29 september 2011.

Blir att gråta några skvättar eller möjligtvis floder till en mycket fin film nu, Ps. I love you. Har följt dagens innebandymatch via nätet och än en gång visar det sig att man inte kan pusta ut förrän domaren blåst slutsignalen. Men 3 poäng blev det och det var ju bra.

Fredag imorgon och den är efterlängtad!


28 september 2011.

Testing testing! Iphone är ju genialisk på alla sätt och vis, det visste ni väl? Nu har äntligen en app från blogg.se också dykt upp. Kanon tycket jag och vågar samtidigt lova, nästan åtminstone, fler inlägg.

Tuff dag idag men utbildning två dagar och sedan helg ska säkert få mig på andra tankar!?

Allt ska testas, bilder också...


19 september 2011.

Sen träning idag vilket innebär att man går, sitter, ligger och väntar på att det ska bli dags att ge sig iväg. Detta får jag dock göra 1 ½ timme till, suck! Rastlös själ idag...Sluta tidigt också vilket gör dagen ännu längre. En kort dag på jobb var i och för sig precis vad jag behövde idag men sen då?

Blev riktigt rädd för mig själv innan idag när jag skulle laga mat. Av någon mycket märklig anledning lät jag locket vara på när kastrullen värmdes upp, brukar jag aldrig ha annars. En större rökutveckling skedde när jag lyfte på locket, i med lite margarin tänkte jag och då jävlar började det brinna...Handlingsförlamad blev jag men efter mycket viftande på både kastrull och bandvarnare kunde jag andas ut. Hjärnsläpp kan man lugnt säga och en riktigt obehaglig känsla, usch!


13 september 2011.

Just nu önskar jag att det skulle finnas fler dagar så jag hade kunnat umgås med mina vänner mer. För tillfället ses vi alldeles för sällan, jag saknar dem oerhört! Ska dock träffa några av dem snart då det vankas fotboll på tv och det brukar inte vi vara sena med att titta på. Jag menar vältränade, snygga och svettiga hunkar som jagar en boll är väl lätt värt att lägga ner två timmar på ;-) Har jag fel?


Jag kommer nog aldrig att vänja mig vid tomheten så fort man kommer innanför dörren på Carl XI:s....Finaste!