2008

Shit vad tiden går fort alltså. Kommer ihåg när man skulle fira in 2000-talet, hur stort var inte det? Ja, snart 10 år sedan är det...helt sjukt! Året som har gått har varit både upp och ner, ja som vanligt då...inget speciellt utöver något annat. Låter som om jag har världens tråkigaste liv. Absolut inte men kan som sagt inte ta ut något så jätte speciellt. Skulle kunna vara att jag har tagit ett stort kliv in i vuxenlivet kanske då jag flyttat hemifrån, det var ett ganska stort steg faktiskt =) Annars har allt flytit på som vanligt...skolan, vännerna, innebandyn,    
fotbollen (?) killarna haha, ja allt möjligt.
Morgondagen ska firas hemma hos Brokopp/Jacobsen  med ett glatt och trevligt gäng. God mat och dricka förhoppningsvis...Desserten kommer att vara delikat då jag & Gabs står för den =) haha.                          Rosa chokladmousse                      

Jag kommer förmodligen att inleda det nya året med lite plugg, en paruppgift som ska in snart samt Gothia cup i innebandy med 20 småtjejer, kommer gå galant.

Nej, ni får alla ha en underbar nyårsafton och Gott Nytt År!

                       

Hur kan ett sms betyda så mycket minnen?

Julafton igår ja, den var lika bra och lång som vanligt. Jag måste ha varit snäll må jag säga =) Firade hemma hos pappa sedan var det den årliga samlingen hos Olssons, där mötte man tre hyfsat sega i soffan...haha. Ner på Tycho och sedan avslutades kvällen på Tages som sååå många gånger förr.
Idag är det dags för partaj...igen! Fru Löfgren bjuder hem och det blir staden även denna kväll. Mer info om den kommer eventuellt imorgon eller någon dag....

För ett par dagar sedan raderade jag alla sms och bildmeddelande och allt på min gamla mobil. Då när jag läste igenom allt innan jag raderade det slog det mig hur mycket minnen det kan ligga bakom sms, var man befann sig när man fick det, hur man kände, vad som hände den kvällen osv osv. Det är ändå rätt sjukt att det är så. Kändes även som om man lade saker bakom sig då man raderade, man försökte kanske helt enkelt sluta att minnas vissa saker!?

Nej, nu ska jag titta på film och ladda inför kvällen =)


Dagen före dopparedagen!

Ja, tänka sig det är verkligen Julafton imorgon, helt ofattbart. Och för mig som blir som ett barn på nytt denna dag ser fram emot det enormt med forhoppning =)
Igår var det middag på Napoli sedan julmys dvs. julklappsleken och lite så med några av bästa tjejerna, mycket trevligt och fina presenter fick man också! Ner på Tycho en runda hann vi också med, tevligt, känns som om det var år sedan man var där...haha. Höjdpunkten var givetvis att träffa en sommarfräsch TULLE ;-)
Idag blir det hem till mor på middag och träffa delar av den sidan släkten vilket ska bli wonderful. Eventuellt en runda på stan idag också?


Är ett förlåt det som krävs? Du får det gärna...Känns dock som om det jag sagt tidigare borde betyda mer men antagligen var det vid fel tidpunkt!?




5 dagar...

Eller ja snart 4 dagar kvar till Julafton. Det är helt otroligt vad tiden går fort vilket är både positvit och negativt. Vet egentligen inte vad jag ska blogga om, känner mig helt tom i huvudet. Gör det nog mest för att jag ska ha det gjort känns det som. Gårdagen bestod av mycket innebandy för ovanlighetens skull, eller? =)  först F16 sedan HJ20.     - Hur kan man bara ändras som person på några timmar? Men det är inget nytt direkt i och för sig!
Denna dag har varit lååång. Började skolan klockan 8, vet inte senast vi började då, med vårt Klassmöte gick helt okej med tanke på hur flummig uppgiften i sig var så. Hem, Väla, IKEA och veterinären. Sedan nu ikväll har det blivit en lång och skön promenad. Ligger i sängen nu med Sex and the City, kan knappast bli bättre va =)
Morgondagen består av först lite jobb på Lorry sedan Spa- och Tacokväll med Emma x 3 samt eventuell utgång, denna kväll ser jag verkligen fram emot!

Sov så gott gott folk!

                                                                                             Vi imorgon?

                                               

Comeback imorgon?

Yes, imorgon är det äntligen dags för min "comeback" i FFF eller ja jag ska vara ombytt i alla fall så får vi se vad som händer sedan. Har varit så jävla trist att inte kunna träna innebandy när man inte har ont.
Igår var en av de roligaste kvällarna på länge. Dagen började med jobb vilket var ganska segt dock. Hem om för att sedan åka till Hjärnarp och titta på när FFF gjorde så att Hjärnarp inte var obesegrade längre, vinst med 4-3 vilket var riktigt gött. Bra jobbat tjejer! Hem och göra sig i ordning för kvällens festligheter. Hem till Tessan där vi spelade spel, Absolut överens, och snackade lite skit medans det dracks en massa =) Ner på stan med Mary och Zutt för att göra Tagés osäkert. Tages var mycket trevligt, en lång promenad hem sedan var sju tokar i min lilla lägenhet och alla skulle sova här. Ja, tre låg i sängen, en i soffan och tre stackare på golvet...Men fy satan vad kul vi hade, vilka kommentarer, hahaha. Zutt, du var lätt den bästa igår!  - Schnitzlen säger jag bara eller "Ni luktar"! En riktigt lyckad kväll var det utan några som helst men....
Denna dag har bestått av först slöande på soffan typ halva dagen, OTH, middag med Zuttan på Kajos, film med Gabby och Adam och en långpromenad nu på kvällen vilket var väl behövligt!

Haha, kan man göra annat än att skratta?

So long!

                      

Jävla skitblogg!

Har man suttit hör och skrivit ett tag och så försvinner den när man ska lägga upp den...frustrerande! Ännu en helg lider mot sitt slut. Denn helg har bestått av klassfest och utgång i Malmö i fredags vilket var mycket trevligt! Nightcup igår där man jobbade och slet, haha. Sedan hem och deckade direkt vilket var skönt. Idag står FHH på schemat men även städa och plugga bör göras så det ska jag väl hinna med. Världens bästa serie börjar idag också, OTH for life =) Hade en helt otrolig dröm inatt, det roligaste var att jag inte hittade till min lägenhet så jag fick fråga i receptionen, haha. Sedan resten, ja vad säger man? Pieces of you can´t get out of my head helt enkelt!


Inga kommentarer på de
t!

Nej, nu ska jag fortsätta att titta på Idolfinalen som jag missade i fredags....så jävla gött att MARIE vann!!!




Herrarna vann, men först i sudden, satan vad tröga de är nu för tiden. Hem om i Gabbys tillfälliga sambolya ett litet tag, Ranking the stars och lite prat seda var det hem om mor för att hämta madalåda till imorgon, lång dag i skolan ju. På tal om Ranking the stars, jag gillar verkligen det programmet trots att det är ganska meningslöst men jag stör mig så in i på Anna Jävla Book. Hon ska hela tiden vara så prydig och duktig på allt, som idag när de rankade vem som hade flest lik i garderoben, ja då tog hon upp att hon hade kört för fort. Men hallå, vakna!

Knappt pinsamt va...




Det handlar om att ge OCH ta!

Träning idag...var först med på Jonnys kvart sedan gav jag mig ut i det fria för att ta en joggingtur. Måste erkänna att det faktiskt var skönt., är inte någon löpare annars direkt, men med bra musik och med rätt tempo var det riktigt härligt. In och köra lie styrka sedan så kände även jag av att jag hade tränat....

Har nästan precis fått stopp på den fors av blod som strömmat ut genom min näsa, ja den jävla näsan, börjar bli lite småtrött på den faktiskt.

Efter många om och men var det DH hos Olssons på Kingstreet mycket trevligt men det är för tråkigt att det ska behöva bli så, skärpning därute! Nej, nog från mig....Sleep tight gott folk!


                                     image8


Gammal kärlek..

Ja, jag slog på 4:an då vid 8 för att se lite på Carola i Betlehem och vem dyker upp där om inte min gamla kärlek Rickard Engfors! Måste dock medge att han inte är lika het längre som han var innan....lite besviken där. Men Gud, tänk att kunna sjunga som den kvinnan, helt otrolig röst!  Ja tänk att kunna sjunga lite i alla fall =) Det sägs ju att man inte behöver kunna sjunga för att vara bra på Singstar, kan faktiskt ligga något i det men lite toner måste man ju faktiskt kunna sätta så det så!

Har varit i skolan idag sedan blev det en runda på Nova med Emma. Fick mig en riktigt snygg mössa och ett par efterlängtade vantar då jag verkligen inte hittar mina andra, har ingen som helst aning om var de kan vara i heller...Och nästan alla julklappar är färdiga också vilket är riktigt skönt, resterande ska bli färdiga denna veckan hade jag tänkt mig, vi får väl se hur det blir med det. Hittade dock ingen stjärna som jag kan ha i fönsterna men får ta tag i det ordentligt med inom det närmsta...

Nej, det var allt från mig....ska fortsätta njuta av denna kväll med alla mina ljus omkring mig. Har satt upp en fin fin ljusgrej på väggen idag också och det blev riktigt nice =)

Inte en käft, kasst, riktigt kasst!

Och så lite ögongodis:

image6


Denna kärlek rostar dock aldrig =)





Back to school...

Ja, efter två veckors praktik är det dags att sätta sig i skolbänken igen kanske inte bokstavligt talat men ja ni förstår. Har varit två helt underbara samt mycket lärorika veckor, me like!
Torsdagen spenderades på Dagcentralen i Hbg då det återigen var dags för operation av näsan vilket gick bra, man kan ju rutinen nu =) Träning i fredags som jag tyvärr bara kunde titta på, sedan hem till Jonna och Kalle för att titta på Idol och ja rätt gick till final, Heja Marie!
Igår var det först en heldag i IH då både FHH (förlust 6-3) och FFF spelade (vinst 8-5) göra i ordning sig där för att sedan vandra vidare till Jonna och Kalles 25-års fest! En mycket trevlig kväll som var lugn för mig vilket var skönt. Idag har jag mest legat i sängen, vilket jag alltid gör på söndagar tycker jag, men även hunnit med att städa, få upp "julkonerna" som jag nog mest tycker är en flopp tyvärr och givetvis varit nere i stan en runda. Ska somna in till Grease nu vilken minut som helst så att jag är utvilad och laddad för en ny vecka imorgon!

Tjoff........