13 dagar.

Sitter hemma hos Tulle och tittar på fotbollen. Har avnjutit en god middag nere på Tycho med mina kära kollegor sedan en fika på EH efter det. Efter fotbollen beger jag mig ner mot staden igen för att möta upp mina älskade vänner. 00.01 sitter vi bänkade i biosalongen för att drömma oss bort till Eclipse, tack för att man har sparade komptimmar så att man kan få lite sovmorgon och inte vara helt slut på jobb imorgon.


14 dagar.

Jag är trött, trött & trött (tack snälla ni som höll mig vaken inatt) idag vilket är illa med tanke på vad som komma skall om ungefär en timme. Som vanligt sitter man och väntar på att klockan ska bli sju så att man kan bege sig mot träningen, denna vecka blir det tufft dessutom. Mobilen är laddad, högtalarna nedpackade & mitt ubercoola "armband" är med, haha.

Långhelg har det varit, vilket var gudomligt i mitt tycke. I fredags var det Midsommarafton, denna tillbringades med fyra stycken underbaringar hemma hos mina föräldrar, en helt perfekt kväll med god mat, god dryck, mys & en massa prat! Lördagen bestod av filmkväll med dessa underbaringar och vi fick oss många goda skratt till Stickan & hans gäng =) Igår var det en lugn och skön dag. Började med att utnyttja dagen genom årets första strandbesök följt av en god middag på SeVen och avslutningsvis lite fotboll på kvällen, kanon!

Så nu har jag slått ihjäl några minuter så nu är det dags att packa det sista, vatten & frukt, för att sedan bege sig mot Karslund och de älskade löparbanorna. På återseende gott folk!


15 dagar.

Snart dags för dagens träning, Pussycat Dolls dans, detta ser jag framemot och kan sluta precis hur som helst. Som sagt firar vi efter dansen är slut, vi firar långledighet & en träningsfri helg, behöver vi fira något mer? Nu ska här röjas lite innan det är dags att bege sig...Over and out!


16 dagar.

Nytränad, nyduschad och nyäten sitter jag i min soffa. På tv´n går Wallanders nya film med en hunk som jag hoppas få åtminstone en skymt av under min Sthlms trip. Dagen har flytit på som vanligt och imorgon är det sista arbetsdagen för denna veckan, skönt ska det bli. Har dessutom sovmorgon eller med andra ord stängning. Men det är lugnt, träning efter det och kvällen avslutas med något gott i goda vänners sällskap, perfektion!


Vad sägs om denna godingen imorgon kväll?


17 dagar.

Dagen idag blev tyvärr inte något bättre men så är det ibland. Var precis SÅ nära att skriva hur jag verklgen känner och eftersom det är min blogg som jag skriver vad fan jag vill i så hade jag mycket väl kunnat göra det men NEJ, jag orkar inte helt enkelt! Vill dock poängtera att det inte handlar om midsommar, om det bara hade varit så simpelt, haha.

Dagen har gått väldigt sakta fram i mitt tycke, har dock fått i mig en underbar middag hos världens bästa mamma och jordgubbar till efterrätt såklart. Blev även lite solande i trädgården innan dess samt diverse aktiviteter med kusinerna.

17 jävla dagar kvar, det är alldeles för länge...ge mig energi för att klara av dessa dagar för det behövs mer än någonsin!


18 (arbets)dagar.

Nu börjar bannemig nedräkningen till semestern. Min första riktiga semester och dessutom får jag betalt för att vara ledig, känns väldigt annorlunda men så underbart det ska bli! Efter en relativt dålig dag idag ser jag fram emot att göra morgondagen bättre. Har öppning vilket jag trivs bra med, att gå upp på tok för tidigt glöms bort när man går hem tidigt.

Solen har kommit tillbaka till oss och det utnyttjas givetvis maximalt, på jobb är vi ute såmycket som möjligt och när jag kommer hem åker bikinin på och jag tillbringar all ledig tid på min underbara balkong. Jag hoppas att den har kommit för att stanna,allt blir liksom mycket bättre då.

Nyss kommit ut ur duschen efter en hård träning som bestod av Box idag. Det är min absoluta favorit träningsform och jag tror nog att jag hade kunnat göra det varje dag!? Men se upp så det inte slutar som på bilden nedan, haha. Den bjuder jag på!



Underbara söndag.

Nyheten om att OTH har säsongspremiär gjorde definitivt min dag! Har slöat i sängen/soffan fram tills nu, tittat på konserten från i fredags & fällt ytterligare några tårar och tittat på OTH boxen. Inväntar goda vänner och vart dagen tar oss vet jag inte än men som sagt, 18.00 sitter vi bänkade framför tv´n.

Gårdagen var mycket trevlig, god mat, trevliga människor och lite dans på det. Hade dock önskat en piggare kropp & knopp samt bättre musik men man kan inte alltid få allt.

Förresten skulle jag mer än gärna vilja besöka min syster och kusin redan idag, detta eftersom det ryktas om att stjärnorna från Twilight ska besöka deras restaurang idag, jag är avis (igen)!


Glumslöv T/R

Precis så började min lördag & jag ska inte sticka under stolen med att det höll på att knäcka mig stundtals men fy fan vad nöjd jag är nu, vilken känsla!! Sitter hemma hos Mary nu för att säga farväl & givetvis tittar vi på det stundande bröllopet! igår fanns tårarna där & jag tror att de kommer att infinna sig även om en stund. Ikväll bär det av mot norr för en kväll med mat, dricka & trevligt sällskap & dans givetvis!! Klingar döfint i mina öron :-)

Snart vänner, snart...

Som ni ser är min blogg under ombyggnad. Några finjusteringar och den är färdig, vad tycker ni om den då?

Sitter & slöar i soffan efter en underbar dag. Vädret får 10 av 10 solar av mig (roligt va?) och vi har njutit hela dagen på jobb, fortsatte i samma anda och satte mig på balkongen när jag kom hem och stekte ett tag. Sedan fick jag ett av mina ryck som allt som oftast innebär städning på något vis. Idag blev det dock inte traditionell städning eftersom det avklarades igår, nej idag blev det att putsa fönsterna. Vilket ryck säger jag, det gör jag när julsakerna ska upp vanligtvis, men nu när solen tittat fram insåg jag att det verkligen var dags. Sagt och gjort, nu sitter jag och ler när jag tittar ut genom dem =) Efter putsandet var det dags för ännu ett ryck, träning. Underbara sommarträning, det känns i hela kroppen och var jag i stort sett döende idag undrar jag hur fan det ska bli imorgon och framemot helgen, hjälp!?

Nej, nu är det dags för duschen som jag inte orkat ta mig an än och sedan blir det att krypa ner i min nybäddade säng och somna in med ett leende på läpparna till världens bästa OTH & drömma mig bort...




Ursäkta röran, jag bygger om

Ser ut som f-n här och jag ber om ursäkt. Skall snart bli ordning igen, men ha överseende tills imorgon eller torsdag!

/ Mary!


önska önska runt i ring..

Jag ser fram emot:

  • Ännu mera fotbolls VM
  • Fler svettiga sommarträningar/löparrundor
  • Min första betalda semester
  • Resan till underbara Grekland med min minst lika underbara bästa vän
  • Att åka till huvudstaden för att hälsa på min syster och kusin (& träffa Rafael ;-))
  • Underbara sommarkvällar med diverse innehåll såsom vänner, mys, kubb, grillning, mys på stranden för att bara nämna något.
  • Lars Winnerbäck på Citadellet
  • Karnevalen (LA is the shit!)
  • Båstad Outdoor Open
  • Sälen över Jul med min underbara familj och släkt
  • Har jag glömt något?

Det blir nog ett ganska bra år ändå om man ser det såhär...