24 december 2009.

Klockan är över tolv vilket innebär att det är Julafton nu. Natten tillbringas hemma hos mor eftersom Julstrumpan hänger här =)

GOD JUL gott folk!






Ännu ett inlägg @ Marres & Larres place!

Yes, detta är det nya hänget. Det är här det händer...haha. Gårdagen var hur rolig som helst. Schemat hittar ni i inlägget nedan och kvällen slutade på Tages, såklart. Stämningen på Strand var på topp trots att annat var på bott(en), haha. Bilder finner ni på Ninas blogg.

Dagen har varit mycket lugn, började i ett väldigt segt tempo för att vara jag dagen efter. Sedan besökte jag EH och hookade upp med ett glatt gäng. Vidare till Donpan för att hämta dagens (enda) ätbara. Och nu ligger jag och Gabby i vars en ände av den underbara soffan och tittar på Coyote Ugly. En söndag helt i min smak helt enkelt.

Imorgon blir det mys med tjejerna hela dagen lång vilket ska bli wonderful. Börjar med att bowla för att sedan äta något gott och spela julklappsspelet =)










Ibland kan jag inte låta bli att undra...


Inlägg från Löpargatan.

Yes, här sitter jag i Marres och Larres underbara soffa och håller den inneboende (Gabby) sällskap. Hon har precis spöat mig i en påhittad TP variant och just nu njuter vi av HIGHER framförd av Calle. Tittar på Genaration fett och till det äter vi chips, godis och dricker julmust, passande va? =) 

Marre och Larre är och gottar sig i Thailand om någon missat det. Hoppas att ni har det underbart men det tror jag säkert att ni har! 

Annars har dagen gått fort, har lämnat in Examensarbetet för ordentlig granskning vilket känns skönt. Sedan har det varit träning där vi hade 4 kamp. 
 
Helg snart igen. Morgondagen börjar med ett möte angående mitt framtida(!) arbete vilket ska bli mycket intressant, berättar mer om det när allt är spikat och klart..Sedan är en fika eller lunch inplanerad och efter det har jag ingen som helst aning om vad kvällen erbjuder. Och ni som hade tänkt att komma och se Landskrona Falcons damer ta ytterligare en seger får tyvärr ursäkta, matchen är inställd!! Tråkigt men sant...
Lördagen är det fullt ös. Morgonen kommer att spenderas på en frisörsalong så att jag blir extra hot till kvällen, vidare till dansuppvisning, sedan herrarnas match, fest på Strand och kvällen slutar ? (antagligen på Tages) Haha.

So long my fans!


Ny vecka.

Jaha, då var det måndag igen. Dagen har hitintills bestått av fixning av naglarna samt en del pluggande. Sitter med Resultat/Analys fortfarande, inte riktigt min del det där. Sista stora jag har kvar att göra är Diskussionen men den ser jag fram emot. Skriva egna åsiker och analysera dem har alltid varit min grej. Har precis blivit serverad köttbullar och makaroner vilket inte var helt fel.

Helgen var mycket trevlig. Fredagen bestod av innebandy med F9 samt Idolfinal tittande hos Tulle med ett glatt gäng,vilket ni ser på bilden i föregående inlägg =) Lördagen började med U-lags macth där det blev vinst med hela 9-0 vilket var kanon kul. Kvällen bjöd på en trevlig julfest med laget där det åts god mat, dracks god dricka och spelades om julklappar, en fest helt i min smak alltså! När kvällen övergick i natt åkte en del av oss ner till stan för att dansa några timmar på Tages vilket även det var trevligt!

Nu blir det att läsa lite till sedan vila mig i form till kvällens träning. Vi ses och hörs gott folk!



Min fredagskväll...

...var helt perfekt!


Jag ger upp.

Ja, för idag ger jag upp. Sitter helt fast för tillfället, har ingen aning om vad jag ska skriva eller hur jag ska skriva det för den delen så det är väl bäst att ge upp för idag och ta nya tag imorgon. Har i och för sig suttit sedan klockan 9 och någon sida har jag fått skriven så det är väl inte helt fy skam.

Igår var en bra dag! Började med lite plugg givetvis sedan en tur ner i stan med syster för att inhandla julklappar till mor, träning och sedan avslutades kvällen på bästa tänkbara sätt tillsammans med nära och kära! Gabby bjöd hem på god middag och hemmabakade bullar vilket var smaskens. Idag står det innebandy på schemat vilket ska bli...intressant om man säger.

Har inget vettigt att skriva så därför avslutar jag...Men tjejer, glöm inte att ni är så jävla bra på det ni gör =)


Gamla minnen...

"När jag var typ 12 och började dricka sprit. På den tiden sno slattar ur mina föräldrars barskåp. Jag snodde så mycket ett tag så att de började sätta upp streck på flaskorna. Det var tider det. Jag och mina coola kompisar brukade samlas ute. Ja, jag vet det var fan i mig alkisvarning på oss när vi var 12. Vi satt ute på parkbänkar och blev fulla. Det gjorde säkert ni oxå…"

Hittade detta på Gynnings blogg och hur sant är det inte? Skrattade för mig själv och drömde mig bort ungefär 10(!) år. Ljuvliga Blå Bänkarna tider eller när vi satt hemma hos någon, en del gånger hos mig (var befann sig mina föräldrar liksom?), Fäladen discon, Folkan discon, Johns discon, You name it! Vilken otrolig rolig tid det var. Problemen man hade då var blåste bort lika sanbbt som de kom. Men det räcker med att det är bra minnen som får mig att le, jag trivs i den tiden jag kever nu i också. Det är skönt på något sätt att gå vidare i livet, attbli vuxen och beta av de saker som jag tidigare skrivit om såsom skola, körkort osv.

Har suttit tillsammans med Pia och Cecilia idag och skrivit en del. Handledning imorgon så då får man se om man är på rätt väg vilket jag verkligen hoppas.

Nej, nu är det dags att bege sig hemåt, väl där blir det lite pluggande till sedan får man äta något innan det är dags för dagens träning!