Död blogg?

Nej inte rikitigt, men nästan. Men nu sitter jag här igen...En trevlig helg har passerat. Fredagen började med en massa flängande runt till alla de "små" i laget som tog studenten, hela fem stycken! Men en viss Miss Nilsson befann sig inte där vi antog att det var så det blev bara fyra tillslut. Mycker trevliga mottagningar där det bjöds på god mat och efterrätter...Hoppas ni alla hade en underbar studentdag! Lördagen började med jobb at Lorry sedan var det hem och vila en stund. Efter det hämtade jag upp Mary och vi körde och handlade till kvällens matlagning. Väl hemma igen sattes det igång i köket och en underbar middag lagades. Efter att ha ätit gott var det dags att röra på sig lite, denna kväll blev det bowling med ett gäng glada grabbar! Kvällen/natten avslutades med att vara taxi till de "gamla" =) Igår blev det en rejäl frukost + film (Twilight såklart!), damfotbollsmatch och avslutningsvis filmmys! Sammanfattningsvis en helg helt i min smak!

Roligt inlägg jag bjuder på va? Haha. Nej nu väntar sängen, det gäller att gå och lägga sig i tid. Vi ses när vi ses!


Bubble Shooter...

Sitter och fördriver tiden med en gammal goding, Bubble Shooter. Skrattar för mig själv när jag tänker på hur mycket jag spelade det ett tag. Roligast var när vi hade turnering, vilka riktiga nördar vi var, haha. Men i brist på annat så...Kvällen kommer att innehålla film och mys då vi laddar inför morgondagen =) Dagen har hittills bestått av lunch på stan med Cecilia, sedan fika med Larre och Marre också och då givetvis en Plumprunda, me like! Nu får jag väl äta en bit mat och spela lite till sedan är det nog dags för att mötas upp på Hemmakväll eller något!?

Ha en trevlig helg gott folk!




Finally!

Ja äntligen är det sommarlov, ingen är gladare än jag! Redovisningen idag gick galant, kan inte fatta att jag var så nervös över det och hade ungefär samma känsla som inför tentan, men men...Väntar dock på tentaresultatet men den dagen den sorgen. Ska bli så otroligt skönt att bara jobba sina tider och sedan kunna lägga det åt sidan, att kunna känna att man är färdig för dagen. Den känslan var längesedan jag kände.

Träning om ett litet tag sedan hade det varit fint att fira lovet med ett glas rosé eller liknande men vi får se hur det blir med det...Till helgen blir det fest i alla fall. Grillning, bästa vännerna och fotboll, Sverige-Danmark såklart, kan det bli bättre? Knappast! Ser fram emot det men först ska jag klara av att rädda en druknande docka och eventuellt några levande varelser, haha. Borde inte vara några problem för en gammal simmare som mig...eller? ;-)

Vi ses när vi ses!

 Detta längtar jag också till!