Ont i hela kroppen!

Ja det gör det verkligen efter detta avsnitt av Grey´s Anatomi och detta skall fortgå i 2 avsnitt till...herregud hur skall man klara av det? Det måste i alla fall vara världens bästa serie!
Det blev en liten oplanerad bästiskväll idag också, alltid trevligt det. Bjöd Gabby på pasta med tomatsås och brända kolbitar aka bacon =) och efter Idol och till Grey´s blev det ost, kex och vindruvor, mumisgt värre. Nu är det Idolomröstningen och ja det är också ett av våra favvoprogram..Gabby är kär i Andreas och jag är kär i Mattias...haha. 
 
Nej, nu skall jag titta efter fler recept till min och Emmas middag på fredag =)  So long!

                                                                              image2

Vinst!

Ja, vinst blev det med 4-1 igår. Har inte så mycket att säga om matchen, spelade inte....arg & besviken? Givetvis, annars skulle man väl inte ha spelat överhuvudtaget, eller? Halv 9 borta i Örkelljunga är ingen höjdare att bara sitta & glo!

Såja, då har man betalt alla sina räkningar plus att jag har sparat också, känns skönt att kunna göra det ibland...men vad ska jag göra nu? Är ledig idag och det kryper redan i kroppen. Blir nog att läsa en del idag, vädret utanför fönstret känns inte så lockande precis....Får bli en runda med dammsugaren också, haha.

See ya!

SERIEPREMIÄR!

Ja äntligen är det dags för FFFs seriepremiär! Har haft lite fjärilar i magen hela dagen & nu är det "bara" 4 timmar kvar tills domaren blåser igång =) Är nyfiken på hur vi kommer att spela, hur dem spelar & givetvis på de nya supersnygga matchkläderna!! Lite tråkigt att vi inte startar på hemmaplan dock men nästa söndag, den 7:e kan ni alla komma och spana in oss ;-)

Sitter och tittar på OTH och väntar på att riset skall bli färdigt så att jag kan avnjuta min korv stroganoff, mums. Nej, nu ringde klockan, dags att äta!

So long!

Idag är det lördag

och som så många gånger förr så skall det festas till det även denna lördag, mer om detta kan ni läsa på för tillfället den mest uppdaterade bloggen  http://www.fmptolsson.blogg.se/  =)

Just nu sitter jag och tittar på Kärleksbrev och väntar på att bästa tjejerna skall anlända så att vi kan komma igång och uppnå vårt esse ;-)
Annars är allt som vanligt, skola, träning, matcher och gevetvis träffa bästa tjejerna lite då och då.
Har varit i stan idag och besökt HM för första gången, I really LOVE HM, det är helt perfekt att det har kommit till vårt kära Landskrona. Sedan väntas ju Gina, Håkanssons & Hemtex med...hörde även igår att Espresso House eventuellt skulle komma också, kan det bli bättre? "En Chai Tea Latte tack =) "
Igår var en rolig dag det eller ja i alla fall kvällen....var och tittade på Falkens hemmapremiär sedan begav vi oss till Klarries place för att inta lite rödtjut, fint var det. Ner en runda på stan vilket inte var en höjdare i början direkt, men sen....sen när allt stängde då jävlar var det håll igång på högsta nivå....haha. Jag citerar :"
Par som bråkade, killar som tuffa till sig, en liten flicka som grät och mitt i allt detta står vi tre och bara as garvar" riktigt bra sammanfattning där Tulle.

Nej, nu ska jag gå och göra mig i ordning! Ha en trevlig kväll därute.....

Hur ofta har man tur med vädret?

Ja, typ aldrig skulle jag vilja säga. Men nu när jag tittar ut & det regnar igen  inser jag att jag faktiskt hade det idag när jag cyklade hem ifrån stationen. Regnade dock lite imorse men det var då det...Ja, nu kom jag ändå in på dåtid fast att jag bestämde mig för att inte göra det egentligen men nu är vi ändå här så....Jag vet att jag har fastnat i vissa saker i dåtiden, vissa vet man inte varför medan andra kan man förstå lite i alla fall men jag behöver verkligen komma ifrån den tiden som varit. Visst älskar jag många saker som har hänt i mitt liv förr men de bevaras som ljuva minnen de andra sakerna bara etsar sig fast & vägrar släppa hur gärna man än vill. Men det ska försökas att ändras på! Känner att det är dags nu, inget specifikt så utan bara överlag (så nu slipper ni fråga).

Helgen var lugn som bara den. I fredags var det film- & mystajm här hemma med Gabby, Tulle & Li & lördagen bestod av fotboll & mys hemma hos Li sedan en snabb runda ner om staden, kan ju inte hålla mig borta ;-) Viktigt att tillägga var kanske att vi hade innebandymatch både lördag & söndag...Full pott dvs. två vinster men glömmer de helst ändå. Fattar inte vad det är med mig men det är riktigt frustrerande när man verkligen vill & det inte går alls.

I dag har vår lilla klass varit på studiebesök eller snarare föreläsning på SDS (Sydsvenska Dagbladet) & det var en mycket bra dag som gav mycket inför framtiden, inte varje dag man känner det inte.
I kväll blir det kanske mys med Gabby & Klara & kanske någon till? vet inte riktigt vad planerna är men de blir säkert bra när bästa tjejerna är inblandade!

Ja det var allt från mig för denna gången, ha en underbar dag!

Alltså...

En dag i skolan som vanligt idag, föreläsning Juridik sedan ner på Tingsrätten för att rota rundor lite, hittade faktiskt något intressant som jag hoppas att vi kommer att få användning av till vårt lilla projekt. Efter det var det en runa inom Zara när man ändå var på plats liksom =) Shoppade en svart Trench (?) men vet ej om jag skall behålla den, får väl ha modevisning för tjejerna så får dem rösta...okej? Sitter & tittar på underbara OTH nu & väntar på att klockan skall närma sig kavrt över 6 då är det nämligen dags för oss i FFF att inta Plantan för att ha teori sedan in i IH & "spana" in FHH så att vi blir minst lika bra som dem, för det blir väl? Haha. Nej, nu ska jag slänga mig på soffan ett tag & vila upp mig lite så detta får förbli ett tråkigt inlägg....


Vissa saker stannar kvar & maler i huvudet, varför? Finns ingen som helst anledning till det...........längre!

2 dagar av skolan har gått.

JA, så är det & det är verkligen skönt att komma igång igen. Intro & allmän information igår...ett projektarbete liknande det man gjorde på gymnasiet & en hemtenta är väl ungefär vad denna kursen innebär dvs. mycket studerande för sig själv & med de i gruppen givetvis. Idag var det första föreläsningen med Juridik, kändes dock som en repetition av förra kursen så då kände man att man hade lärt sig lite innan =)

Helgen då? JA, i fredags var några från bästa tjejligan & åt på SeVen sedan inom IH för att titta så natt herrarna skötte sig & visst gjorde de det! Ner till Klaras place sedan en runda om Tycho för att sedan köra hem & en lugn & skön fredagskväll helt enkelt. Lördagen började med jobb på Lorry, ut & titta på BBK med Klara sedan hem laga lite mat med syrran, slöa lite för att orka med kvällen sedan göra i ordning sig för att bege sig till Klara där det nalkades lite förfest...tillen början var det jag & hon som skulle förfesta men det var ju tur att det dök upp några fler ;-) annars hade vi i och för sig klarat det galant, eller hur Klarrie? =) Tycho & Tages som så många gånger förr...Roligt folk ute & e helt okej kväll! Söndagar innebär oftast kräng, mys & film & visst gjorde även denna det...låg i sängen i stort sett hela dagen/eftermiddagen sedan in i duschen för att inte vara helt lökig då det var filmkväll med några av tjejerna at my place...Mysigt men tyvärr ingen höjdarfilm, men men så är det.

Nej, nu ska jag gå & diska sedan ladda för träning, vilket ska bli riktigt lovely! So long....