Söndag kväll...

Nyss hemkommen från en trevlig kväll med tejerna at Tulles place. Vi har sett världens bästa OTH, Singing Bee där vi har vår alldeles egna mästare som hade sopat banan med de som är med och Hål i väggen. Sistnämda programmet är egentligen riktigt nördigt, men gud så kul det kan vara ändå. Helgen har ändå varit hyfsat lugn tycker jag, I fredags besökte jag Lund och Emma då de hade inflyttningsfest i sin villa. Gårdagen började med en underbar brunch hos Tessan sedan var det dags för FFF att spela premiär mot Hjärnarp in the middle of nowhere. Förlorade tyvärr med 5-3. Kvällen bestod av lagfest som var hur trevlig som helst sedan blev det en traditionell utgång. Nu är det tv och en god kopp te som gäller sedan lär det bli tidigt i säng!



Jag orkar inte mer!!

Imorgon bär det av mot Ullared, ska bli fett nice, haha. Nej men det ska bli kul. Har hämtat min nyckel till lägenheten idag sedan var vi och beställde tapet så nu börjar det hända saker! Ska bli riktigt skönt att flytta...Längtar som fan! Annars har jag hunnit med att lämna min jävla mobil, en fika samt en lunch, trevligt trevligt! Är ledig resten av veckan vilket också är riktigt skönt så jag hoppas att jag kan fixa lite med lägenheten då.
Har verkligen inget vettigt alls att skriva, finns en STOR risk att det bara hade blivit en massa svordomar och dylikt om jag fortsatt....SÅ God Natt!

Förresten, om man mår så dåligt inombords, är det verkligen rätt mot sig själv att fortsätta kämpa? Tveksamt!

Match idag.

Helgen är i stort sett förbi, endast en match och lite söndagsmys kvar. I fredags samlades bästa tjejerna (de som är hemma!) hos Elise för att äta Tacos, dricka lite vin och snacka om allt från himmel till jord, ja bokstavligt talat! Senare på kvällen blev dte även en del Youtube klipp, haha. Ut på stan en sväng sedan hem. En helt fantastisk kväll! Lina och Klara saknades såklart, men det tar vi igen när ni är hemma! Gårdagen var lugn. Lunch och fika nere i stan med Sofie sedan var det dags för FHHs premiär i serien. Tyvärr blev det förlust för dem. Hem om en snabb sväng sedan var det en lite kräftskiva för att sedan avsluta kvällen hos Sofie där även Gabby befann sig dock inte helt närvarande =)

Nej, nu ska jag & Chanti titta på färdigt på Idol sedan blir det ner och äta lunch och ladda inför matchen!

Det kommer att bli en fruktansvärt lång höst!!

FRUSTRATION
och

BESVIKELSE!!

Börjar precis där det slutade, fuck!


Vad är en bra blogg egentligen?

Nyss hemkommen från Staffanstorp by night...haha. Har tillbringat kvällen tillsammans med Gabriella och Sonai då vi ännu en gång varit och tittat på TT i sitt "nya"lag, Stanstad, då de spelade ännu en träningsmatch, idag mot Palmstaden. Vinst med 15-3 typ!? Kom precis på att jag missade Idol idag, skit också. Sneglar lite på United, in med bollen nu! Annars? Är ledig imorgon vilket är riktigt skönt, i alla fall sovmorgonen som jag ska ha. Känns som om det är längesedan jag hade det, några dagar ungefär, haha. Jag ska gå en lång runda imorgon sedan måste jag ringa min nya hyresvärd samt till Maderma. Sedan kan det ju passa att läsa lite inför nästa seminarium, aja vi får se hur det blir med det. Shit, nu är det inte långt kvar tills jag flyttar, längtar riktigt mycket nu och då framförallt efter min underbara säng!!

Nu? Läsa färdigt min bok och lite O.C, kan inte bli bättre en onsdagskväll!


BÄSTA AVSNITTET EVER!!


Godmorgon världen!

Helgen har ännu en gång passerat. I fredags var det som sagt pizza och bowling med FFF vilket var mycket trevligt. Bowlingen kan vi dock glömma, jag har ALDRIG varit så dålig och som idrottskvinna gillar jag inte att förlora så...Men men det var en trevlig tillställning i alla fall! Blev sängen tidigt för mig denna dag. Fick rycka in några timmar på jobb i lördags men det var lugnt, gillar mitt jobb. Efter jobb var det ner i stan med mor för att köpa present till lilla Emma. Var på kalas på kvällen sedan tog jag hojen och begav mig till Tulle där ett mindre men ack så trevligt sällskap höll till. Många goda skratt och allmänt trevligt. Kvällen slutade med att jag och Zutt smög runder på stan som alla andra fjantar! HAHA. Denna dag ska jag läsa lite nu ett tag sedan kanske en promenad eller något, måste ju ut i detta fina vädret! Sedan ikväll är det världens bästa OTH!

Ha en trevlig söndag gott folk!

Dreams are coming true?

Finally Friday =)

Yes äntligen har helgen börjat närma sig med stormsteg. Förvisso har jag varit ledig sedan i tisdags men ingen annan är ju det så det är inte speciellt roligt! Men det har varit skönt i alla fall, borde dock ha läst mer än vad jag gjort men så är det ju alltid. Idag är det dags för FFF att göra staden osäker. Vi möts upp på hemligt ställe ganska så centralt om man säger sedan beger vi oss mot något ställe där vi kan få i oss lite krubb efter det är det bowling som gäller och som sagt jag & Gabby är ganska bra på det där, så watch out!! Efter vet i fan vad som händer men något trevligt blir det säkert, kan ju inte bli annat =)

Imorgon ska jag på Emmas 2-års kalas efter det vet jag ej vad planerna är. Någon som har några att dela med sig?


Sommaren är kort...

...det mesta regnat bort! Yes, ungefär så har denna sommren sett ut MEN givetvis finns där några underbara dagar att minnas några av dessa kommer här:

Fredagen den 6:e juni, Sveriges nationaldag, började med en frukost på Citadellet för att sedan hoppa upp på våra hojar och ge oss ut på en cykeltur. Turen tog slut ute i Borstahusen där det blev lite sol och bad sedan var det hem om en vända. På kvällen samlades vi nere vid Strand och avnjöt lite smaskigheter och spelade kubb =)  Som ni ser var även Dramaten med denna kväll, fylld med delikatesser...Kvällen avlutades hos Olssons med en äcklig film!




Onsdagen den 23:e juli började lugnt och fint men avslutades mer eller mindre galet nere vid Strand även denna gången. Det dracks vin, rökades lite konstigt samt Irländsk julafton!



Lördagen den 26:e juli var det utflyttnings-, avskedsfest för Lina och Rickard! En mycket trevlig kväll, dock var dagen efter en av de värsta i mitt liv men det kostar att ligga på topp =)



Lördagen den 16:e augusti, Louise Gabriella Olsson fyller hela 23 år och då blev det HERRmiddag innehållande Tequila, Chili con carne och whiskey givetvis. En supertrevlig tillställning som man inte är med om varje dag =)



Och så avslutade sommaren 2008 med en galen Kräftskiva at my place. 30:e augusti var datumet för denna tillställning och här bjuder jag med en talande bild för hur den var i alla fall för oss Topp 3 fyllor, haha.


Jag är ARG!

Är så fruktansvärt förbannad på that fucking shit!! Allt annat är kanon men det är värre än värst...



Tidigt i säng!

Kom hem från träningen för ett tag sedan till ett serverat bord med en av mina favorit"rätter", stuvade makaroner och falukorv, bara älskar stuvade makaroner ja stuvade grönsaker med för den delen =) Träningen gick väl sådär inte toppen direkt men inte botten i heller för den delen. Känns dock lite konstigt att vara center, känner mig inte riktigt hemma på den platsen än (om det nu blir den vill säga) men det är bara att kämpa på! Skoldagen var bra och det verkar vara roligt det vi ska göra, har varit inne och läst igenom uppgifterna nu, ni vet jag gillar att ha koll på saker och ting, så det ska nog gå bra har ju en bra basgrupp så =)

Är ledig från skolan imorgon så då blir det jobb på Lorry, förmiddag vilket är skönt då man har hela eftermiddagen till annat, vilket annat? Haha. Sedan på kvällen är det dags för filmkväll at Kingstreet 7, lovely! Nej, nu är det dags att släcka så att man är pigg och glad imorgon!

Sov gott!

                                                                       
                                                                              

Först idag är en sådan dag då man saknar...


Trött, tröttare, tröttast!

Fan, jag är fortfarande trött efter helgen. Har i stort sett legat och slöat på soffan hela dagen sedan jag kom hem från jobb. Riktigt jobbigt var det imorse när man skulle jobba men det är bara att bita. Kräftskivan var hur trevlig som helst, ett traditonellt besök i stan på Inferno och Tages var trevligt det med, det är allt som är värt att veta! Gårdagen var dock inte lika rolig, inte för att jag var bakis men oerhört trött och städa är ju aldrig kul men det är sådant man vet när man ställer till med galej!

Imorgon börjar äntligen skolan, ska bli så enormt skönt! Annars är det träning, filmkväll, avskedsfest och även en match inplanerat i veckan, det blir säkert en bra vecka det!

Nej nu ska jag ta mig en kopp te och lite kvällsmat! Ha en trevlig kväll....