30 oktober 2011.

Underbara söndag. Nyduschad, ljusen är tända och tittar på fotboll i väntan på Gossip. En perfekt veckoavslutning enligt mig. Dagen har spenderats på IKEA och Väla, för mig blev det en vinterjacka inköpt så nu är jag redo för snö och kyla!

Showen, Joe Labero, igår var magisk (roligt ordval). Man blir lika förvånad varje gång och undrar HUR allting fungerar. Men det är bara att släppa för det kommer vi aldrig få reda på. Summan av kardemumman var en riktigt trevlig kväll med hela familjen samlad, inte varje dag det händer.

Nu jobbar vi stenhårt i 2 1/2 dag sedan är det lite lov, jag tror det behövs. Landa, njuta och kunna börja om igen.


16 oktober 2011.

En lugn helg har passerat och riktigt skönt har det varit. Dock har den inte varit händelsefattig för det. Har varit en del sport såsom innebandy och handboll, god mat och film. Det behöver oftast inte vara mer än så.

Brukar inte vara speciellt djup och gå in för mycket innanför min fasad här på bloggen men detta måste ut just nu. Jag undrar hur folk tänker, eller för deras skull hoppas jag att de inte tänker alls. Tror de verkligen att de kan göra precis vad som helst, hur som helst, när som helst och sedan tro att det inte betyder något och fortsätta, komma tillbaka precis som om ingenting har hänt!? Big No No på det och dessvärre är det inte första gången det händer och säkerligen inte sista heller...tragiskt!


11 oktober 2011.

Blogg.se appen har valt att inte fungera i helgen, därav dagens tidigare inlägg och dess datum. Sedan varför där kom tre bilder med har jag ingen aning om!?

Ville mest bara uppmärksamma att holymary.blogg.se fyller hela 25år idag! Än en gång, grattis...


9 oktober 2011.

Hade en sjukt trevlig spontankväll tillsammans med Klara igår. Film och vin blev Inferno som sedan blev Tages. Kvällen var kanon från start till slut! Men någonting hände, jag glömde eller tappade min röst någonstans på vägen. ..Har mer eller mindre kraxat hela dagen och i skrivande stund är där knappt något kvar alls. Blir en stor utmaning imorgon om det fortsätter såhär.

Dagen har tillbringats med nära och kära. Handboll med familj och släkt följt av en tur till Skånes tråkigaste(?) köpcentrum, Center Syd, middag på Luckys som var ett riktigt häftigt och smakfullt ställe. Har ni vägarna förbi Lödde måste ni köra inom! Avslutningsvis en fika med fina Frida och nu ligger jag på soffan där resten av kvällen kommer tillbringas.


4 oktober 2011.

Ligger i sängen efter att ha avnjutit en lång och varm dusch. Blev box idag, kickade och boxade från hjärtat, haha lite roligt skrivit en dag som denna!

Blir vila från träningen imorgon. Istället ska jag träffa några av mina fina vänner, det är verkligen inte illa det en onsdag :-)


3 oktober 2011.

Jag är den viktigaste för mig!

En riktig skitdag idag...men som plåster på såren ska jag göra något jag tycker är riktigt roligt. Jag ska träna Step idag vilket jag inte gjort på alldeles för länge. Med andra ord kommer jag att hänga på Friskis allt som oftast om kvällarna, det gillas :-)


Lördag kväll.

Grym och grymmare! Det är inte bara som de säger på reklamen, dessa är verkligen grymt bra...passar mig perfekt!

Nu gungar snart Timmermansgatan med tre sjukt läckra tjejer, ses i dimman ;-)


1 oktober 2011.

Oktober månad är vi redan inne i, vart tar tiden vägen är en ständig fråga.

Äntligen lördag är det också. Ikväll blir det en massa vin, prat och utgång med en fin vän! Innan dess ska det hinnas med frukost, stan och innebandy. Jag startar dagen med en av tidernas bästa filmer...