Jag är inte sjuk men jag måste få det ur skallen lite bara..

En mindre bra dag kunde ta mig fan sluta ännu sämre. Hur är det möjligt egentligen? Vågar väl knappt hoppas på en bättre dag imorgon men det måste jag göra. Visst finns det alltid dem som har det värre men man måste kunna tänka på sig själv också ibland utan att behöva känna "skuld" gentemot dem...Många tankar, få som kan skrivas ner..

Finns dock några ljusglimtar inom det närmsta:

- Tjejmiddag

- Göteborgsweekend

- 25+26-års fest

- Julen i Sälen

- Nytt år


27:e oktober.

En mentalt tuff dag på jobb, ibland undrar man alltså. Har precis betalt räkningar och fört över några slatnar hit och dit så att det var gjort. Sitter och tittar på Navy CIS i väntan på att träningen ska närma sig. All denna väntan man har vareviga vecka, inte bar på träningen utan på allt. Väntan på att tiden ska gå fortare för olika saker, väntan på ett samtal eller SMS vilket ibland även uteblir. Personligen gör den mesta av väntan mig enbart stressad och vi vet ju alla hur min kropp reagerar på stress, NOT GOOD. Har varit alldeles för mycket ont i magen den senaste tiden tycker jag. Jag måste tänka steget längre och sluta att oroa mig för en massa saker, vilket jag dessvärre har en tendens att göra allt för ofta....



Ibland gör det bara SÅ ont..


26:e oktober.

Efter en lååång dag på jobb (6.30-19) sitter jag nu i min sköna soffa och bara precis varvar ner. Ska inte ljuga utan jag var hemma under en tvåtimmars period emellan, då skulle det handlas och lagas mat så någon lugn och ro blev det inte i alla fall. Tvätten stod och väntade innanför dörren när jag kom hem ikväll och när jag ändå var igång åkte dammsugaren och skurtrasan också fram. Kanske inte det roligaste som finns men ack så skönt när det är gjort. Hade velat lägga mig tidigt ikväll men som sagt tvätten måste bli ren och den hade samlat på sig till en rejäl hög minsann.

Ska mysa mig ner till Despan och får springa i reklamerna vilket passar mig bra då jag inte är speciellt förtjust i dem. Sedan blir det att somna gott i en renbäddad säng, underbart!

Nej, nu ska jag titta rundor på IKEAs hemsida och liknande för att bestämma mig för hur jag ska göra....



Något att längta tillbaka till...


25:e oktober.

Äntligen börjar mitt hem att se ut som just ett hem igen, som mitt hem, dvs. med ordning och reda! Efter nästan två dagars röjande och rensande börjar jag se slutet, haha. Det var definitivt inte planerat att det skulle bli såhär men allt "ont" för något gott med sig och jag har fått bort en massa som bara lagts undan av ingen anledning alls. Det är hemskt rent vad man samlar på sig en massa onödigheter under årens gång. Saker som jag inte har en aning om vad de används till och som jag knappt vet var och när jag fick dem. Nej, ett riktigt stor röj var inte helt fel ändå!!

Helgen som gått har varit mycket trevlig. Började den med en lugn och skön hemmakväll i min ensamhet. Idol och tidig sänggång förklarar den perfekt. Lördagen bjöd på bra innebandy, vinkväll och en tur på stan. Söndagen gick även den i innebandyns tecken och helgen avslutades med en mysig filkväll på St.Norregatan. Som sagt, en kanonhelg!

Nej, dags att slänga ut skräpet nu då och sedan göra mig redo för dagens träning. See ya!



20:e oktober.

Onsdag kväll vilket innebär att ännu en helg står och knackar på dörren. Det är inte klokt vad veckorna går fort. Helgen är ännu utan några vidare planer vilket är väldigt ovanligt för tillfället, de flesta är faktiskt fullbokade och det gillas för det mesta! Skulle idag ha tränat Intensiv för en gångs skull men eftersom jag klantade mig lite fick jag bita i det sura och gå till gymmet istället. Och då ska ni veta kära läsare, att jag definitivt INTE är en gym typ. Tränas skulle det och 45 minuter senare hade jag kört min typ av gym träning, dvs. lite rodd och en halvtimme på crossen.
Sitter just nu hemma hos mamma (Ja Fanny, jag lånar din dator, Tack!) och ska äta lite fruktsallad till kvällens fotboll, United givetvis! Imorgon är det sovmorgon och sedan innebandyträning mitt i natta typ...See ya when I see ya!

Tid.

Kommer ihåg när vi fick ovanstående ämne till det muntliga nationella provet på gymnasiet. Det stod helt stilla, vad skulle man säga om tid i 2 minuter eller vad det var? För tillfället känns det som om det enda man tänker på är tid och framförallt hur den ska räcka till. Jag vill att tiden ska räcka så att jag och mina vänner ses oftare. Jag vill att det inte ska kännas som om det enda man gör är att jobba, träna, sova och äta ungefär. Jag vill att man ska kunna känna att man lever för mer än helgerna. Det är väl det vanligaste man känner men givetvis finns det andra saker jag också vill utan att känna mig begränsad. Men, givetvis måste man ju ställa sig frågan om det enbart handlar om tidbrist också? Dessvärre tror jag inte att så är fallet....

Idag är en sådan dag då min mage inte vill samarbeta med mig. Det var ett tag sedan det var så sist men det är lika jävla jobbigt varje gång! Har tagit min tablett och väntar på att den ska verka. Tror att jag måste sluta att tänka så mycket också om jag någonsin ska få bukt med det...Jag vet innerst inne varför jag får ont, oftast kan jag se varför det sker just idag.


I love you first.

Sitter och lyssnar på denna fantastiska lilla bit i väntan på att det är dags att bege sig. Idag blir det att promenera ut till IH där FFF möter Kävlinge och givetvis ska jag heja fram dem till ytterligare en seger! Torsdag redan vilket innebär att det är helg imorgon. Blir att jobba till stängning för att sedan åka iväg och handla med Bästa Partyrådet till helgens lagfest! Förhoppningsvis blir det lite mys och Idol som avrundning på denna kväll!? Lördagen då lär bestå av en massa förberedelse för att sedan dra på mig min sjukt snygga nyinköppta klänning, den är riktigt nice vågar jag lova!


11:e oktober.

Att blogga eller att inte blogga, det är frågan!? Min blogg är för FIN för att inte bloggas i och det är samtidigt skönt med lite tidsfördriv i vardagen. Det är en självklarhet att jag inte ska ha lösenord på den i heller. Jag menar, man skriver väl för att man vill att folk ska läsa den, eller? Vidare skriver jag MINA känslor och tankar i ord här. Jag tvingar ingen att läsa och vem som helst får kommentera.

Det har gått många dagar och även helger (a fan!) sedan jag bloggade sist, vissa dagar har varit kanon, andra har varit mindre bra, precis som vanligt. Jag väljer att "starta om" här och nu...

Och då vill jag självklart Gratulera BÄSTA MARY än en gång: