Älska!

Inte ofta jag använder mig av ordet älksa, nästintill aldrig skulle jag tro men jag bara ÄLSKAR detta väder som infinnt sig och jag hoppas att det stannar! Man mår så sjukt mycket bättre på grund av detta. Hoppas att min bästa vän, ni vet hon där Louise Gabriella Olsson nappar på min "inbjudan" idag. Hade varit supermysigt. Annars har dagen flytit på som vanligt, haft praktik och vi har tillbringat större delen av dagen ute vilket har varit underbart. Började med stadsvandring imorse, då var dte lite kallt dock men solen sken i alla fall. Var mycket intressant måste jag säga, finns en hel del som man inte visste om sin egen stad. Nu i eftermiddag har vi fått lyssna till hur en begravning går till. Dels inom den kristna tron samt inom den muslimska. Även detta besök var mycket intressant. Kvällen ska tillbringas med bästa tjejerna, precis så som en tisdag ska vara.

Nej, nu har inte jag tid med detta så tjingeling tills vi hörs/ses nästa gång!!

Borta bra men hemma bäst!

Ja, då var man hemma igen efter en helt underbar helg i huvudstaden. I fredags bar det av i Svarta faran. Resan gick hur bra som helst och aktiviteten för den dagen var fotboll, AIK-Trelleborg. Trelleborgarna bodde på vårt hotell och vilket lag då, tjejer ni vet vad jag menar! Efter matchen blev det en snabb visit på en av pubarna som låg i närheten. Natten bjöd på lite ja vad ska man säga? Konsekvenser kanske så även rum 239 hamnade i vår ägo =) Upp i tid på lördagen för att avnjuta en härlig frukost, sedan på tunnebanan som skulle ta oss till Globen där vi skulle tillbringa större delen av dagen. Innebandymatcherna gick som smort, iaf för mig och Mary som givetvis hade Warberg som vinnare!! Hem, svira om och ner och äta på hotellets restaurang, på Tunnelbanan mot Globen igen, upp på Toms rum en snabb sväng för att sedan gå på efterfesten på Globens Annex. Festen föll inte riktigt i min och Gabbys smak så det blev en relativt tidig hemgång. Avnjöt ännu en underbar frukost idag innan det var dags att köra hem. Väl hemma bjöds det på grillat på Carl XI:s vilket var mycket mumsigt. OTH var underbart idag och som en perfekt avslutning är det Pretty Woman som pryder min tv-skärm. Snart är det sängen som gäller vilket ska bli riktigt skönt..som sagt "Borta är bra men hemma är bäst!!"


Tack tjejer som jag tillbringat de senaste dagarna med för en helt fantastiskt rolig helg!!


2 dagar!

Ja, nu börjar det verkligen närma sig till Estocolmo. Jag är död eller snarare min kropp är död. Detta efter två boxpass denna vecka. Helt sjukt ont har jag både här och där. Har varit en vanlig dag på praktiken idag dock har jag varit helt seg, kan det kanske bero på att solen inte visat sig idag? Aja, snart läggdags känner jag, är helt slut. Ska lägga mig i min nybäddade säng och somna underbart till Sex and the city, älskar att det börjat sändas igen. Det kan man aldrig få för mycket av! 

                                                                                      See ya on Friday!

                                     image54

3 dagar!

Idag har finally DH börjat igen. Bästa girlsen samlades hemma hos mig och nästa tisdag börjar även UB så då blir det back in old times med våra tisdagar vilket vi gillar skarpt! Annars har dagen flytit på hur bra som helst. Praktiken är underbar och det blev även ett trevligt möte när jag slutat. Vet egentligen inte vad jag ska skriva idag, kände mest att jag måste hålla igång nedräkningen bara =)

So long my fans!                                    
                                                                Innebandy & FFF for life

image53

Nedräkningen har börjat!

Yes, om 4 dagar ungefär beger sig bästa femman dvs. Gabby, Tulle Maria, Nina & jag ut på Roadtrip med siktet inställt på Stockholm. I vår kära huvudstad ska vi tillbringa två nätter tillsammans, titta på SM-finalerna i innebandy samt mycket mycket mer roligt! Ser fram emot denna lilla trip enormt mycket...
Helgen då? Ännu en lugn helg har passerat för min del, i fredags var det bio med bästa girlsen, 27 dresses. Filmen var grymt bra och jag blev kär vilket nog hela biosalongen hörde =)  Eftersom man inte får nämna namn så säger jag bara att någon flippade ut...haha. Lördagen började med jobb för att sedan avslutas med mys. Idag har varit en hemsk dag, har haft en fruktansvärd huvudvärk som vägrat att ge sig. Körde inom Södra Sandby för att spana in f14 som spelade Lunda cupen vilken dem för övrigt vann, Grattis tjejer!! Sedan har det bara varit en lugn hemmakväll med OTH och lite sådant.
Läggdags nu, praktik imorgon med mentorsbesök, gäller att vara på hugget! Sleep tight my friends och alla andra =)

Torsdag!

Yes idag är det torsdag och det innebär att det är helg redan imorgon. Fan återigen springer veckorna iväg och det är framförallt när man har praktik de gör det. På tal om praktiken så var man lite utav en kändis idag. Var med på aktuellt hela morgonen och barnen på skolan var med i ett reportage i Lilla Aktuellt om rasism. Så duktiga är dem, där var en del från vår klass man såg och som intervjuades. Så alla Landsronabor gå in på svt.se och se Lilla Aktuellt från idag, ett väldigt bra reportage faktiskt! Vad händer i helgen då? Imorgon blir det bio i alla fall, 27 Dresses. Ja det är väl det som är planerat, får se vad som händer på lördag, jag är väldigt öppen för förslag....Ska jobba på dagen men sedan är jag free. Förresten, var på arbetsintervju idag och det gick jättebra, känns skönt i tider som dessa, haha.

Jag bjuder på denna som en helgbild....Hahaha.

                       image52

Måndag!

Jahapp, då var det måndag igen. Veckorna bara springer alltså men skönt är det då det innebär att våren och sommaren inte är allför långt bort nu. Längtar verkligen! Helgen började med bowling med Gabby och Sofie...Måste erkänna att det var en bra kväll med bowling för mig. Tog nog till och med nytt personligt rekord på sista rundan. Inte för att det var i närheten av Spader Dams personliga rekord men ändån ;-) Efter det gick vi en sväng på stan men där var inget speciellt så det var lika bra att köra hem igen. Upp och hoppa med tuppen på lördagen då det var dags för jobb. Kvällen bestod av god lagad middag av mästerkocken, moi, sedan en film på det så blev även denna kväll super. Igår var det dags för en liten road trip. Destinationen/rna blöev Väla och IKEA, inget shoppande dock men det var trevligt ändån att komma ut bland folk lite. Kvällen avnjöts tillsammans med Gabby och Tulle och världens bästa OTH! När girlsen gått blev det "Flightplan", datorn och sängen för mig. Nu sitter jag på praktiken och väntar på att ett samtal ska bli färdigt. I eftermiddag/kväll är dte dags föär debuten på Friskis vilket ska bli roligt. Behöver verkligen röra på mig efter veckor av slöande....

Tjingeling!


Så jävla trött!

Ja, riktgt trött på den jävla skolan nu alltså...Igår kväl ville jag bara lägga mig under täcket (vilket jag gjorde) och bara somna in och inte vakna upp på ett bra tag typ tills jag tog examen eller något...Men klockjäveln ringde imorse igen, dessutom alldeles för tidigt för min smak. Så det var bara att gå upp och tillbringa dagen i skolan med föreläsningar av den lärare jag avskyr som mest just nu! Sen var det hem och sätta sig med uppsatsen och nu sitter jag här. Har kommit en bra bit på uppsatsen men jag har ingen som helst aning om var jag ska få tag i det resterande...men det får bli morgondagens problem, orkar inte med det nu! En glädjande sak är att jag ska börja träna på Friskis i alla fall...Yes, på måndag is the day för min premiär! Ska bli skönt att komma igång igen, jag är inte den som gillar uppehåll riktigt.

Nu är det ett avsnitt OTH som får min tid, sedan en dusch och så sängen, tidig morgon imorgon igen =(

Vem vet!?

Skönt att bloggen dragit igång igen i alla fall...Inte för att jag är bäst på att uppdatera direkt men jag har saknat att läsa alla andras  bloggar, är ju stammis på ett antal =) Ligger och tittar på my love, OTH, finns inget bättre! Gillar dock inte dessa avsnitt när Psyko Derek kommit tillbaka, han är riktigt creapy (stavning?) Se, inte ens i seriernas värld kan det vara frid och fröjd någon gång....Annars? Jodå, det rullar på som vanligt ungefär....Har varit i skolan dessa två dagarna faktiskt vilket har varit kul då man träffat alla, gillar verkligen min klass! Kvällsseminarium idag också vilket var lika värdelöst som förra terminen...hur fan kan man fortsätta ha den fortfarande? Dock kom en mycket grym och passande kommentar upp där...Muhahaha. Kvällen har jag tillbringat med Sofie, Tulle och Gabby, givetvis har vi tittat på UU-Underbara United och lite trams och flams hann vi (läs Tulle) med =) Imorgon är jag ledig vilket ska bli riktigt skönt. Ska ut och springa en runda på morgonen är det tänkt sedan blir det hem till mamma, tvätta och bara umgås typ...Var faktiskt ett tag sedan jag var där hemma, tro det eller ej.

Mycket som snurrar, få svar....Men vem fan har sagt att det ska vara lätt här i livet?


image51