En liten paus mitt i allt...

Ja det är vad jag har just nu. Är på praktiken givetvis men har lunchrast...Skönt att bara komma ifrån lite och bara ha lugn och ro för ett tag. Förmiddagen har gått super, fick till och med hoppa in och ha en egen klass idag och det gick hur bra som helst. Gårdagen bestod av praktik, träning som sög fett och avslutningsvis en tisdagskväll med tjejerna som alltid är lika wonderful =) En ny såpa hade premiär, Gossip girl, och den är helt klart något för oss, efter det var det ännu en favorit, I huvudet på Gynning...Den bruden rockar!

Nej, nu ska jag skriva ut receptet till desserten på lördag sen när jag har slutat ska jag och mammi iväg och handla allt.

Tjing a ling!

Palla rubrik?

Det är det sämsta med bloggen, att man verkligen MÅSTE skriva rubrik, blä på det! Nog om det. Det har varit ännu en helg. Fredagen började med skola, en tur i Malmö för att köpa födelsedagspresent till kära mor som fyllde år, jobba em på Lorry sedan avslutningsvis match med B-laget, en för övrigt mycket rolig match som vi vann med 8-1 och forward som man var dagen till ära skrapade man ihop 2p med 1 mål och 1 assist! Efter det blev det film och mys med Gabs. Igår började dagen med ett besök hos frissan för att slinga och klippa vilket var välbehövligt, nästan direkt efter det var det dags att bege sig till IH och samling inför dagens A-lagsmatch. Motståndet för dagen var Strövelstorp, mer vill jag egentligen inte skriva om matchen som var en riktig skitmatch i 3:e perioden. Kvällen tillbringades först med Gabby och Sofie här hemma lite sedan ner till staden för en TT. Var riktigt roligt på Tages och kvällen slutade trots allt inte så dåligt som jag trodde. Idag har varit en typisk söndag då man går upp lite senare och bara tar det allmänt lugnt. Hann dock med en runda på Kvantum, fixa pastasallad, ut och gå en långrunda med Lina samt en mysig filmkväll, inte illa det! Nu är det läggdags, har tre veckors praktik framför mig. Dieten förresten går alldeles utmärkt, än så länge i alla fall. Känner oftast inte något sug alls inte ens när Pringels var i närheten av mig idag, riktigt taskigt...haha.

Vad är det som händer och framförallt vad kommer att hända sen?


Jag gjorde det!

Ja, jag gjorde det men jag kan knappast säga att jag är helt nöjd med det. Nej, har dåligt samvete men denna gången fick hjärtat bestämma iställer för hjärnan och som så många gånger förr när man gjort det blir det sisådär...men men.
Eftersom det inte hänt så mycket i mitt liv sedan sist jag skrev, eller jo med tanke på natten jag har haft har det hänt hur mycket som helst..har aldrig drömt så mycket olika och oroligt har jag sovit ockå =( Drömde bla. att jag åt på McDonalds vilket jag mådde skitdåligt av sedan, innebandy, vänner med mera med mera. Men här kommer en snodd lista i alla fall så får ni lite att läsa så länge!

Ta fram din mobil:

. Har du kysst nr 7 ?
-  Nej, det har jag inte.

2. Brukar du umgås med nr 19 ?
- Inte umgås direkt.

3. Gillar du nr 25 ?
-  Gillar jag Campingen? =)

4. Är nr 3 din bästis ?
-  Inte bästis direkt nej.

5. Är nr 18 en sötnos ?
-   Nej, inte direkt .

6. Är nr 22 bäst ?
-  Ja, Bästisen är bäst!

7. Umgicks du med nr 23 idag ?
- Har inte gjort det än, men vi lär åtminstone ses på träningen ikväll.

8. Går nr 5 i samma klass som dig?
- Nope.

9. Har nr 30 samma mobil som dig ?
- Inte en aning.

10. Är han/hon som har sista nr sämst ?
- Har ingen på min mobil som är sämst!

Väldigt meningslös lista, jag vet...Inte mycket man får ut av den men WTF....Ha en trevlig dag allihopa! Nu ska jag ta tag i diskning, städning m.m. CIAO!


Trevligt!

Eftersom man fått nya hängivna läsare så får man ju ta och uppdatera lite oftare, känner press på mig nu, haha. Börjar med något riktigt tråkigt dock:

Videomix Syd på Eriksgatan i Landskrona har rånats. Vid halv tio kom larmet om ännu ett rån i centrala Landskrona. Tio patruller med hundar jagar gärningsmannen i området.

Hallå, vad fan håller folk på med egentligen? Är så jävla trött på att försvara Landskrona alltid, ingen som tror på en ju...Men jag vet varför jag trivs i alla fall!

Idag har varit en tung dag. Jobb halv 7-12, skola 13-15 med världens mest meningslösa föreläsning. Är tiktigt trött på sådana, finns alldeles för många av dem och alldeles för få av dem bra. Efter det var det hem och titta på handbollen och vilken avslutning sen då, spänning till max. Nu ikväll har jag och Sofie myst lite och tittat på Råttatouille men den föll inte i vår smak denna kväll så vi stängde av den efter ett tag. Nu ligger jag bara i sängen och blickar lite på Girls of the Playboy Mansion. Imorgon, ussh nej vi pratar inte om det...har ångest redan fast att jag inte bestämt mig ännu. Men blir i alla fall nagelfixning och träning. Ja det ska bli kul att se hur det går.

Hörs och ses gott folk!

Hög tid att lägga sig!

Ja, det är det verkligen. Men det är lugnt, mina ögon orkar inte länge till vill jag lova. Har varit en lång dag idag känns det som eller ja snarare som en normal arbetsdag borde vara. Men det är svårt med tanke på att det inte är så ofta det är så när man går i skolan. Morgondagen lär dock bli ännu längre då det är förmiddagspasset på Lorry plus skolan som gäller. Men hellre sådana dagar än dagar då jag inte har någonting alls att göra. GGGAAAHHH förklarar träningen idag och det är ingenting alls bra med det. Är riktigt trött på skiten nu!!  Lite myskväll hemma hos Soffan och spana in världens bästa Gynning vilket alltid är lika trevigt, att ha en träff med girlsen. En bra sak idag: Vi fick den handledare vi ville till B-uppsatsen, tacka fan för det! Nej, nu är det verkligen dags...

Sov gott gott folk!

Emma kills me!

Ja, ser hon att jag bloggar nu lär hon göra det...=) Sitter här hemma och luskar lite på vår B-uppsats som ska göras denna kursen. Har kommit på några roliga förslag men vi får se vad det blir...Måste ju vara något vi verkligen tycker är kul eftersom arbetet ska bli relativt stort...Annars då? Matchen igår sög fett det var ju inte bättre när man bara agerade åskådare på bänken, fan vad segt det är alltså!  Herrarna vann sin match men de var inte så speciellt bra men det är klart att det är svårt att spela mot ett så kasst lag =) Efter matchen var det hem och äta lite kvällsmat. Sedan blev det bara en myskväll precis så som en söndag ska vara, mycket innebandy och mys!

Åter till arbetet...en eventuell uppdatering kanske kommer senare idag!?

                        image26 

Naken i min säng....

Ligger jag nu, nej inte helt naken men jag ligger i min säng fortfarande...Väntar in den rätta tiden för frukost så att resten av dagens måltider också blir bra. Det är en massa tänkande och räknande, men det är lite kul det med...=) Denna dag kommer att bestå av innebandy som så många andra söndagar. F16 är först ut tror jag, men de skippar jag, någon måtta får det vara, efter det intar våra kära FHH planen och eftersom man sparar det bästa till sist så är det FFFs tur, klockan 17.00  i IH! 
Gårdagens kväll bestod av mys med de flesta av tjejerna. Tacos, spel och en massa prat som bara blev djupare och djupare...Men sådant behövs!
Dagen började med en rask promenad och punkt 1-5 på programmet, haha. Dusch, fräscha til sig lite, promenad ner i stan och möta upp Sofie, en mycket trevlig fika på Madde´s sedan lite shopping också givetvis =) Fick dock inte det jag var mest ute efter men då får man ju ta något annat, fin fint det med ;-)

Forza Falcons!

Fredag kväll...

DU ÄR EN SVART CHANEL 2.55

Classy as hell, quiltad, cool och skarp. Du kan lätt ge lite fel intryck med dina guldkedjor. Du kan ibland uppfattas som kall, men framför allt är du ju SVINDYR - vilket innebär att folk antingen älskar eller hatar dig. Gemensamt för alla är dock att de avundas din svala, snygga, sofistikerade stil. Tänk på det när de ger dig onda blickar i ryggen...

http://www.veckorevyn.com/livsstil/test/2008/test-vilken-handvaska-ar-d/index.xml



Vinden susar som bara den utanför mina fönster och regnet piskar på dem. För en gångs skull känns det lite obehagligt att behöva ligga här helt själv. Gillar inte när det är en massa obehagliga ljud omkring mig! Denna fredag kväll måste gå till historien som en av de lugnaste. Har endast tittat på Let´s dance och Bad Boys 2 med Sofie and that´s it. För er som inte vet brukar våra fredagar oftast bestå av lite rödtjut eller liknande samt en sväng ner på stan men icke idag icke. Det är i och för sig bra att det blev såhär, hade invägning till dieten igår och under denna månad får icke alkohol intas, dock undantag den 2:e, sedan har vi ju match på söndag så det är bara bra att ta det lugnt.

Nej, nu ska jag se färdigt på Bad boys 2 men lär antagligen somna innan upplösningen känner jag. Klockan är ställd imorgon, äta ordentlig frukost inkl. kaffe =) sedan ut och gå fast jävlar inte om detta pissvädret fortsätter...

Överraska mig!

Deprimerad?

Nej, det är väl lite att ta i men det är fan långt ifrån bra. Vet inte riktigt vad det är som grämer mig men jag tror att det är blandad kompott. Skolan gick verkligen SKIT idag, första gången på dessa 1 ½ åren. Fan vad jag skämdes. Antar att jag tar det lite väl hårt men sådan är jag, man blir riktigt besviken på sig själv. Men men får fixa med det någon dag vilket inte lär bli några problem, peptalk där ja. Träningen gick i och för sig bra, i alla fall för mig, lite egoism där ja men det behövs nu för tiden! Sitter och tittar på våra svenska herrar i handboll och de är ju riktigt bra sedan sist man såg dem. Tomas Svensson, 40 bast regerar! Såja nu var den visst slut också...Vinst med 19-25 tror jag att det blev till slut..bra koll, jag vet. Blir nog snart sängen faktiskt det enda som känns rätt just nu. Nya tag imorgon när nya kursen börjar och denna kurs lär inte bli nådig den MEN jag ska börja så snabbt jag bara kan med den jävla B-uppsatsen. Helg imorgon redan...kul.

Sleep tight!

                                       

Ännu ett tråkigt inlägg!

Borde verkligen plugga, läsa igenom två arbeten, men orkar inte, har ingen vidare lust eller motivation...This night sucks! Har jobbat idag vilket skulle bli roligt, kul med omväxling, men fick gå hem en timme tidigare då jag hade migrän...Satan vad kass jag blev. Hem bädda ner mig under mitt täcke då inget ljus fick komma i närheten av mig. När jag blivit bättre begav jag mig ner mot staden och Cittan för att handla lite så jag kunde laga middag, men jag var inte nöjd med Cittan idag så jag åkte ut till Ica Kvantum och gjorde mina inköp där istället. Hem, laga mat, Emilia kom så gick jag, hon och Soffan en promenad vilket alltid är lika trevligt. Nu ligger jag i sängen och är redo för att somna in...Jag har bestämt mig, jag orkar inte, inte idag!

TT-Tråkiga Tisdagen!

Igår skrev jag om hur otroligt tråkiga måndagar är men denna tisdagen har nog varit ännu tråkigare. Klockan går otroligt sakta och jag har redan varit ute på min promenad som dessutom bjöd på en trevlig överraskning =), skulle bokat tid till klippning+slingning men där var inga tider som passade, pluggat...Ja, vad mer kan man göra? Någon som har förslag så tar jag gärna emot det då jag är grymt rastlös! Har ungefär 3 timmar till mitt förfogande...Får väl ta och bränna skiva trots att alla inte svarat, dåligt Mary =) sen kan jag ju alltid spana in min nya Cosmo som damp ner i brevlådan innan.

Ha en trevlig dag gott folk!

Ps. Ikväll ska Kävlinge krossas, FFF är på G, eller hur girls?


Hata måndagar!

Ja måndagar måste vara de tråkigaste dagarna på hela veckan. Min måndag har bestått av skola, tiiidigt, sedan ut och gå en runda, är riktigt hurtig numera, och nu ikväll har jag varit och tittat på FCH-Färjestaden. Låter kanske inte som en jättetråkig måndag, säkert andra som haft det tråkigare men måndagar gör mig deprimerad, så är det bara! Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och slumra in i min skönhetssömn, är riktigt nöjd med att jag är så trött om kvällarna måste jag säga, ingen klocka ska ställas då jag är ledig imorgon =) Men en ordentlig frukost, promenad och ordentlig middag ska slukas under dagen för 19.00 är det samling ute på IH. FFF ska bege sig till Kävlinge och kamma hem ytterligare 3 poäng! Så ni är välkomna till Vikenhallen kl.20.30...

Allt från mig hej!

                      image25

Äntligen helg!

Eftersom folk tjatar på mig om att blogga, ingen nämnd ingen glömd =), så får jag väl göra det. Idag blir det träning, titta lite på Falken, ett glas rödtjut eller två sen säkerligen ner på stan en runda. Imorgon ska jag sova lääänge, ut och gå en promenad, kanske ner i stan, sedan var det planerat ost och vinkväll och vad som händer efter det får vi se, kan i stort sett bli vad som helst!

Har inte så mycket att skriva om men här fick du några rader i alla fall =)

Ska jag göra det, inte? Ähh, jag vet inte men jag vet att jag täniker alldeles för mycket!

Detta saknar jag:

image22

image23

image24

Ja, alla galna kvällar helt enkelt!

Allt från mig...Over and out!

Jag är grym!

Jag måste först bara skryta lite med att jag är riktigt grym på att laga mat...=) I brist på fantasi kommer här en snodd lista...

Resumé av 2007:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Flyttade hemifrån!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hmm, eventuellt...

3. Dog någon som stod dig nära?
Nej

4. Vilka länder besökte du?
Skulle väl vara DK isåfall =)

5. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?

Inga speciella...

6. Största misstaget?
Ussh, gillar inte att ta upp sådant, kan bli sårbart...glömmer helst istället

7. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Skadat mig har jag ju gjort som alla vet om men speciellt sjuk har jag inte varit, inte mer än andra år i alla fall...

8. Bästa köpet?
Måste bli min TV eller soffa...

9. Vad spenderade du mest pengar på?
Fest, kläder och övriga nöjen.

10. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, mycket!.

11. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Cara Mia, JTs och Timbalands låtar såklart!..

12. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Tja, var nog lika glad och ledsen som andra år skulle jag tro....eller nej, inte lika ledsen tror jag förresten!

13. Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat...

14. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt...


15. Blev du kär i år?
Nej.

16. Hur många one night stands?
1 ONE night stand....

17. Favoritprogram på TV 2007?
OTH, DH,Greys och Ranking the stars....haha.

18. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar inte...gillar mindre.

19. Bästa boken du läste i år?
Oj, läste faktiskt en del böcker så jag kommer inte riktigt ihåg...

20. Något du önskade dig och fick?
Javisst

21. Årets bästa film?
Ojj, jag glömmer ju alltid filmer...Bring it on 4 kanske, haha skämt & sido men den var bra.

22. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Hade lite folk hemma sedan såg jag film och OTH med Gabby

23. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det alltid

24.  Vad fick dig att må bra?
Mina vänner och min familj.

25. Vilken kändis var du mest sugen på?
JUSTIN, C.Ronaldo, Jude Law...oj denna lista kan verkligen göras lång...

26. Vem saknade du?
Pass....

Hoppas att ni fick lite rolig läsning i alla fall, nu ska jag ladda inför träning!


Jag vet!

Jag har varit sjukt dålig på att blogga den senaste tiden jag vet, förlåt mina fans! Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, har tusen saker som snurrar runt i mitt huvud just nu...Är fortfarande inne lite på det här med minne och så, det är egentligen helt fantastiskt att man kan komma ihåg så mycket som man gör av vad som hänt under flera år.
Varje gång jag hör dessa låtar finns där något minne bakom...någon som kan gissa vad förutom att säga för mycket? =)

* Aicha/Hey ya
* If I could turn back the hands of time
* Come along now/Why took you so long
*I remember love
*Forever young

Får väl hitta mig en ny nu också eller vad tycker ni mina vänner? Hahaha. Min favvolåt just nu är i alla fall Bleeding Love, den är grym!

Imorgon är det träning igen, fan vad nice, men det blir en kort en för FHH spelar match sedan men bättre än ingen träning alls och det är riktigt roligt att spela innebandy igen!  Varit ute och gått med Elise och Sofie också idag så nu är man igång på riktigt, hoppas bara att det fortsätter så men vi får hjälpas åt tjejer!
Då var det snart helg igen vilket ska bli skönt...klarar inte av dessa tidiga morgnar, de är verkligen inget för mig. Ja jag vet att jag klagat på att jag bara sovit bort mina dagar innan men va fan ett mellanting kanske?

Nej, nu ska jag sova så att jag kommer upp imorgon bitti!


Nytt år, nya tag?

Ja, det är väl så man alltid säger så jag får väl säga detta även denna gång. Det är alltid något man planerar att göra eller kanske inte göra då det är nytt år. Läste i min dagbok om de saker jag skrev skulle göras eller inte göras förra året men jag vet ärligt inte om det blivit så!? Kanske lite kanske inte...haha. Men det är ju andra saker man gjort som man inte skrivit ned. 2007 då, vad har det varit för ett år egentligen? Ja, skrev lite om det i mitt förra inlägg så det får vara så.
Gårdagen då? Började inte alls bra. Vaknade av en mamma ringde och grät då Sunny var jättedålig. Så in på Djursjukhuset där vi tillbringade ett antal hemska timmar då vi inte alls visste vad det var med henne och vad som skulle komma att hända. Men det blev bestämt att de skulle göra lite saker och ta prover och så så hon fick stanna kvar där några dagar. Känns bättre nu i alla fall och hon mår tydligen också lite bättre nu =)
Hem, vila ett litet tag för att sedan göra sig vacker och hämta min kavaljer för kvällen, Gabs. Gjorde i ordning oss här och sedan bar det av till Lina och Rickard där det nya året skulle firas in. God mat, trevligt folk och stämmning, lite spel, prat osv. Klockan slog tolv och vi stod ute på balkongen och tittade på alla fina raketer, räcker gott och väl med att titta för mig, gillar inte sådant tjafs annars...In en liten stund igen sedan kom Taxi Tobbe och hämtade några av oss som skulle ner till stan och Tages, vilket jag som såå många gånger förr ångrade att jag gjorde. Varför inte stanna hos Lina och Rickard ett tag till och sedan hem ändå? Jaja, lätt att säga nu. Ringde taxin igen som förde oss säkert hem där kvällen avslutades!  
Så tack alla ni som var med för en riktig toppenkväll!!

Och så lite bilder från gårdagen: