Lördag.

Gårdagen var mycket spontan men GUD så roligt det blev. Från början med tacos, vin, Asti, glögg, ja You name it!, till slut med en massa skakande av rumpor inne på Tages (en fredag, ja jag vet!). Med rätt sällskap kan man göra allt till en riktig kanonkväll! Så tack underbara ni som delade denna kväll med mg =) Tyvärr blev där inga bilder tagna på min kamera men det finns kanske på någon annans så attjag kan smälla upp några någon annan dag.

Det blir fullt ös ikväll också. Först på listan står ett Wallmans besök inklusive 5 rätters med mor och syster, efter dte blir det antagligen ner i staden en sväng för att sedan avsluta kvällen med att agera underhållning till taxi Gabby och hämta upp två tokar i Lund (var det va?). Men dessa tokarna gillar jag skarpt så det gör jag med nöje! Trevlig lördagskväll gott folk!





Torsdag.

Dagen har varit underbar. Startade med att ligga kvar läääänge i sängen, ner och fixa naglarna för att sedan möta upp några kära vänner för en eftermiddagsfika. Efter det blev det träning för min del för att sedan avsluta dagen med ytterligare en runda ner i staden och ytterligare en fika (eller middag för min del). Och helg var det imorgon igen, tiden rusar verkligen iväg men för tillfället är det skönt att den gör det!

Nu ska jag mysa mig till sömns med denna underbara film (The Holiday), lätt en av mina favorit filmer och den godingen som är med skulle man ju ha lyckats hitta =)


 Mmmm, ge mig!


Shit.

För varje dag som går känns det som om jag kommer närmre verkligheten och det faktum att jag snart faktiskt är färdigutbildad. Samtidigt som jag inte vill något hellre skrämmer det verkligen skiten ur mig också. Tänk om...det har etsat sig fast i mitt huvud ett tag nu. Trots ständig påminnelse om att jag inte alls behöver tänka så finns det kvar där och älter ändå. Var har dessa tre åren tagit vägen egentligen? Vad har egentligen hänt under dessa? Vissa saker är ju givetvis desamma men det känns ändå bra att vara ytterligare en bit på livets väg. Som jag sade innan idag att nu betar vi snart av en sak till i livet. Detta kommer vi att göra genom hela livet och det känns bra tycker jag. Jag har betat av grundskola, körkort, studenten och mycket mycket annat...Som jag skrev är vissa saker desamma som de var för tre år sedan och det är givetvis inte så konstigt eftersom tre år egentligen inte är någon längre tid. Men jag tänker ändå ibland på hur vissa saker verkligen kan vara desamma...livet är bra konstigt ibland. Det behöver ju inte vara så att man medvetet väljer att saker och ting ska vara som de är men de blir det ändå, omedvetet. Saker man trott att man har betat av och klarar sig utan kanske kommer tillbaka igen and so on...

Kvällen kommer att tillbringas i sydligare breddgrader då det ska spelas U-lags match mot Burlöv/Södra Dal. En alldeles för sen tid att spela match en vardag om ni frågar mig, 20.30, men jag får ju vara med människor jag tycker om så det ska nog gå bra ändå. Imorgon är det dags för sista och kanske även svåraste seminariet och där påmindes jag än en gång hur lite det nu var kvar, haha.

  Sorry Mary men jag hade knappt några bilder från denna gamla & goda tiden =)


Tji fick jag.

I fredags hade vi fått ett meddelande av våra lärare om att studiebesöket eventuellt kunde bli inställt idag då det varit dålig uppslutning vid senaste föreläsningen. Perfekt, tänkte vi, eftersom vi har tusen andra saker att göra! Vi skulle få besked idag klockan 9.05 om hur det blev. 9.10 var jag inne och läste att vi minsann skulle ha studiebesök idag, skit tänkte jag då, och det var det bara att sätta igång med uppgifterna som skulle lämnas in idag då ja. Nu 1 ½ timme senare har jag skickat in en uppgift och känner mig väl i stort sett färdig med den andra. Effektivt förvisso, det hade tagit mycket längre tid annars, men jag ville ju ha en ledig måndag idag. Jaja, en kopp kaffe och mina dagliga vitaminer har runnit ner i strupen. Sitter och tittar på SATC-filmen i väntan på reprisen av OTH!! Ikväll blir det träning och imorgon är det match igen...mycket innebandy nu för tiden men det är great!




Underbart!

Tack för en kanondag från början till slut!


2009-10-25

   
Malmhaug Öresund IBK - IBK Landskrona 1-8
Röke IBK - Palmstaden IK 1-3
Aktuell tabell
  SMVOFGM IMP
1. IBK Landskrona 4 4 0 0 29 - 13 12
 
2. Palmstaden IK 4 3 0 1 14 - 7 9
 
3. FC Helsingborg 4 2 1 1 22 - 16 7
 
4. FBC Engelholm Ungdom 3 2 0 1 14 - 7 6
 
5. Hjärnarps IBK 4 2 0 2 21 - 22 6
 
6. Kävlinge BK 4 2 0 2 12 - 14 6
 
7. Röke IBK 4 2 0 2 16 - 19 6
 
8. Malmö FBC 4 1 0 3 13 - 17 3
 
9. IBK Engelholm 3 0 1 2 10 - 14 1
 
10. Malmhaug Öresund IBK 4 0 0 4 6 - 28 0
 

Nu får en viss Mr. Cullen min sista vakna tid för idag =)

Update såhär en lördagskväll.

Lips går för fullt hemma hos Loffe, Löfet eller ja kalla henne vad fan ni vill =) Gabby gjorde precis någon piruett eller något till Umberella...Snart är det min och Gabbys tur att framföra No one. Riktigt mysigt med god mat och att bara umgås vi tjejer. Det är sådana här kvällar man minns med ett stort leende på läpparna. Och givetvis, ni av våra vänner som inte är hemma eller här just nu, ni finns givetvis med i våra tankar!

Morgondagen börjar med en underbar frukost hemma hos Frida med världens bästa lag! Efter det beger vi oss mot sydligare breddgrader för att piska Malmhaug/Öresund eller vad dem heter...men det kvittar, 3 poäng ska med hem till Landskrona, inte sant girls?

Samtidigt vill jag önska en av mina favvomålvakter all lycka imorgon, ZUTTAN givetvis!! Visa dem vad du går för och var skåpet ska stå...You rock!


Att säga mig vara en aktiv bloggare har jag aldrig gjort.

Tiden räcker helt enkelt inte till. Detta är utan tvekam den tuffaste perioden av plugg som jag haft under dessa tre åren jag har pluggat. Men jag ser det positiva i det, det vill säga att det är inte särskilt långt kvar på denna resan. Tacka gudarna för det för just nu är jag riktigt trött på allt som innebär plugg. Examensarbetet återstår dock, men då är det jag själv som har valt ämne!

Allting annat bara flyter på som vanligt också. Innebandyn går bra för tillfället. Det enda jag saknar nu är mer tid med nära och kära, men det kommer. Veckan kommer att fortsätta med en massa plugg och träning. Till helgen finns inga planer, har mina kära vänner några förslag?

Vi ses när vi ses!




Idag är det bästa Marys födelsedag!

Och det har vi firat med en alldeles underbar frukost/brunch bjudning hemma hos Andersson/Laurenius! Jag hoppas att din dag fortsätter att vara KANON! Och vi ses snart igen =) Puss till Mary!


Dagar som denna vill jag helst inte ha fler av.

Som rubriken lyder har detta varit en riktig fittdag rent ut sagt...på i stort sett alla dess plan. Men imorgon är en ny dag och det innebär nya tag. Sista dagen på praktiken och det är givetvis blandade känslor, längtar mest till ungefär 09.20 då jag ska njuta av en bit av min underbara vit choklad cheesecake, det ni! Kvällen kommer till största del att tillbringas i IH då det vankas hemmapremiär mot Röke. Jag är mega laddad och det anar jag att större delen av laget också är, eller? SÅ om ni, kära läsare, vill utnyttja er fredag på bästa sätt så är ni välkomna till IH i Landskrona kl.20.15 =) efter matchen hoppas jag hinna med en fika hos bästa Gabby på EH och sedan eventuellt ett glas vin eller två, någon som är på (rim & allt, haha)?


Helgen har varit kanon på alla sätt och vis!

Precis som rubriken lyder har jag haft en kanonhelg. På fredagen var det middagsbjudning som Elise och Tessan stod för. God mat, god dryck, en gammal klassiker till lek och underbart sällskap, kan det bli bättre? Avslutade med 10 minuter på Inferno. Lördagen startade med en fika  samt lite shopping i staden med kära mor. Hem och bada för att sedan bege sig till Carl XI:s där det skulle hållas lagfest. God mat, god dricka och en mycket rolig samt uppskattad 5-kamp där JAG tog hem hela skiten =) Sedan var det dags för oss att göra stan osäker och visst gjorde vi det, en sväng på Inferno för att sedan skaka rumpa på Tages. Tack för en toppenkväll kära lagkamrater (Tulle, du är inräknad!). Gårdagen bestod även den av en fika, denna gång stod Mary för ett trevligt sällskap. Efter det var det bara en massa plugg och tv-tittande som förgyllde min kväll, mina serier var bättre än någonsin.

Nu laddas det inför träning. Och bilder från helgen får vänta, har inte tittat igenom min kamera än vilket betyder att där kan finnas vad som helst, men de kommer...

Ha en trevlig kväll gott folk!