Detta inlägg...

...är tillägnat min allra bästa vän i denna värld. Just bara för att du är du! Du har haft en jobbig tid nu men har fixat det galant tycker jag, nu ser vi bara framåt! Du & Jag tillsammans är the greatest!



Från vår loveweekend!



Mamma Lenas födelsedag!

Det är inte mycket jag har varit hemma idag. Gick hemifrån vid nio för att ta mig mot Carl XI:s eftersom mamma fyller år idag skulle familjen göra något tillsammans och idag var det Disney on Ice som stod på schemat. Lugnt har jag tänkt hela tiden tills jag fick reda på att det började klockan 11.00, jag menar vad fan är det för tid en söndag? I alla fall, först var det frukost hemma hos familjen sedan showen som var väldigt vacker och bra. Disney rockar! Väl hemma igen blev det lite tårta, ROMTÅRTA, lite slöande på soffan och avslutningsvis en smarrig middag. Efter det kom Bästisen och hämtade upp mig och kvällen har tillbringats hemma hos Malin med fina girls och en trevlig film.

Gårdagen startade med lite jobb, ner i stan en snabb runda, match och avslutningsvis lite fest här hemma och en liten utgång i stan med trevliga töser och goda drinkar =)  Tyvärr förlorade vi ännu en match och ja. Men det är ny vecka imorgon vilket innebär nya tag och bita ihop. Ska försöka att inte ta det där med innebandyn så in i ******** personligt eftersom det är jag själv som mår sämst av det, men det är lättare sagt än gjort. Både förfesten och utgången var mycket trevlig och det är alltid mysigt med natta gäster, denna gången var det Matilda och Maria som fick äran =)

Nej nu ska jag titta på Andra avenyn sedan blir det att somna till SATC-filmen, wonderful! Sov så gott...


Idag har F-ordet kommit fram!

Ligger nerbäddad i sängen nu, hemkommen från den sena träningen för ett tag sen. Har precis borstat tänderna och meckat med en efterlängtad Plackers, riktigt skönt är det att ta en sådan efter borstningen! Annars har det inte hänt alltför mycket idag, har varit iskolan där vi har haft praktisk undervisning hela dagen, det gillar vi! Varit en sväng i stan också, blivit piskad i Yatzy och förlorat en lång och tuff kamp i "Tornet", det har inte varit min dag idag helt enkelt! Imorgon är det helg igen och fan vad fint det ska bli då. Dagen börjar med hela två timmars skola...haha, sedan lite dötid fram till halv fyra då tre av stans tuffaste brudar ska ge sig ut på en liten shoppingtur, we like! Efter det bär det av till Sushin för att hämta upp lite fin fin mat och sedan bege oss ut till Plantan där laget ska samlas för att titta på filmen från matchen i torsdags. Dagen var inte slut där utan den avslutas i Munka Ljungby där vi ska heja fram FHH (vet i fan om de ska kallas det längre, möjligtvis i singular i så fall) till en seger mot Munka. Lördagen är relativt oplanerad förutom eventuellt jobb samt match mot Öresunds IF, lite fest hade dock inte suttit fel, den som lever får se=)

Nej nu ska jag somna in och imorgon har jag sovmorgon ända till åtta vilket jag tycker är fint!


My new blogg!

Måste givetvis blogga lite på min nydesignade blogg. All cred åt Lina som fixat den såhär fin!  Här har ni hennes blogg:  Min dag har bestått av jobb, mycket jobb till och med men jag ska inte klaga, det handlar om en dag liksom. Väntar just nu på att tvätten ska bli färdig så att jag kan slänga de sista två maskinerna sedan blir det nog ett varmt och skönt bad, lite TV och sängen tidigt! Imorgon är det skola sen träning på sena kvällen...och så var det snart helg igen, det gillar vi skarpt!

Älskade lördag!

Nyss hemkommen från stan där jag haft en trevlig fika med Gabby, Mary och Jonte såklart. Sedan blev det en snabb sväng genom staden för att se vad vi ska inhandla på fredag =) Cykelturen hem kunde ha slutat mer illa än vad den gjorde, nu slutade den dock bara med en trampa som satt fast i den andres däck...haha. Måste ha varit en rolig syn för de som passerade förbi. Kunde inte sluta skratta och trampjäveln vägrade att lossna först, haha. Men ett gott skratt förlänger livet sägs det! Denna lördag kommer förhoppningsvis att bestå av barnpassning samt en trevlig samkväm med bästa FFF då vi ska äta gott, titta på handboll och ladda inför imorgon! Funderar även på att kidnappa hundarna och köra ut en sväng i Järavallen, perfekt väder ju.

Gårdagen bestod av kära vänner hos Tessan sedan en snabb sväng på stan. Det var en trevlig och intressant kväll om man säger.

Oh vad jag hade velat dra tillbaka tiden många gånger, antingen till en speciell ålder eller bara till speciella händelser! Missförstå mig inte jag trivs nu också men vissa saker skulle man kunna göra om och om igen!




Fuck that shit!

Ja det kan man lugnt säga är SÅ jävla trött på den jävla skolan nu så att jag bara vill skrika och gråta en massa...men det löser sig! Nya tag imorgon...Kvällen ska i alla fall tillbringas med världens bästa, de gör mig glad i alla fall! Dags att rusa nu...So long!

Blogg makeover!

Ja som ni alla ser genomgår min blogg en makeover, slut med matbloggandet nu! Givetvis är den inte färdig än men har varken tid eller lust att fixa och dona med det nu. Hoppas Lina kan hjälpa mig en annan dag =) Lovar att meddela när den är riktigt färdig om det inte syns då förstås. Annars har min dag bestått av jobb, träff med Lina, tvätt och nu ska jag plugga lite innan det är dags att bege sig till träningen. So Long!

Flashbacks!

Sitter med en stor kopp te och vindruvor och ler framför min kära datorskärm. Bilderna som pryder min skärm är gamla bilder från Q. Älskade Q, finns inget ställe som det. På Q höll vi till allt som oftast i "gamla" dagar och det var lika roligt varenda gång man var där. Om vi var där 100 gånger kan jag ränka på min ena hand de gånger man hade tråkigt, inga dåliga odds det! Nej,Q-tiden var en riktigt härlig tid. Alla gånger man stått i kö, falskleg, Bacardi Breezer, nattamat och bussresorna hem givetvis. Missförstå mig inte, jag tycker fortfarande att det är roligt att gå ut men det finns inget ställe idag som kan jämföras med Q helt enkelt. Från The Tivoli har man också en del glada och roliga minnen, Vi får helt enkelt ta och bege oss ut på äventyr utanför Landskronas gränser igen!

Denna dag har bestått av skola, tack och lov att rutinerna kommer tillbaka igen, fika och en runda i stan med Mary som avslutades med en trevlig samtalsstund på Sushin. Kvällen tillbringade jag hemma hos mamma där jag fick kvällsmat och lite kärlek, då främst av hundarna =) Tentan är inlämnad och det känns otroligt skönt, väntar med spänning på att få tillbaka den faktiskt.

Nej, nu blir det att titta vidare på bilderna, har bara kommit till nr.236 av 893 så nu vet ni vad jag ska göra resten av kvällen. So long gott folk!


Helgen spenderades i Göteborg.

För innebandyintresserade eller bara nära vänner har jag äran att rapportera att DJ18 är vidare i kvartsfinal i Gothia Cup. Denna spelas 23.00 mot Pixbo och eftersom dessa tjejer är grymma kommer de att gå hela vägen! Som sagt jag har även varit uppe en sväng, tillsammans med mamma, Håkan och Christina. Hotellfrukosten och all innebandy var det bästa under helgen men tyvärr fick jag även se en hemsk sak http://www.gt.se/nyheter/1.1421757/hund-brann-inne-i-bil Ussh och fy! Annars är det pluggandet som får ta min tid, en sak är avklarad och endast en kvarstår men det går riktigt trögt...Hoppas det släpper imorgon eller ja det måste det göra, ska nämligen lämnas in på onsdag.

Dags att fortsätta ett sista ryck innan läggdags!

HEJA HEJA HEJA FALCONS, FALCONS ÄR DET BÄSTA LAGET!!


2009

Tänka sig att det är år 2009 nu. Kändes nästan som om det var igår man skulle fira in 2000-talet men det är ju "bara" nio år sedan nu, helt galet. Gårdagen var helt underbar! Började med inhandling till kvällens läckerheter på CG, Bolaget och Stefan Pålsson. En snabb sväng till Tulle för att sedan bege oss till Li där kvällen skulle spenderas. Bästa kocklaget gjorde en storslagen middag i havets tema och en mousse till dessert. Maten var i världsklass och stämningen på topp! När vi närmade oss tolvslaget ringde vi bästa taxichaffisen som tog oss ner till Seglaren där vi firade det nya året. Hem till Olssons en sväng och sedan hemgång. Tack för allt tjejer!
Sitter och tittar på "Joker" just nu, blir städning och plugg om ett tag och resten av dagen/kvällen lär bli lugn den med. Till helgen väntar Göteborg och Gothia. Allt för denna gång!

Bjuder på lite pics från gårdagen....