Love of my life!


Kalla det vad fan du vill!

Ikväll har det varit Olsson kvällen. Dvs. jag & Gabby hämtar Tulle på träningen sedan kör vi hem till Tulle, äter något gott och myser till Grey´s, lovely helt enkelt. Och eftersom jag antar att vi är de enda som följer Grey´s så tycker jag att vi fortstätter med våra onsdags mys punkt slut. Annars har jag varit i skolan, hälsat på Emma och fixat naglarna. Imorgon blir det tvättning, handla ljusslinga till balkongen och avslutningsvis match! Snart helg igen, det gillar vi...Vi ses när vi ses!

Jag behöver känna lite hud helt enkelt!


               


Då var det måndag igen.

Ännu en helg har passerat. Denna började lugnt med Lussebullsbak hos mamma och Idoltittande. En sväng ner i stan på lördagen sedan var det dags för FFF att ha samling och äta gemensam lunch. Efter det gick vi över vägen för att stötta FHH, tyvärr räckte inte vårt enorma stöd till vinst. Sedan var det dags för oss, FFF att visa var skåpet skulle stå. Det lyckades vi absolut inte med så även vi förlorade denna kväll. Inte Falcons kväll helt enkelt, inte sett med innebandy ögon i alla fall...haha. Efter matchen var det hem i ilfart, duscha och göra sig i ordning då vi och herrarna skulle ha  Tex Mex fest på Strand. Festen blev lyckad i alla fall för festa kan vi...När vi hade gjort Strand var det dags för Tages sedan blev det lussekatter och julmust hemma hos mig, perfekt avslutning! Gårdagen var riktigt seg men lyckades ta mig en brunch på 261 vilket var välbehövligt sedan såg jag givetvis FCH och Henke, vilken snubbe alltså! Efter det var det världens bästa OTH och GG, dessa blir bara bättre och bättre. Sedan blev det chirre och dirre i sängen med mamma till Wallander...Ja,så såg min helg ut. Nu är det dags att diska lite sedan klä på sig för att gå en sväng och slutligen möta upp Mary för en fika. I eftermiddag blir det plugg och tro det eller ej jag ser framemot denna uppgift, granska läromedel då vi ska granska "Första läseboken".

Bilder kommer komma inom kort, min kamera var utlånad hela lördagskvällen så det blir att granska och eventuellt rensa ut några innan =)

Riktig dålig uppdatering, jag vet, men jag lovar inte att bättra mig!

Måste vara min längsta rubrik någonsin, alltid något. Alla ni som undrat, jag lever! Har haft myskväll tillsammans med bästa tjejerna till Grey´s och en massa gotte, fin fint. Veckorna bara går och går och som många skrivit om är julen snart här vilket ska bli underbart! Älskar julen som får mig att bli som ett litet barn igen. Helgerna går ännu fortare. Denna helgen hann jag med Idol med Maria, Zutt och Eric, match (vinst 6-2), middagsbjudning hos Gabby, Tages med Tessan, fira far på Farsdag samt världens bästa OTH och Gossip. En helg helt i mitt tycke helt enkelt. Annars flyter allt på som vanligt, skola, träning, träff med tjejerna osv. Har börjat en ny kurs nu, svenska i ett mångkulturellt samhälle II, det lär bli något att bita i. Därmed är matten avklarad vilket är lite tråkigt det var den roligaste kursen jag läst på dessa två åren. Inget man trodde att man någonsin skulle kunna säga om matte direkt men så är det!

Insomning till Pretty woman nu. Imorgon är det bakning sedan träning som gäller!

Vi ses när vi ses....

Underbara dagar!



Och så Tulle såklart...



Och Tessan givetvis...


Du & Jag Tulle =)





Tack...

ni som "grattat" mig. Det värmer en dag som denna. En dag med bra början men blev mest bara skit i mellanperioden innan en bra avslutning.

Nu? Tänderna dvs. borstning+Plackers =)

I´m so fucking great!

YES klarde min första salstenta vilket känns alldeles underbart!! Så nu slipper man oroa sig över det i alla fall. Annars? Helgen var toppen. Började med supergod middag och filmmys hos Tessan i fredags! I lördags var det 80-tals fest i Billeberga. Mycket trevligt det med. Blev hämtad av mina privatchaufförer för att sedan bege mig ut i staden, även det mycket trevligt. Så en perfekt helg helt enkelt. Dock inte lika roligt på söndagen men den gick den med. Frukost på 261 med bästisen sen bara hemma och släade hela dagen lång! Gårdagen bjöds det på middag och efterrät på Säbygatan 9. Jag hade bjudit in Cecilia på lite mat och vin. Fint sådär en måndag =) Tittade på SATC-filmen och bara mös. Idag har jag varit hos frissan för att bli ännu snyggare sedan har det inte hänt mycket. Jo en lunch med far och lite umgänge med mor.
Nej dags att förbereda sig för träning sedan blir det bästa tisdagarna med bästa tjejerna hos Li dagen till ära =) See ya girls!

Det kommer bli en tung dag imorgon =(