äntligen helg!

Efter en hemsk vecka i vissa avseenden är det snart helg igen. Denna helg kommer att bli underbar med en trevlig utflykt norrut för att sedan köra vidare mot öst. En skara underbara vänner kommer att vara med mig på resan! Beslutet är antagligen ett av de jobbigaste jag tagit i mitt liv men jag måste göra det, det fungerar inte längre helt enkelt! Jag hoppas verkligen att det får mig att hitta tillbaka igen för jag är inte redo att ge upp helt...än.

Tårtbakning är nästa på schemat och om cirkus 5 timmar håller jag helg! Ha en kanon helg gott folk, vi ses när vi ses...








Sportsöndagar är det vi gillar!

Nästan precis hemkommen efter en fika med mamma och en runda på City Gross. Kasslergratängen står i ugnen och en underbar doft sprider sig i lägenheten. Sitter och försöker få in min musik i min telefon, vet inte hur det går än har en del att lära mig om den där lilla manicken. Gårdagen spenderades med underbara människor och vi spelade spel, drack lite vin, åt gotte och bara umgicks, perfektion enligt mig!

Dagen kommer att fortsätta med lite sport som rubriken lyder. Idag är det Falcons (Heta?) Herrar som får min uppmärksamhet och ikväll blir det mys framför en trevlig film skulle jag tro!?

Jobb imorgon igen och det är sista veckan på Semme för denna gången, lite vedmodigt känns det! Men vem vet jag kanske kommer tillbaka dit någongång i framtiden!?


ser ni sambandet?

Vem vill behålla en lott (eller liknande) utan vinst? och Vem gör sig av en lott med vinst?

Förstår ni inte? Synd.

Nu? sängen, lovely work imorgon, tacka fan för det!


IPhone i min ägo.

Ja nu tillhör denna goding mig. Ska bara lära mig att hantera saken...haha.

iPhone 16GB Vit med Telia - Prata på, 29 öre/min till alla nät Bild LÅNAD!

...

Idag får innebandyn mig att må SKIT! och kommentarer från lagkamrater såsom: "Har vi gått ner på två? (Ja) Bra, då ökar vi tempot tjejer" bidrar knappast till att motivationen ökar! Bäst att jag lämnar här i detta nu så jag sätter punkt för denna dagen nu.


3 ½ år.

Ja det är nästan exakt 3½ år sedan jag började att studera till lärare på Malmö Högskola. Det har gått fruktansvärt snabbt men det är jag idag glad över. Utbildningen har betytt nya vänner, en massa plugg, skratt och även en del tårar. Men det är det verkligen värt! Jag har precis skickat in mit Examensarbete vilket känns overkligt, jag menar det var det man fasade för redan i början av utbildningen och undrade hur man skulle klara av det. Men nu är det inskickat och klart, återstår dock opponering och eventuell komplettering men det är det lilla. Mitt Examensarbete har gått förvånandsvärt bra och jag är väldigt nöjd med det, förvisso ska man inte ropa Hej! förän det är godkänt, mitt ämnesval passade mig perfekt och vem vet jag kanske fortsätter att arbeta med det en dag på något sätt!? 

Verkligheten börjar nu och det ser jag fram emot. Under morgondagen ska planering klämmas in för sedan börjar jag att jobba på måndag! Januari månad kommer jag att befinna mig på Semme för att sedan börja på mitt första riktiga jobb i februari! År 2010 betyder mycket för mig och kommer att bli kanon...




1 januari 2010

Tänk att det gått hela tio år sedan vi firade in ett nytt millennium. Som jag skrivit så många gånger förr rusar tiden iväg. Gårdagen spenderades med ett tiotal underbara människor som gjorde att kvällen var kanon hela vägen, TACK än en gång!

Denna dag har gått sakta men säkert framåt. Började med att ligga kvar länge i sängen där jag tillbringade natten, hos Tulle, för att sedan ta sig upp och städa efter gårdagen. Men det gick smidigt eftersom städpatrullen glatt hjälpte till =) Kvällen har innehållit trevligt sällskap med pizza och Kalle & chokladfabriken.


Under 2009 har jag:

blivit ordentligt sviken, gråtit alldeles för mycket, gjort saker jag inte borde men även som jag verkligen borde, haft en underbar sommar, dansat på Pepés, varit på ranchen och visat mina golffärdigheter dvs. min "flackning", förälskat mig i både Edward och Jacob, opererat näsan en tredje och definitivt sista gång, blivit pensionär med bettskena, varit i Köpenhamn, skrattat i massor, PLUGGAT, jobbat, tränat, varit på cirkus och en hel del annat.