Dagen före D.

Yes imorgon är det seriepremiär för Falcons damer i div.2. Motståndet står Hjärnarp för och det är i deras hemmahall vi ska ta vår första seger i serien, inte sant tjejer? Det lär bli en tuff match och Hjärnarp brukar vara bra. Men något som de inte vet (om de inte spionerat på oss förstås) är att vi är som ett helt annat lag jämfört med förra säsongen. Vi spelar på ett helt annat sätt eller det räcker att skriva att nu spelar vi och det känns så mycket bättre än föregående säsonger.

Praktiken går av bara farten och det känns hur bra som helst, man börjar känna sig mer och mer som en riktig "fröken" för varje dag som går och det är hur underbart som helst!

Sitter och tittar på Idol nu och jag tycker där är flera stycken riktigt bra redan, framförallt bland tjejerna.

Har precis lyckats "pilla" ut de sista stygnen ur näsan också och det känns riktigt bra. Den senaste tiden har de bara suttit där och irriterat typ. Så nu är den i stort sett clean, haha.

Nej, nu får Mariette min uppmärksamhet och sedan måste jag läsa färdigt en bok också visst....

Håll tummarna för oss imorgon!

                              


Nu drar jag.

Väska packad, tröjan på, shortsen snart på så nu är jag redo för innebandyträning...Helgen var lugn men bra ändå, avslutades på bästa sätt med ännu en seger, OTH & bio. Allt från mig för denna gång, vi ses när vi ses!



Jag bara undrar, Varför? Det får mig bara att fundera en massa i onödan, löjligt men sant...


Denna dag har jag längtat efter i exakt tre veckor!

För precis tre veckor sedan låg jag på operationsbordet och idag fick jag äntligen beskedet om att jag kunde spela innebandy igen, ingen är lyckligare än jag! Lika roligt som det har varit att följa lagets träningar och vinster från sidan, lika jävla jobbigt har det varit att sitta sidan om. Jag vill ju vara där planen som en del av laget...Men på måndag, då jävlar, haha. Sitter och håller tummarna för bästa FFF som spelar sin sista match i DM just i detta nu. Men jag räknar med en rapport inom en timmes tid och jag känner på mig att det blir vinst även ikväll. Det känns så annorlunda nu, allt är bara bättre och jag ser fram emot varenda gång jag ska svettas tillsammans med laget =) Måste bara länka ett riktigt kärt inlägg från la capitana, sådant värmer!


tisdag.

Denna tisdagen har bestått av praktik, vilket de kommande fyra veckorna kommer att göra, ett Medelstyrka pass och nu tittar jag på fredagens Idol avsnitt för att ladda inför dagens. Annars flyter det väl på som vanligt minus, ett STORT minus, innebandy. Domen kommer på torsdag och jag kan inte annat än att hålla tummarna, finns nämligen inte så mycket annat att göra, det är som det är.

Helgen var en bra en, fest i fredags vilket var ett bra tag sedan sist, det var roligt trots att lördagen började SKITdåligt, haha, men man har bara sig själv att skylla. Men efter en tung morgon, för- & eftermiddag ordnade det upp sig. Först ett 3-års kalas hos världens underbaraste Emma, en träff med två kära vänner för att sedan avsluta med en sväng på stan. Söndagen bestod av innebandy, kalas (igen!) och ett efterlängtat avsnitt av OTH.


(Är tråkigt att jag ens ska behöva tänka så men det slår mig ofta. Är det inte jag som hör av mig så känns det som om man inte finns. Likadant är det om inte någon viss tar tag i något så händer det inget. Är lite tråkigt att det ska behöva vara så och framförallt att man ens ska behöva tänka på det...vilket jag verkligen inte vill! Men tyvärr är det så, varför det vet jag inte, då hade det garanterat inte varit så. Men det är ju också som så att man inte alltid orkar vara den som hör av sig, tar tag i saker och ting osv. Nej till slut tröttnar även den...)