Det börjar ljusna nu.

För första gången sedan i torsdags kan jag verkligen känna att det börjar ljusna nu. Och för er som inte vet så har jag opererat min näsa ännu en gång. Inte för att den ska bli rakare eller något annat utseendemässigt utan för att jag ska kunna andas någorlunda normalt igen. Redan vid operationen blev det annorlunda än vad det var tänkt, min näsa var tydligen trängre än vad man trodde så det fick åtgärdas mer och därmed fick jag ligga längre på operationsbordet än väntat. Hela två timmar tog operationen. Men det var inte det värsta, jag sov ju, utan natten efter operationen var fruktansvärd! Att endast få två Panodil på hela natten efter en operation är ingen höjdare vill jag lova, ni kan tänka er vilken smärta det var. Fredagen var ingen höjdare den i heller då "andningsrören" och padsen skulle ut...Fy fan! Så dagarna sedan dess har tillbringats på soffan hemma hos mamma. Idag flyttade jag hem till mig själv och först efter min eftermiddagsvila känner jag att smärtan äntligen börjar ge med sig. Resten av veckan är planerad i form av skola, klippning/slingning, tvätt, skola och avslutningsvis 30-års fest, det blir bara bättre och bättre!

Nu blir det att se ytterligare några OTH avsnitt innan jag ska använda dagens sista krafter för att besöka träningen. Det är nämligen inte mycket ork man har. Och träningen saknar jag redan, tanken på att vara borta minst tre veckor till suger rejält! Men jag kommer att stå vid lagets sida dessa veckor, stötta och heja fram dem till flera segrar, You rock girls!


Fin fin avskedsmiddag i Vadensjö med underbart sällskap ser ut så här:




En perfekt tjejkväll helt enkelt.

Ibland är det så skönt att bara vara. Som igår. Alla tjejer samlades för att äta gott, se på en film, snacka en massa och bara vara. Kändes som om det var längesedan som alla var samlade men igår var vi det och det var hur mysigt som helst. Jag gillar givetvis att umgås med allt och alla typ men ibland är det skönt att bara vara vi tjejer. Vi behöver då inte tänka på vad som sägs eller görs. Så tack underbara vänner som förgyllde min fredagskväll!!

Idag står en tur till stan med mor på dagens schema och sen ikväll är det cirkus som gäller. Dock var jag på cirkus för inte så längesedan men ikväll är det sällskapet som lockar =)

Nej, nu måste jag få i mig något att äta sen ska jag göra mig i ordning så att min kära mor slipper att vänta på mig. För är det något som både hon och jag hatar så är det att vänta på folk. Sådan mor sådan dotter...and I love it!

Onsdag.

Precis som alla andra måndagar och onsdagar sitter man här och väntar på att tiden ska gå så att man kan bege sig till träningen. Ja vi tränar alltid sent och idag tränar vi ända till klockan 22.00, rena natten, haha. Dagen har bestått av fika med Gabby och Nina, lite shopping, middag hos mor och sedan lite shopping till då det som skulle handlas först nästa vecka handlades nu ändå. Är riktigt nöjd med större delen av min garderob för tillfället måste jag säga. Givetvis vill man alltid ha mer, mer och mer men min garderob är fin som den är nu. Ser fram emot alla partykvällar framöver då jag kan använda mina partyoutfits =) för är det något jag har mycket av i min garderob är det partykläder. Men nu när hösten snart är kommen ska det handlas mysiga koftor och liknande, det ser jag fram emot. Hösten har verkligen sin charm där.

Sitter och lyssnar på Spice Girls nu. Vilket band det var egentligen, man var ju helt tokig i dem. Och en konsert med dem har man ju varit på också, givetvis då de fortfarande var alla fem i bandet, det ni. 

Nej, en liten dos av Edward Cullen nu innan det är dags att bege sig skulle sitta som en smäck så så får det bli. Ha en trevlig kväll gott folk!


det är ingen vanlig dag...

...för det är världens bästa Gabbys födelsedag. HURRA HURRA HURRA!




Tack för en fantastisk helg!

Helgen är slut och Båstad med den. Precis som rubriken lyder har jag haft en helt underbar helg med mycket skratt, innebandy, Pepes med mera med mera. Vädret har fram tills idag varit perfekt så lite har man stekt =) Roligaste idag var dock när det ösregenade och vi sprang till bilen. När vi väl var inne i bilen kunde vi inte sluta skratta någon av oss, ren lycka det!

Men som alltid är det skönt att vara hemma igen. Det känns i både kropp och knopp att man varit igång hela helgen. Sömnen har inte varit den bästa den i heller, det fanns helt enkelt inte tid för så mycket sömn...haha. Nu blir det att gå igenom Favoriterna till ljudet av Casanova för att sedan somna in och imorgon har jag sovmorgon, perfekt.

Vi ses när vi ses.




Om ungefär två timmar är det äntligen dags...

...att bege sig till den första innebandyträningen nu efter sommaruppehållet. Denna dag har jag verkligen sett fram emot och det ska bli hur roligt som helst att ta en gammal kär vän i mina händer igen. Innebandyklubban då givetvis, vad trodde ni? ;-) Helgen som gått blev precis så lugn som planerat men det har hunnits med en hel del ändå såsom löpning, 261, Inferno, "spök"runda med DAMEN, Tomatens Hus, Why not med mera. Det har varit en helg i min smak helt enkelt! Nej, nu får Edward Cullen min resterande tid... =)

  
SARA L-O #4 - The One and Only!