27:e...

...varje månad innebär för min del att man får LÖN, betalar räkningar, för över lite pengar, riktigt fint när detta är gjort! Dagarna på VEN var kanon tots att jag höll på att dö av hjärtattack när Imse vimse spindel uppenbarade sig, HATA kryp! Helgen som varit var kanon den med. Fredagen innebar en underbar tjejmiddag hos Nina med suverän mat och sällskap. Lördagen var det mixturnering som gällde följt av avslutngsfest för Landskrona Falcons. Mixturneringen gick sådär för vår del men vi skrapade ihop flest poäng på Frågesporten i alla fall...trots detta fick vi se oss besegrade men en hedrande andra plats blev det tillslut! Dans långt in på natten blev det och hela dagen/kvällen/natten var superkul!

Planer för veckan är framförallt jobb och träning. Invigde mina fabulous löparskor idag då jag begav mig ut på en långpromenad men efter en timme var de långt ifrån mina favoriter då de framkallat ett visst antal blåsor samt ömma fötter. Hoppas innerligt att det försvinner efter ett par gånger och att de blir precis så sköna som jag föreställt mig!?

Allt från mig för denna gång!




Två dagar.

Som rubriken lyder är det endast två riktiga arbetsdagar kvar för mig denna veckan. Och Ven vistelsen hade inte kunnat komma lägligare...är inne i ett mindre bra stimm för tillfället och jag gillar inte det alls. Jag lever dock för helgerna och allt vad de bjuder på men de tråkiga vardagarna är alldeles för många. Många tankar snurrar i huvudet både gällande det ena och det andra.

Nej nu ska jag sova och drömma mig bort för en stund...eller nej det vet i fan om jag vill göra det i heller förresten, de senaste nätterna har varit fulla av drömmar av olika slag vilka jag inte vet om jag ska skratta eller gråta till!? Ska bara titta min inbox på Fejjan en gång först där var nämligen något som lös upp lite innan!

Jag vågade om du ville...


Never ending story...?

Då var det söndag igen och för att summera helgen använder jag ordet F A N T A S T I S K! Fredagen bjöd på ost- & vinkväll hos Tulle, lördagen spel- & vinkväll hos Elise och söndagen avslutades med matlagnings- & spelkväll hos Tulle. Samtliga dagar har spenderats med mina underbara vänner, ingen nämnd och framförallt ingen glömd! Tack allihopa för denna helgen, jag är evigt tacksam att ha er i mitt liv, ni är underbara...

Tävlingen
i föregående inlägg är avgjord och vinnaren är Fredrika Olsson, ett stort GRATTIS =)

Imorgon är det måndag och nya tag, tre dagars arbetsvecka eftersom det är utbildning tors-fre sedan vankas det festligheter hela helgen, det gillas!


Kass uppdatering, jag?

Detta inlägg är tillägnat Matilda "Nisse" Nilsson endast för att hon klagar på min uppdatering och själv har världens bästa blogg! Sorry men jag slår inte dina inlägg om jag så skriver varje dag, eller ;-)

Förresten har jag ju utlovat en tävling på min blogg också...Vem är denna innebandyspelande dam på bilden nedan? Ledtråd: Bilden visar vilka sargbitar hon alltid springer till för att slippa ta de stora! Pris är beroende på vem som vinner, Lycka till =)


Ny vecka, nya tag?

Efter en riktig SKITdag igår avslutade jag den snyggt i alla fall, ett intensivpass och en dusch senare var jag på betydligt bättre humör än tidigare. Dagen idag började bra och fortskred så tills det att jag kom hem...Jag förstår inte varför min mage vill skada mig så som den uppenbarligen gör!? Så det var bara att hoppa träningen för att vila så att jag skulle kunna vara en ypperlig värdinna för kvällens bjudning av mina underbara tjejer. Efter god mat och allmänt mys är jag mer än nöjd och det är även min mage vilket jag tackar för, den knäcker mig andra gånger!

Resten av veckan ser vanlig ut, dvs. jobb och träning. Missar tyvärr boxen på torsdag då jag ska titta på DM-finalen, eller finalen i Skpnemästerskapen som det numera heter. Men Matilda & Johanna, nästa vecka är torsdagen bokad igen, ok?














Nu var det helg igen.

Imorgon mellan 20.00 och 22.00 håller vi alla våra tummar och tår för att denna fina tjejen ska vinna priset som "Årets Idrottsprofil" i Landskrona!!


Ett glatt gäng kommer att infinna sig där för att heja fram allas vår kära HolyMary! Heja heja heja Mary...


Måndag.

Måndag idag och man är ledig, inte helt fel. Dessutom blir ju arbetsveckan bara fyra dagar, härligt! Den långa helgen har varit bra på många sätt och vis. Jag har tränat, fikat, haft en utgång, blivit bjuden på helgens bästa påskfika, ätit middag med både familj och delar av släkten och gått på bio med mina underbaringar! Vi såg Remember Me med Robert Pattinson, en film helt i mitt tycke med massor av blandade känslor under filmens gång.

Idag blir det manifestation nere i staden och sedan titta när FFF möter Lerum i den sista kvalmatchen. Tre poäng ska plockas och jag ska göra allt för att hjälpa till på mitt sätt =) Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, någon som har förslag?


Förresten, tack så hemskt mycket för visad respekt på min fest! Att man kan göra något som man vet att jag avskyr när dessutom hela min familj, släkt och alla mina vänner är där är för mig obegripligt...