Om det här vore min sista dag.

Denna är tung för mig. Jag vill inte tänka att det finns en sista dag trots att jag vet att det är livets gång. Det är många gånger som jag tänkt att nu vill jag bara pausa i all evighet.

Om jag måste tänka så vill jag självklart spendera min sista dag med alla mina nära och kära. Äta gott och bara göra saker man tycker om tillsammans med dem man älskar. Av egoistiska skäl hade jag inte velat att någon annan än jag själv visste att det var min sista dag, det skulle göra alldeles för ont!


8 augusti 2012.

Sommaren börjar närma sig sitt slut, åtminstone om man tittar i kalendern. Jag vill dock fortfarande hoppas på några soliga dagar innan hösten kommer.

Man kan väl sammanfattningsvis säga att vi haft ungefär en hel(!!) solig vecka denna sommaren. Och vilken tur vi hade som lyckades pricka in den då vi skulle till Böda. En underbar vecka med släkten, sol, bad, en massa lek med mera med mera. Som grädde på moset kom även min kille dit och överraskade och tillbringade sista dagarna med oss!

Nästa vecka börjar jag jobba igen. Det ska bli skönt att komma in i de vardagliga rutinerna igen och jag ser fram emot en spännande höst.

Efter jul är en resa till staterna bokad vilken jag kan garantera höjer motivationen och lusten de där extra grå dagarna...