Jag blir så trött!

Måste bara klaga lite i brist på annat att göra. Inte nog med att min näsa redan är konstig som den är, denna förkylningen gör mig tokig! Fan, hur mycket snor kan det finnas egentligen, tar det aldrig slut? Trevlig läsning va? Tur jag inte är kille i alla fall haha. Har jag inte nämt det innan så kan jag berätta att det blir ytterligare en operation av min kära nose, för att bränna och ha sig på musslor och allt vad det hette...Tredje gången gillt? Visste inte var jag var imorse när klockan ringde 05.50 men det vara bara att glatt stiga upp för att vara i skolan mellan 8 och 10...eller ja det blev till 12, men ändå. Annars har eftermiddagen bestått av fika och Plump tillsammans med Gabby, Malin och Fritte, trevligt trevligt. Jag älskar Plump! Kvällen kommer förhoppningvis att bestå av en promenad samt Grey´s med eventuellt lite sällskap...Nu är jag riktigt rastlös också vilket jag blir väldigt ofta...i värsta fall går jag en runda själv om jag inte lyckas lura med mig någon trevlig typ =) Känner att det blev en massa flum här ja så nu avslutar jag! Vi ses när vi ses...


Näsmusslorna är de som är där vid näshålan...=)

En helg helt i min smak!

Som rubriken lyder hde vi det hur bra som helst under vår weekend i Stockholm. Den innehöll bland annat: Frasses, Nina Molin, Innebandy, lite känt folk, en sjuk Gabby, Tacos, vin, mys, SKRATT med mera. Hemma i vardagen igen vilket innebär skola, träning, umgås med nära och kära etc. Vaknade dock med en dunderförkylning idag vilket suger! Men det går över, snart hoppas jag så att jag kan träna och ha mig igen =)

Bilder från Stockholm kommer inom sinom tid men eftersom jag bara har en "lånedata", då min slutat fungera, så får ni vänta lite...

Nej, nu går all min uppmärksamhet åt DH sen blir det att somna in till SATC-filmen...Sov så gott!

Vi drar till Stockholm, vi drar till Stockholm...

Just precis så. Nu är det inte många timmar kvar tills bästa ligan i bästa bilen med bästa Roadtrips hits 2 ger sig ut på landets vägar. Om ni missat vad jag pratar om så ska


Tulle " truls acke troe troesson " Olsson

Gabby " gaspedals-gabby" Olsson

Sara "patte-kasse" lo

Maria " mizan med Z" Andersson

Nina "naina molina, ingen koll på läget" Molin


besöka vår kära huvudstad för att se SM-finalerna i innebandy live. Som sagt imorgon åker vi och kvällens planer är en delikat middag lagad av oss tokar eller en riktig kock vid namn Cece, som vi för övrigt ska invadera denna helg men hon gillar det! Lördagen är fullspäckad med "hotellfrulle", VIP, innebandy och givitvis fest! Söndagen finns inga planer för mer än hemgång. Nej, dags att sova nu. En föreläsning ska klaras av innan äventyret börjar!


Min helg...bilderna talar för sig själv!





Pärlor åt svin...

De förändras aldrig, tro inget annat!

En lång dag med ett bra slut.

Som sagt det har varit en otroligt lång dag innehållande skola med redovisningar, redovisningar och åter redovisningar, efter ett tag är det riktigt drygt att bara ta in en massa information men jag kan checka av två saker på listan "att göra" så det är skönt i alla fall. Hem om en snabb sväng för att sedan bege mig till Carl XI:s där det serverades grillat, det var fint det! Ner i stan för attt avsluta kvällen med nära & kära, Plump, vin och annat smått och gott. Så överlag har det varit en bra dag! Till helgen är det påsk och denna inleds med 25-års fest imorgon tätt följt av Påskfest på lördag sedan får vi se vad som sker under denna helg. Jag är även ledig HELA nästa vecka, eller ja jag går några timmar på fredagen innan vi åker till huvudstaden för en wonderful weekend! Jag ser verkligen fram emot denna trip med bästa Stockholmsgänget =) Mycket babbel här känner jag så nu ska jag somna in till världens bästa OTH och imorgon ska jag sova läääänge.


Ready Steady GOOO!

Det är fredag, jag är ledig, det är sol och massor med vår i luften, kan det bli mer underbart? För att utnyttja denna dagen till fullo tar därför jag, Mary & Gabs våra hojar för att dra ut på äventyr, var de slutar är ingen som vet...Mötesplats halv 12 på City därefter får Landskronafolket som är ute idag se upp =) Jag är laddad, är ni?



Sjukt trött...

...efter en hel dag i skogen. Hade varit underbart att sova en timme eller två tills det är dags för den traditionella??kvällsfikan, men NEJ här ska tränas istället. Idag är det Core som står på schemat. Annars har veckan bestått av mycket skola och allt vad den innebär, DH med godsaker @ my place träning, träning & träning, men jag gillar det! Underbart väder är det idag också, det är aldrig fel...och endast eftersom det är så bra väder blir det cykeln till Friskis, det ni! Helgen närmar sig eller ja det är helg för min del nu eftersom jag är ledig imorgon. Vad denna helg bjuder på har jag ingen som helst aning om men imorgon ska jag i alla fall se Så ska det låta om jag så ska se det ensam...Nä nu är det dags att göra sig redo inför cykelturen...Vi ses när vi ses!

 Jag längtar!