22 november 2011.

Är helt slut som artist efter en, på många sätt och vis, tuff dag! Armarna är vekare än vekast efter dagens boxpass.

Helgen som gick var händelserik och samtidigt omtumlande. En mamma som ringer mitt i natten och berättar att de fått utrymma huset då pannan brunnit. Jag tackar alla där uppe för brandvarnare och för att alla i familjen inte sover lika hårt!! Det är svårt att föreställa sig hur snabbt allting går...Ingen större skada skedd, som tur är, mer än en rökdoftande källare och utbränd panna men tankarna som infinner sig är skrämmande, tänk om...Men det är trevligt att familjen är här med jämna mellanrum då ingen panna innebär inget varmvatten, så det får jag bidra med.

Nu hoppas jag på ett mål till för de röda innan några sidor ska avverkas och de bruna sluter sig!


13 november 2011.

kassupdatering.se

Jag vet kära vänner, jag är inte den flitigaste på att uppdatera här. Men jag har väl bättre saker för mig skulle jag tro.
Fredagen bestod av AW, sushi, vänner, kasta gris och var lika bra som vanligt med fina vänner. Mötte upp några andra vänner för en spontan drink på stan vilket var en ypperlig avslutning på denna kväll!
Igår var det innebandy och en runda i stan på dagen. Kvällen tillbringades även den i goda vänners lag. Så mycket bättre och allmänt mys.
Idag har det blivit middag hos mor, som så många gånger förr om söndagar, det bästa där var de nybakade lussekatterna som i år fått ett nytt utseende.

Ett livstecken, vi får se när vi ses nästa gång!


1 november 2011.

Jag har inte ångrat att jag lagt innebandyklubban på hyllan, inte en enda gång faktiskt. Jag saknar inte det alls och det kändes verkligen rätt i tid att sluta! Jag är ju dock inte sysslolös om kvällarna utan jag är tillbaka på Friskis. Den formen av träning passar mig perfekt! Men...det finns inget så omotiverande som att träna själv. De vanliga passen går väl an men boxen är fruktansvärt tråkig att gå själv till. Tur för mig att jag har självdisciplin och vilja när det gäller träning annars hade det verkligen gått utför på grund av detta. Men det är bara att fortsätta bita och köra desto hårdare, eller hur?

Gårdagen var en av de bästa måndagarna på länge, tänk att en timme på dagen kan betyda så mycket! Nu kör vi på med en dags jobb till sedan har vi ett välförtjänt lov framför oss. Ja, vi lärare har det för bra, om ni nu ska kommentera det här också. Vi har sjukt bra lön och jobbar knappt, jag hoppas ni känner ironin i det hela! Men för all del, om 3 1/2 år kan ni också vara där...