mors dag.

Sitter hemma hos min älskade mamma och det doftar underbart från köket vilket det alltid gör när min mamma lagar mat! Kan inte låta bli att undra om jag någonsin kommer att bli lika bra på att laga mat som henne!? Visst, jag är väl helt okej i köket men ALLT hon gör är gott och hon har fantasin vilken jag ofta saknar...Vi får väl se helt enkelt hur grym jag är i köket om sisådär 10 år.
Helgen har bestått av VÄNNERNA i stora drag och det är jag mer än nöjd med, finns inga bättre än ni! I fredags var vi ett glatt gäng som åkte ut och bowlade och givetvis hälsade på Lövet som jobbade. En trevlig kväll som avslutades med lite god dryck hos Tulle & sedan nere i stan.
Gårdagen började med en trip i stan då jag äntligen kunde inhandla allt som behövdes. Hem och ladda med att se SATC-filmen för att sedan göra sig i ordning för en kväll i ren SATC anda. Ljuvlig middag på Inferno, bio - SATC 2 såklart & sedan mellanfest. Jag väljer att stanna här för resten av kvällen var ingen höjdare i mitt tycke. Och jag kan inte låta bli att förundras över hur folk beter sig, ush & fy!






Jag vill verkligen göra om min blogg!

NÅGON?

Jag har varken tid, lust eller tålamod till att göra det själv och den är så fruktansvärt mörk och "höstig/vintrig". Den var superfin DÅ ( Tack Lina!) men NU vill jag ha en som är LJUS LJUS LJUS!


Deprimerande

Som så många gånger förr beror rubriken på detta SKITväder vi har just nu! Man vill inte gå ut för då blir du dränkt, man vill inte göra någonting egentligen bara sitta hemma med persiennerna nerdragna och uggla. Hur roligt är det egentligen? Hörde även på vädret att de har mellan 20-25 grader uppe i Norrlan, vad hände där liksom? Nej, vi kan inte göra något åt vädrets makter utan det är bara att ta tag i sig själv och göra det bästa av situationen.

Sitter med dagens första kopp kaffe, underbara Julkaffet, och tittar på Nyhetsmorgon. Ikväll är det fest som gäller. Syskonen Nilsson ska ha sin 20- & 25-års fest vilket kommer att bli kanonkul! God mat, goda vänner och god stämning, det ser jag fram emot.

Kan nog bli ett OTH marathon eller liknande nu fram tills dess att det är dags att göra sig i ordning, inte helt fel i mitt tycke!


Elfte maj är det idag

och den trettonde April var det senast vi sågs en tisdag över god mat och mys till DH. Tycker det är lika trist denna gång som alla andra att det bara dör ut sådär efter några alldeles för få gånger! Det är ju inte som om vi träffas dagligen i heller direkt så därför är det, enligt mig, bra att ha såkallade bestämda dagar då man ses. Samtliga vet då att man tillbringar denna kvällen tillsammans. Givetvis kan man alltid få förhinder men inte varje tisdag väl...Sluttjatat om det, jag tror ni fattar min poäng....att jag vill träffa mina underbara vänner!

Nästan nyss uppkommen från badet. Stängde av ljudet på mobilen, satte på en lugn skiva, tog min bok och bara njöt. Oerhört skönt och säkerligen behövligt då och då.

Nu ska jag ta mig en stor kopp te så jag avrundar här, på återseende!