22 mars 2011.

Imorgon är det exakt en vecka till jag skriver på kontraktet, till jag får mina nycklar och till jag kan flytta in i min nya lägenhet. Det hade inte kunnat komma lägligare känns det som. Risken är annars att jag hade gått i ide eller deppat ihop totalt, just så tråkigt känns det nu! Saker jag inte bör bry mig om kan jag inte släppa taget om riktigt och alldeles för många tankar surrar runt i huvudet just nu. Mötet imorgon känns inte direkt lockande det iheller.

En positiv sak är i alla fall att min soffa hämtas imorgon (!) vilket innebär att jag inte kommer att ha någon soffa på sisådär 5 veckor MEN jag slipper asa ut denna övertunga jag har nu samt bära upp den till den nya lägenheten för att sedan några veckor senare bära ner den igen. Min nya, fina soffa blir uppburen så det enda jag ska göra är att klaffa ihop den ungefär, nemas problemas. Så nu blir det att slipa, slipa slipa, måla och måla några dagar så att jag har något att sitta på i alla fall.

När tvätten är färdig ska jag lägga mig tidigt och försöka få en god natss sömn så att jag åtminstone är utvilad för det som komma skall...


13 mars 2011.

Då har det hunnit bli söndag kväll igen och det är dags för sängen men först slänger jag in några rader här. En sak som är bra med dessa kvällar är att man oftast inte har något smink på sig så det är bara att borsta och placka tänderna innan det är dags att krypa ner. Detta gjorde jag för ett tag sedan och här är jag nu.

Dagen började med en tur till IH för att se en av de yngre kusinerna spela handbollsmatch. Vi kommer ut till något som kallades GW-dagen vilket innebar massor av matcher men även loppis. Vi såg matchen och innan vi skulle bege oss hemåt gick vi bara en snabb runda på loppisen mest för att se vad där fanns för "skit". Tur var det eftersom jag hittade fyra fina pinnstolar (rejäla sådana) som passar perfekt in i min syn av till mitt framtida matbord. Klippt och skuret, 80kr fattigare blev jag men fyra stolar rikare! Så nu blir det ytterligare saker som ska slipas och målas när vädret tillåter. Jag ser redan framemot det =)


10 mars 2011.

Då var det snart fredag igen. Det är inte klokt vad tiden går snabbt, alldeles för fort om du frågar mig. Har befunnit mig på Intrenat i två dagar då jag varit på Ambassadör utbildning som det så fint heter så det har blivit en kort arbetsvecka. Utbildningen var väldigt intressant och givande så jag ser fram emot det som komma skall inom den.

Helgen som kommer ser ut att bli en typisk mellan helg, dvs. ingen toppen helg men inte botten heller direkt. Blir förhoppningsvis innabandy imorgon sedan kalas och lite partaj på lördag. Men vi får väl se hur det blir, det är ju inte alltid det blir som man tänkt sig direkt.

Ibland undrar jag varför saker och ting ska vara så fruktansvärt svåra, ja kännas helt ömöjliga egentligen! Det suger verkligen ...


4 mars 2011.

Öm axel och skrapat knä. Vurpa mot lyktstolpe och vurpa rakt ner i marken, så började min fredag. Men den har blivit bra ändå. Först jobb för att sedan åka iväg och titta på soffa med syster, som körde!, och tro det eller ej det blir soffan jag såg först! Har nog aldrig hänt när det gäller mig, är världens veligaste person.

Har slängt ihop en vitchokladglass men den får nog stå i frysen ett bra tag till, jag som är så sugen på att smaka den just nu men den som väntar på något gott...Annars blir det tända ljus och en film i min ensamhet. Morgondagen bjuder på massage, barnpassning, innebandy och förhoppningsvis bio med de finaste!

  Finaste!


1 mars 2011.

Då var det den första mars idag, nästa gång det är den första har jag flyttat eller är i alla fall på god väg...Dagarna flyter på som vanligt och tiden bara rusar iväg. Skönt är det då vi är på väg mot betydligt ljusare tider, det är väl ingen som har något emot det?

Helgen som passerade blev hård, men det visste vi nog redan innan att den skulle bli!? En kanonrolig förfest med god mat och dryck och världens bästa sällskap följt av en tur till Hbg gjorde att jag var mer död än levande i söndags. Men det var så värt det! Nästa gång ska det dock bli lite dans också innan vi dansar hemåt =)

Nu ska jag gå in och lägga mig i ett varmt bad, gäller att passa på så länge jag har badkar, ha en ansiktsmask och avslutningvis pinna hem till Carl XI:s för att se United spöa Chelsea...