19 juni 2011.

En relativt lugn helg har susat förbi. I fredags var vi ett glatt gäng som åt en bit mat på SeVen, drack lite vin här hemma och sedan besökte stadens gator. Lördagen började med en frukost med de bästa, följdes av lite tittande i stadens affärer för att sedan bege mig norrut mot Väla eller framförallt IKEA. Fortfarande lite fix & trix här hemma men det är det väl alltid!? Kvällen bjöd på utsökt middag på Carl XI:s och avslutades med att sätta ihop dagens köp. Dagen idag har bestått av lunch med laget sedan snusa och mysa med släktens nyaste tillskott, det underbara gossebarnet!

Semestern nämar sig med stormsteg och efter årets semester träder jag in i en ny roll, jag har fått nytt jobb vilket ska bli så otroligt spännande och roligt!


12 juni 2011.

Long time, no see people! Men här händer det saker hela tiden så har knappt tid eller ro, för den delen., att sätta mig ner och skriva ihop ett inlägg. För det mesta är det roliga saker som händer men även de mindre roliga måste bearbetas.

Begravningen för mormor tidigare i veckan var så fin, så bra. Precis så som ett avslut ska vara! Sorgen finns givetvis kvar men samtidigt finns också en viss lättnad.

I fredags var det dags för några av de fina i FFF att ta studenten. Än en gång, stort GRATTIS till er! Kunde inte närvara på samtliga men hoppas och tror att de hade en kanondag ändå! Lördagen fortsatte i festens tecken, middag och partaj hemma hos Anna för att sedan ta oss an stadens nattliv. En kanonkväll tillsammans med några kanontjejer! Idag har det varit lite fix och trix inför kommande vecka, vilken jag ser framemot med spänning.