Få ord...

Nytränad, nyduschad, nyborstad & nyplackad. Sakta men säkert ska jag somna in till min underbara bok...



Underbart!

Det underbara vädret har kommit och jag hoppas verkligen att det har kommit för att stanna! Allt blir SÅ mycket bättre då det är fint väder, man känner sig mycket gladare och allting känns mycket mer positivt. Träningen har kommit igång på riktigt och roligt är det också, hade kunnat träna ett pass varje dag men man måste göra annat också.

Förra helgen var det galaj hemma hos bästa Tulle. Ett härligt gäng tjejer hade samlats för att avnjuta Melodifestivalen - le grande finale och ha det allmänt trevligt och minst sagt var det trevligt! Utgång med dans på det blev det. I veckan som gått har jag hunnit med att börja på min hemtenta, lekt vilda lekar i skolan, varit en underbar heldag i Bokskogen i Malmö, tränat med mera med mera. Denna fredag har hitintills innehållit plugg och skrivande av hemtenta tillsammans med Mary nere på 261 och ja tro det eller ej vi har fått en hel del gjort må jag säga. Tack än en gång Mary, vad skulle jag gjort utan dig!? Har inte mycket kvar på hemtentan som inte ska förän på onsdag vilket känns skönt annars ska man behöva tänka på och ha ångest över den. Efter pluggandet hann jag även med att möta upp min allra bästa vän för en fika, mys pys! Planerna för kvällen är först middag hemma hos mor, grillat, Mmm riktigt gott! Sedan blir det Let´s dance (förhoppningsvis lite Så ska det låta också, så jag hoppas att du Li kommer!) med de bästa tjejerna som har tid och lust att umgås, denna fredag kommer att bli komplett! Morgondagen lär bli bra den med, börjar med träning på förmiddagen sedan på dagen har jag inga planer men är det lika fint väder då får man ju uttnyttja det så bli inte förvånade om ni hittar mig hängandes nere i city ;-) sedan ska kvällen tillbringas med släkten vilket lär bli super det med! Detta var en liten uppdatering plus helgens planer. Vi ses när vi ses!


senaste nytt från mah (malmö högskola)

Sitter bara och väntar på att klockan ska bli 13.30 då dagens första föreläsning äger rum. Varför är du där redan? kanske ni undrar då men vi har arbetat lite i vårt team med en rörelseexamination, så så är det. Hur ska jag då fördirva tiden denna dryga timmen på bästa sätt? Borde kanske läsa lite inför tentan som jag ska sätta igång med så snabbt som möjligt eller bara surfa rundor och se om jag hittar något roligt ute på the world wide web...Ja, vi får se hur det blir helt enkelt. Ska i alla fall maila Lina nu så där fördriver jag en fem, tio minuter.

Tittade på ett program på TVn för ett tag sedan där det handlade om sömnproblem. Misstolka mig inte, jag har inga sömnproblem på det sättet, men den senaste tiden har jag haft så fruktansvärt svårt för att somna om kvällarna. Jag ligger bara och vänder och vrider mig. Det jag skulle komma till var att där var fyra viktiga saker att tänka på när man skulle gå och lägga sig och en av dem var att man skulle släppa alla tankar och inte ligga och grubbla en massa. Det är det stora problemet för mig. Jag tänker något otroligt när jag går och lägger mig, på allt och inget. Vissa tankar går visst att släppa men vissa bara etsar sig fast och ploppar upp med jämna mellanrum. Jag är en riktig grubblare helt enkelt på både gott och ont...

So long... 

Rubrik?

Känns som om enda gången jag skriver blogg är när det har varit helg och vad den har haft för gott och ibland även ont med sig. Men sedan är det väl också framförallt helger och dess innehåll som är mest intressant att läsa om. Mina vardagar är inte så fancy nämligen. I alla fall, i fredags bjöd jag hem Gabby och Li på middag (tacos), B&J och Let´s dance. Blev en snabb vända på stan också innan vi var taxi. Lördagen började med After Ski nere i staden följt av innebandy, f16. Hem för att svira om och sedan var det 25-års fest för Eric ute i Borstahooden. En mycket trevlig tillställning och kvällen avslutades med mycket dans och mycket skaka rumpa =) Sitter just nu och tittar på en av mina kärlekar, Mr.Persbrandt. Har inte gjort många knop idag men det är det som är charmen med söndagar. En tuff vecka väntar då jag går i skolan hela fyra dagar, inte varje vecka det händer och det är just precis nu som jag behöver läsa lite extra också innan Hemtentan ska in, men jag ska inte klaga. Imorgon är det äntligen premiär för box också vilket jag verkligen ser fram emot. Vi hörs när vi hörs!


                                                          bland blir jag bara så trött......

Min helg har varit kanon!

Som jag nämnt tidigare började helgen med Let´s dance och en massa tjejmys. Gårdagen började med lunch på Plantan med delar av laget sedan begav vi oss för att heja fram f15 till deras vinst. Efter det var det dags för oss att visa var skåpet skulle stå i säsongens sista match. Vinst även där med 9-7, tyvärr slutade inte jag på topp men vi vann och det är det viktigaste! Även herrarna vann denna Falcons dag vilket var trevligt för dem. Hann med en sväng inom Tessan innan vi begav oss till Izza där kvällens fest ägde rum och vilken fest det blev! Började med Melodifestivalen, som kan ha varit något utav det sämsta jag sett/hört, & ljuvlig sushi. Schlager höll kvällen igenom och vad vi sjöng, jag sjöng så att min röst lämnade mig...haha. Ner på stan där vi hann med en runda på Inferno och en underbar Mojito släckte min törst, för stunden i alla fall ;-) När Inferno stängde var det dags för dans på Tages och även detta var trevligt så min lördagskväll var toppen!  Idag har jag som jag skrev att jag skulle legat i sängen i stort sett hela dagen, förutom när jag var tvungen att bege mig till Kvantum samt när jag lagade lite mat till imorgon. Nej, tillbaka till Beck!

Bjuder på lite pics från gårdagen, titta & njut!