Grattis Anna!

Ca.22 minuter kvar av DIN dag =) På lördag smäller det!


23 november.

23 november idag vilket innebär att det är exakt en månad tills vi beger oss mot Sälen för att fira en underbar vit Jul där, jag längtar!
Idag kunde jag inte hålla mig längre eller snarare hade jag knappt något val än att sätta upp mina fina julstjärnor och allt vad "julpynt" innebär i min lägenhet, resten av veckan är fullbokad. Inte särskilt mycket pynt men tillräckligt för att mysfaktorn är på topp!
Sitter med min kvällsmat framför mig, mina älskade ägg (beroende av det för tillfället!), några skivor skinka, gurka och givetvis lite Zoegas Julkaffe till det, mumma!

Helgen som passerade var kanon, vilket de flesta av mina helger brukar vara. Fredagen bestod av innebandy sedan filmmys med några av de bästa. Lördagen började relativt tidigt med en brakfrukost de luxe hos Li.H, än en gång TACK! När magarna var (propp)mätta blev det en promenad längs med Landskronas finaste sida, dvs. havet! Efter lite ärande och inköp i staden blev det hem för att gör sig i ordning för resten av dagen. Vidare mot IH för att se herrarna besegra Växjö. Ut snabbt till Dösjan där det skulle planeras för den stora resan till Sälen. Sagt och gjort, begav mig sedan mot Toms & Ninas(?) place för lite vin med tjejerna innan det blev dans. Kvällen/natten var riktigt rolig vilket inte var så konstigt när man var med de underbaringar som man var med!

Blev en liten hyllning till mina nära & kära här, men det är ni värda! Ni är de bästa, utan alla er hade det inte varit så ljust som det är =)



Finally!

Ja, äntligen har jag fått köpt mig ett par riktiga boots. Har letat en längre tid och alla som känner mig vet vilken velpanna jag blir när det gäller köp av olika slag. Men nu är det äntligen gjort! Snyggingarna kommer från Scorett och ser ut såhär:

Måste självklart berätta om helgen som gått. Befann mig som sagt i Götet med en god kollega/vän och det var great från början till slut, Tack Anna för denna helgen! Vi har ätit gott, druckit gott, strosat rundor i den mysiga staden, shoppat en del, varit på Hard Rock Café och så ätit lite till, haha.


11:e november.

Kör en snabb uppdatering innan det är dags att bege sig mot veckans sista träning. Lååång dag på jobb idag vilket det kommer att bli imorgon med, inte det roligaste som finns men inget man dör av heller. Veckan i sig har präglats av trötthet, förstår inte hur jag ska göra för att inte vara trött. Antar att dte har något med årstiden att göra, man blir inte speciellt pigg av att det är mörkt både när man går till jobb samt går hem från jobb.

På lördag bär det av till Göteborg vilket ska bli kanon. Shopping, god mat, trevligt sällskap, fest med mera kommer helgen att bestå av. Har precis städat och haft mig så att jag kan åka bort med gott samvete. Imorgon blir det som sagt en lång dag på jobb sedan en lugn hemmakväll med Idol såklart, tåget går alldeles för tidigt en söndagsmorgon men det gäller att utnyttja tiden vi har där uppe till fullo!


Jag blev kallad "ryss" idag när jag kom till jobb eftersom jag såg ut såhär, jag förstår inte varför, gör ni? =)


Så mycket bättre.

Vilket program och hur grym är inte Petter, vilken kille alltså! Jag är nästan precis hemkommen från Löpargatann där det har tittats på fotboll och umgåts med trevligt folk. Innan idag gick jag och Mary en lång runda längs havet i det underbara vädret, det är inte mycket som slår det en söndag!

Fredagen blev en lugn hemmakväll hos mamma med Idol tittande och "Taxi var god dröj"...Haha. Gårdagen bestod av lite bakande till kvällens festligheter. När det väl blev kväll intog vi Jullans place där vi hade hur trevligt som helst, ner till stan för lite eller mycket dans. En superrolig kväll tillsamans med några av de bästa, en kväll helt i min smak.

Nu är det dags attkrypa ner i sängen till någon film. Imorgon är det ny vecka och nya tag. So long...


1:a november.

Skrev inlägget nedan innan idag men någonting hände med min kära dator och jag blev lite rädd måste jag erkänna. Den ville nämligen inte starta riktigt igen trots att det hade gått flera timmar...Som tur är är vi vänner igen (hoppas jag). 

Var på IKEA innan som ni läser några rader ner. Ingen direkt lycka där då de tydligen tillverkar madrasser i mitt mått men gör ej stommar till dem. Que? Fick dock med mig ett par nya ben av annan sort, inte riktigt vad jag var ute efter men bättre än inget får jag intala mig. Nu ska de bara sättas på också, det tar vi en annan dag...



Galet att vi är inne i november månad redan. Eftersom det är höstlov i skolorna just nu har vårt barnantal sjunkit drastiskt denna vecka och då passar vi givetvis på att vara lediga någon dag också. Jag drog, enligt mig själv, den bästa lotten och är ledig idag. Inte illa med en lång helg följt av en kort arbetsvecka, eller hur? Dessutom jobbar jag bara halvdag på fredag, tänk om

Dagen till ära kommer att bestå av ett nödvändigt besök på IKEA sedan eventuellt strosande på Väla eller inne i Hbg. Ikväll är det träning som vanligt och sedan var det dags att gå upp med tuppen imorgon igen, men som sagt det är imorgon det.

En trevlig helg har passerat. Den startade med en fantastisk tjejmiddag hos Mary med god mat, dryck och härligt umgänge. Utgången vi gjorde kunde vi ha skippat men det är alltid lätt att vara efterklok, haha. Lördagen bjöd på innebandy och soffhäng. Söndagen gick i samma anda då vi avrundade helgen tillsammans och åt god glass till tv-tittandet.