Om mindre än en vecka...

...har jag gjort mitt på Malmö Lärarutbildning för denna terminen. Går endast på torsdag sedan är det lov. Ska bli riktigt skönt att slippa allt som heter skola för ett tag. Givtevis ska jag jobba, största delen av sommaren, men det gör mig ingenting.

Gårdagen var hur rolig som helst, från början hos Cece till slutet då jag stängde mina ögon. Hur mycket folk som helst ute och roligt var det både på Inferno och Tages, inte illa det.
Fredagen var bra den med. Syster och jag bjöd ut mamma för att fira Mors dag lite i förskott, åt filéfrossa på Inferno vilket var fantastiskt gott. Lite vin och någon drink till det satt som en smäck. När det var dags för mor att bege sig hem till hundarna fortsatte jag och syster att göra stan. Även denna kväll var där trevligt folk ute förutom mardrömsincidenten med en störd punkartjej då förstås...
Så summan av kardemumman har jag haft en underbar helg med allt vad den inneburit!

Nu har jag precis avnjutit en ljummen potatissallad med nypotatis och räkor, smarrigt som fan. Under kvällen kommer jag att befinna mig i min soffa alldeles allena, vilket ska bli riktigt skönt! Gossip börjar snart och kanske blir det en sväng ner om Hemmakväll för något gott och eventuellt en film, men det får vi se....

Killing me softly!

Seriöst, när ska denna perioden i mitt liv ta slut? Den är fruktansvärt jobbig och det kommer hela tiden något nytt...kommer det någonsin att ta slut? Dagar som denna tvivlar jag på det! DU dödar mig inombords, verkligen! Inte fan trodde jag att det kunde bli så här, gå så långt. Det sägs att hoppet är det sista som lämnar en, för mig har det redan lämnat när det gäller det här. Det värsta är att det påverkar mig dagligen, varje gång jag sätter mig för att skriva gör det sig som mest påminnt men det följer mig som ett svart jävla moln hela tiden. Till och med här i bloggen påverkar det mig, det är sjukt egentligen. Just nu vill jag bara somna, somna bort från allt det där. Men tyvärr kommer verkligheten ifatt mig igen direkt när jag vaknar eftersom det är svårt, om inte omöjligt, att tänka på något annat. Allvarligt talat, jag orkar snart inte längre!

Nu ska jag försöka få åtta timmar att gå...vi får se hur det går...

Skrylle here we come!

Har precis checkat av packninglistan ännu en gång men likförbannat är jag stirrig över att jag har glömt något. Varför är det alltid så när man ska iväg? För er som inte vet ska jag på läger med skolan i Skrylle två dagar. Tycker att det ska bli hur roligt som helst, övernattning och allt!

Kvällen har spenderats med alla bästa tjejerna hemma hos Elise. Där bjöds det på mumsig kvällsmat eller "fredagsmellis" som man också kan kalla det =)  Tack för ikväll tjejer, det var mycket trevligt!

Annars händer inte så mycket, måste plugga en massa men det har jag ingen större lust till men bara att bita och efter idag känns det lite bättre i alla fall, alltid skönare då man har en idé.

Måste ju givetvis berätta lite om lördagens bravader också. Det bjöds på reunion på Stora Norregatan, en hel del galenheter och uppdrag förgyllde min kväll. Det var verkligen hur roligt som helst hos Tulle, som på den gamla goda tiden helt enekelt! Efter Tulle var det väl sådär men en sak är jag glad över i alla fall och det var att jag tog mig själv i kragen! Så än en gång, tack för en underbar kväll tjejer!! Bilder finner ni antingen på Facebook hos fröken Andersson eller på metrobloggen.se/sofiecaroline85. Tycker dock det är väldigt tråkigt att en av dessa tokar som var med i lördags redan ska lämna oss för vårt grannland, det är inte kempegut! (eller något i den stilen)

Nej, nu är det dags för sängen så att man är pigg och glad imorgon! Kommer jag att vara såhär glad när klockan ringer imorgon? 

 


My love is home!

Äntligen har min dator blivit lagad och är hemma igen. Nu kan jag återigen spana igenom alla bloggar som jag har bland mina favoriter och tro mig, det är en hel del. Har faktiskt saknat min dator lite, trots att jag har en väldigt snäll vän vid namn Fredrika som lånat ut sin dator till mig, men ens egen är alltid ens egen. Igår var det mys med Gabby pch Lina till Greys sedan fick jag agera taxi då mor var ute på vift, men vad gör man inte man har ju ett antal år att ta igen om man säger. Idag blir det först ett Corepass sedan fika med nära och kära, det gillar jag! Nu ska bara bilderna laddas över och jag ska spana igenom min Favoritlista. Vi ses när vi ses!


Amotivation...

...för att blogga är precis vad jag har haft. Eller har tiden fattats? Humöret svikit? Ord som jag velat skriva inte kunnats skrivas? Ja anledningarna kan vara många och jag tror att det är en blandning av dem alla faktiskt. Det har varit en tung period helt enkelt! Nog om det nu...Sedan sist har det hunnits med en hel del, skolan går i 190, träningen flyter på som vanligt, ja det var vardagen det =) Sedan har det ju varit Valborg vilken vi firade inne på Gråen, detta var hur underbart som helst! Vi hade femkamp, åt fantastisk middag, skrattade, spelade Plump, stekte, gick rundvandring med mera med mera. Två kära vänner har även anlänt vilket alltid är trevligt och jag ser verkligen fram emot lördag! På tal om dessa vänner, LINA: vill du vara så vänlig att kontakta mig så att man vet var man kan nå dig!? (om du vill förstås =) ) Resten av veckan kommer att bestå av ovanligt mycket skola och även en del jobb. Imorgon hoppas jag på att bli hembjuden någonstans, torsdag kör vi den traditionella fikan väl? och på lördag planeras en "reunion", kan det bli bättre?


Jag älskar min nya klänning =) (tyvärr finns ingen helbild)