26 april 2011.

Påsken har varit underbar på alla sätt och vis. Har umgåtts med nära och kära, festat lite, dansat lite och avslutade den på topp, 65-års fest på Citadellet. Mycket mer än så kan man inte önska sig!

Tillbaka i vardagen idag och varför inte börja på riktigt direkt, öppningen låg på min lott men det gick kanon. Fina dagar som dessa är mitt jobb verkligen guld värt =) Lite sollapande i mammas trädgård efter jobb följt av ett hårt träningspass och nu sitter jag här. Har fått en riktigt söndagsmiddag hos mor, ungtupp, sås, potatis, grönsaker och rödkål, mumma! United på tv och lite allmänt mys på Carl XI:s avslutar denna tisdag.

Även denna vecka blir det fullt ös, jobb imorgon följt av lägenhetsbesiktning, tors-fre beger vi oss till Ven med jobb, det kommer bli kanoners...Helgen kommer även den bli något utöver det vanliga, Valborg på Gråen med bästa tjejligan kan inte bli annat än fantastiskt!




18 april 2011.

Måndag kväll, ett pass på Friskis avklarat, en dusch och renbäddad säng. Tv ett tag till innan jag sluter de bruna. Helgen som passerat har varit topnotch, utan tvekan! I fredags var jag medbjuden som Marias bordsdam till Idrottsgalan, vilken var väldigt trevlig! Vidare ner till staden med resten av gänget för lite vin och allsång på Speakers, grymt! Så ett stort TACK till bästa Mary för att jag fick vara din dejt denna kväll. Upp relativt tidigt på lördagen för att få i sig en rejäl frukost innan dagens äventyr. Mötte upp fyra plus en av fab five på stationen för att ta tåget mot syd. I Malmö, utanför arenan, mötte vi upp den femte och fab five var komplett! Två bra och underhållande innebandymatcher vilka vanns av de lag vi, i stort sett alla, ville...Vidare mot lyan där vi skulle få i oss en bit mat, vin och göra oss ännu snyggare för kvällens festligheter. En runda på Lilla Torg och avslutningvis Efterfesten på Slagt. Mycket dans och skratt gjorde även denna kväll till en kanonkväll!









You rock my world!


8 april 2011.

Efter ännu ett avsnitt av mit nya beroendeframkallade program, Big Brother väntar sängen som står där väldigt inbjudande inne. Precis som alla andra kvällar i veckan, men vänta nu det var visst fredag idag. Dessvärre gör det ingen skillnad för mig idag. Idag är jag grymt bitter och tycker att det mesta suger, MEN imorgon är en ny dag som tur är! Imorgon väntar ett besök i staden, ett sjukt tungt, jobbigt men samtidigt grymt roligt pass på Friskis för att sedan avsluta kvällen på bästa sätt! Tur att en dag är att se framemot i alla fall, ibland får man glädjas åt det lilla helt enkelt....

Nej usch, nu är det bäst att jag slutar här...


3 april 2011.

Som rubriken lyder är vi redan inne i april månad och detta innebär att jag äntligen flyttat till MIN lägenhet. Jag är så himla glad över den, den är så fin och den är min. Skanas dock några små(!) detaljer såsom en soffa och ett färdigt matsalsbord med tillhörande stolar, men det är på gång. Innan veckan är slut är bord och stolar färdigt och då är det "bara" soffan kvar som dessvärre dröjer ett tag, den som väntar på något gott...

Helgen som passerat har varit kanon! När lördagen väl kom samlades ett glatt och framförallt starkt gäng för att hjälpa mig att kånka upp mina saker. Snabbt och lätt gick det och vi belönade oss själv med en tur i staden samt lunch på en till början solig uteservering. Några timmars fix och trix för min del sedan återkom sällskapet i mitt crib. Vin, familjepizza, spel, charader, snack och skratt sammanfattar det ganska bra.

Idag har det också varit en massa fixande men det har även hunjits med en tur till Malmö för att hälsa på mormor. Kvällen bjöd på årets första grillning, hemma hos mamma, med en massa goda tillbehör. Lika smarrigt som alltid. Nu blir det lite tv-tittande till innan jag sluter de bruna.