Imorgon flyttar jag!

Yepp, från och med imorgon och två månader framåt är min adress Carl XI:s väg 17. Måste säga att jag kommit en bra bit på vägen med flytten redan, har flyttat alla lådor/backar dvs. har endast de stora sakerna kvar såsom TV, säng, soffa etc. Även städningen har jag kommit en bra bit på vägen med, är färdig med köket , har putsat fönsterna och i stort sett färdig med toaletten också så då har jag bara dammsugning och svabbning kvar vilket inte ska ta allt för lång tid.

Annars är allt som vanligt, jobbar mina timmar, umgås med vänner and so on. En helg har passerat vilken innehöll Hbg festival med Cecilia & Emma, födelsedags-/utflyttningsfest hos Lina, ett roligt Tages med mycket dans, en hel del mys, grillning med 08:rna samt en road trip till Staffanstorp...En helg helt i smak!!

Just nu är det Sex and the City som tar upp min tid men jag känner att jag snart ska gå & lägga mig med min bok i högsta hugg, förhoppningsvis läser jag ut den. Imorgon kommer att bli en underbar dag, det vet jag redan nu. Först ska jag in till underbara VEN med min allra bästa vän och bara njuta sedan ska kvällen avslutas på Napoli med en liten "tjej"middag, kan det bli bättre?




En gång var jag på Ven. Jag blev skjutsad av en vän på moped. Vi skulle handla bullar. En olycka skedde i en sådan allé som bilden visar, kan det möjligen vara denna allé? Det är något speciellt med alléer ;-)

Mamma Mia!

Helgen har passerat och denna helg kan sammanfattas med ett ord nämligen lugn! I fredags var det kortspel med Gabby, Klara och Sofie @ my place. Slutade med lite mys som alltid är lika trevligt. Lördagen bestod av jobb sedan hem en snabb sväng för att sedan åka ut till Häljarp med Gabby där det var grillfest på schemat. Helstekt gris, tårta, gott och en massa sång bjöd denna kvällen på. Igår var det först jobb, hem om och äta sedan möta upp tjejerna utanför bio Maxim, det var dags för oss att se Mamma Mia. Filmen var riktigt bra tyckte jag!

Nu är det dags för lite mat sedan får jag se om jag orkar ta mig ner mot staden för att möta upp Klara och Sofie, men det är ett senare projekt =)

Måste ju såklart berätta att jag fått lägenhet, javisst Säbygatan 9 blir min nya adress, dock inte förän den 1:e oktober så det blir en sväng inom föräldrarna innan. Men ser fram emot det enormt mycket.

Ha en trevlig dag gott folk!

Nudlar - en räddare i nöden!

Eftersom jag fick stränga order av min kära bästis att inte äta något alltför tungt så blir nudlar bra. Dessa 3 minutare är bra allt som oftast, inte för att jag äter det speciellt ofta men när man väl gör det är det bra att ha dem nära till hands. Jag gillar när mat går snabbt, det är segt att laga mat för länge fast att det oftast blir lite godare då. Men som med allting annat så är variation det bästa.

Kvällens planer är pizza och film så ni mina kära vänner som är sugna är välkomna till Carl XI:s. Jag är för tillfället hund- och husvakt där. Det är ganska skönt att komma hem igen, vilket jag snart ska göra åndå, men det ultimata hade varit om det hade varit vi som bott här denna veckan, du & jag! Men men life goes on...och det känns bra ändå.

Har varit nere i stan och tittat rundor lite och sedan fikat med Sofie, trevligt trevligt. Inte varje dag jag är nere i stan direkt. Känns som om det var väldigt länge sedan som jag bara strosade rundor i affärerna vi har. Medan jag väntar på att klockan ska gå några varv ska jag gå tillbaka till min nygamla passion, nämligen att läsa en bok. Gjorde det mycket innan men har inte haft så mycket tid över till det denna terminen då skolan tagit all musten ur mig. Boken jag läser för tillfället är Denise Rudbergs Matilde och jag är redan fast, en bok precis i min smak!

Ha en trevlig dag gott folk!


                                               

Helgen är över och Karnevalen med den.

Som de flesta vet eller ja i alla fall alla som bor i Landets krona Landskrona så har det varit Karneval i dagarna tre. Torsdagen började med jobb sedan ner en runda i stan för att inspektera lite. På kvällen bjöds det till fest hos Elise vilket var mycket trevligt! Några goda senare var vi på väg ner mot city igen, gick rundor lite och åkte Booster, fy fan säger jag bara men jag gjorde det i alla fall. Efter det var det hem och sova gott, mycket gott! Fredagen började även den med jobb, dubbelpass till och med, efter det var det hem en snabb vända för att byta om sedan bege mig till min vapendragare och dassen. När dassapasset var avklarat för detta året blev det en runda i stan men mycket mer än så blev det inte denna kväll då vi alla var lite halvsega. Lördag = pressat schema. Först en titt på rodden, sedan på kubben, en runda i stan och karnevalstågstittande. Hem och göra sig i ordning för kvällen som tillbringades tillsammans med hitresta Emma och Cecilia samt nära och kära. Förfest hos Tessan och avslutning på Strand. Trots en rolig helg måste jag ändå bekänna min besvikelse över Karnevalen, det var inte i närheten av vad det var förr. Tråkigt men sant...

Idag har det varit en riktig söndag vilket innebär flottmat, filmtittande och allmänt slöande. Är nästan precis hemkommen från mor, där jag för övrigt ska tillbringa nästa vecka (bara en parantes). Sitter med datorn i knäet och tittar på O.C, har precis satt in fjärde skivan på andra säsongen och vilket avsnitt finns på den om inte då det regnar, dvs. tidernas bästa O.C avsnitt så det ska jag somna till nu.


Charmigt med sommarregn!

Efter några Yatzy rundor på Tycho nu ikväll begav jag och Sofie oss hemåt. Redan när promenaden började regnade det smått, väldigt smått, dvs. bara några enstaka droppar....Vi gick i godan ro hemåt och rätt vad det är öppnar himlen sig, vi var ganska klara över att det inte var lönt att ställa sig och skula någonstans så där promenerade vi i ösregnet. Gabriella ringer och frågar om vi är hemma än? Nej då vi är på väg...Sista sträckan springer jag och väl hemma var det svårt att få av sig de fastklistrade jeansen. Men när jag tänkte på det kom jag fram till att det är ganska charmigt med ETT sommarregn, det luktar och känns så speciellt!

Jag har börjat gå på diet igen, började med det i måndags, inte riktigt som förra gången men i stort sett. Denna veckan har det gått bra. Jag blandade lite dippa innan idag för att jag skulle mysa med det framför tv´n ikväll men vet ni vad? Det var inte ens gott så den spolade jag ut. Sockersuget är försvunnet och ja det flyter på bra helt enkelt! Och för er som undrat så har jag inte gått upp det jag gick ner förra gången, jag har gått upp hälften, inte mer och inte mindre! So end of discussion! Eftersom innebandyn har uppehåll nu får det bli Friskis igen, jag gillar Friskis synd bara att inte mina favoritpass finns nu på sommaren men det är bara att bita....

Helgen inleddes med en kväll på Inferno vilket var mycket trevligt. Igår var det Drinkkväll at Elises place, denna var helt underbar. En massa goda drinkar och skratt =) Kvällen avslutades på Inferno och Tages vilket var mycket trevligt. Kul att få dansa och skönt att få träffas, har varit lite nervös för det!

Nu blir det sängen tillsammans med mina killar i OTH! God natt...