30 januari 2011.

Då var det söndag igen, till och med näst sista dagen på årets första månad. Veckorna går fort men helgerna går ännu snabbare, det positiva i detta är att vi närmar oss ljusare tider! Solen har stått på idag så jag och fröken Molin tog en skön promenad till IH för att se de duktiga tjejerna i F9(10?) ta en seger. Våren är mer än gärna välkommen, kan tänka mig att det är fler som känner så?

Helgen som gått har varit lugn och skön. I fredags var vi ett härligt gäng tjejer som intog Malmö, lite tittande i affärer, god mat och handboll på Harrys för att sedan avsluta med bio där vi såg underbara Love and other drugs. Som ni ser hade vi en kanonkväll tillsammans! Gårdagen började med en runda i stan tillsammans med mamma. Sedan var det dags att bege sig mot Åkesson/Molin för att ladda upp med FFF till dagens match, pastasallad, film och en massa skratt speglade den eftermiddagen. Matchen som följde var inte det bästa den dagen direkt, grisigt spel och urkassa domare resulterade i 7-7 vilket dessvärre känns som en förlust för oss. Kvällen avslutades dock på topp, återigen hos Å/M med god mat och allmänt umgänge.

Sitter just nu hemma hos mamma, med hennes urtjusiga laptop, och ser på handbollen. Kvällen bjuder inte på mycket aktivitet, handling till helgen som kommer, mer handboll och en söndagsfilm, det är bra det en söndagkväll!

Förresten, jag har ju inte berättat här att jag köpt lägenhet! Är så galet glad över detta, den är så fin och det komer att bli ett nytt steg i livet när jag flyttar in =) Så ni som känner för det är mer än gärna välkomna att agera flytthjälp den 1, 2 april!


Bjuder på lite ögongodis också...


24 januari 2011.

Idag har det varit en riktig S K I T dag! Jag gillar inte sådana dagar överhuvudtaget, de ger bara en massa negitivitet. De gör mig till en person som jag definitivt vill undgå att vara. Dessvärre ser jag inte något ljus i de kommande vardagarna i heller. Jag vill inte vara en sådan som bara ser fram emot helgen, jag vill se fram emot varje dag!

Som tur är finns det ett ljus i vardagen denna veckan, Världens bästa mamma fyller hela 50år imorgon! Öppet hus för arbetskamraterna står på schemat dagen i ära så det blir att hjälpa till där, göra allt för att det ska bli hennes dag på alla sätt och vis.


15 januari 2011

Sitter och väntar på att potatisarna i ugnen ska bli färdiga. Idag blir det Bakad potatis med skagenröra och sallad hemma på Carl XI:s, mumsigt! Givetvis står handbollen på i bakgrunden. Har hunnit med en runda i stan tidigare idag och även ett Cirkelfys pass, jag är på gång nu gott folk =) Gårdagen tillbringades hemma hos Åkesson/Molin, handboll, god mat och allmänt trevligt speglar den kvällen ganska väl. Som ni ser har det varit en mycket lugn helg och så lär det förbli, skönt! Jag behöver antagligen ladda upp batterierna till max efter förra veckan och inför kommande vecka. Imorgon däremot blir det att ge sig ut på okänd mark, ett nytt äventyr. Mer om det när saker och ting (förhoppningsvis) faller på plats!

11/1-11

Dagens datum, en himla massa ettor. Idag var det första gången på alldeles för lång tid som jag tog mig i kragen och begav mig ut mot Friskis. Med Nina och Johanna som sällskap slog vi till på inte bara ett pass utan två, detta eftersom det första passet inte var något vidare för oss eliter, haha. Det var inte en dag för tidigt som jag gjorde detta, jag älskar att träna på Friskis och jag hoppas att lusten jag hade till det innan ska komma tillbaka inom kort. Blir ett pass till redan imorgon eftersom det står match på innebandyschemat och då passar jag givetvis på att göra något som faller mig i smaken. Givetvis kommer jag att stötta tjejerna, som vanligt, till seger mot KFUM Malmö i Skånemästerskaps kvartsfinal. Så ni som inte har något bättre för er en onsdagskväll kl.20.15, kom till GA-hallen & heja fram FFF till ytterligare en seger. En bonus är ju att ni får umgås med mig på läktaren ;-)

Har för en stund sedan tagit mig ett varmt bad. Nu är alla ljusen tända och jag njuter i min morgonrock. Funderar på en kopp te och en clementin eller två. Kom just att tänka på en sak som var extra skönt med dagens träning, vi var färdiga med våra två pass en och en halv timme tidigare än vad vår vanliga träning börjar, underbar känsla då våra träningstider är på tok för sena för oss vanliga mänskliga.


6 januari 2011.

Träningen avklarades i middags. Efter det var det hem för att äta lunch. Nu ligger jag under filten, har adventsljusen tända och har sett Petty Woman för ett tag sedan. Skulle egentligen varit på kalas just i detta nu men det blev inställt så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på resten av kvällen!? Funderar på om jag ska bege mig iväg för att handla lite eller vad jag ska. Verkar inte vara någonting bra på TV ikväll heller så en film hade kanske varit på sin plats. Vi får se hur det blir helt enkelt!

En arbetsdag av två kvar denna vekan sedan är det helg igen. Det susar på här... Lite som lugnet före stormen imorgon, nästa vecka kommer att bli tuff, minst sagt!


4 januari 2011.

Ett år har avslutats och ett nytt har kommit. 2010 var ett bra år på många sätt och vis och några av sakerna som gjorde året extra minnesvärt är nedanstående:

- Jag tog min efterlängtade Lärarexamen och började jobba direkt
- Roadtrip till Ullared & Jönköping
- Jag fyllde 25 och hade världens grymmaste Examens- och 25-års fest
- Firade ValborgGråen
- Hade många festligheter tillsammans med världens bästa FFF såsom Maskeradbandy,Teambildning, Kräftskiva, Spökfest & givetvis rockade vi i Båstad i somras!
- Hade en fantastisk sommar innehållandes bland annat Kreta, Stockholm, Inflyttningsfest, Kräftskiva, Winnerbäck, Drinkkväll på Inferno
- Weekend i Göteborg
- Tjemiddagar & fester med mina närmsta
- Jul i Sälen
- Året avslutades på bästa sätt tillsammans med några av mina finaste med god mat & dryck och många härliga skratt!

Nyårlöften har jag inga och inte heller några speciella förhoppningar utan det är bara att ta en dag i taget och göra det bästa av den!