Nyduschad & redo för sängen!

Kvällen har tillbringats på Harrys i Hbg tillsammans med Emma, Cecilia och Pia. God mat och en massa prat, en hellyckad kväll helt enkelt! Annars är allt som vanligt ja, man jobbar och står i och nu är det bara en vecka kvar tills skolan börjar =) Snart helg igen och då jävlar blir det galaj, Kräftskiva står på schemat, ska bli mycket trevligt! Träning och match tittande imorgon, inte fel det i heller...Har fått hem min Sex and the City box idag som jag beställde igår, det kallar jag bra service! Och med den kom även en bok jag beställde så den får jag ta tag i i dagarna när jag läst ut den jag läser just nu, är inne i en riktig läsarperiod nu och jag bara älskar det!

Nej, nu måste jag sova en tidig dag väntar imorgon. Sov gott!

Ge mig 2:a september...

Jag längtar enormt mycket till skolan börjar den 2:a september, tycker verkligen att det ska bli roligt att komma tillbaka igen. Kanske kan det bero på ämnesbytet (till mycket stor del JA), kanske klassbyte, jag gillar i och för sig min klass väldigt mycket det är inte det men det är alltid roligt att träffa nya människor, kanske bara på att jag är sugen på att plugga i allmänhet, vem vet?

Idag är det fredag och för min del innebär det eventuellt en snabb runda ner i stan efter jag har ätit sedan är det dags för 20-års kalas/fest hos kusinen min, efter det blir det bara sängen! Imorgon är det nämligen upp och jobba tidigt igen, efter det bär det av mot Munka Ljungby där FFF ska spela sin första match denna säsong, kom gärna och titta ;-) På kvällen lär det väl bli en runda på stan i vanlig ordning men det är alltid trevligt!

Ha en trevlig helg gott folk

Måndag.

Helgens stora händelse var Gabbys Herrmiddag, ja jag skrev rätt HERR. Vi herrar samlades hemma på Kingstreet och hade en fantastisk kväll som bland annat bestod av Tequila, Chili con carne, öl, whiskey med mera med mera. Som sagt kvällen var toppen, hoppas alla håller med!? När vi väsnats tillräckligt på Kngstreet begav några av oss ner mot stan och Tages vilket också var roligt. Och eftersom klockan ändå var runt 3-tiden så kunde man ju lika gärna se på handbollen vilket jag gjorde. Väl hemma i sängen slocknade jag direkt! Bilder från middagen kommer inom kort =)

Helgen avslutades på traditionenligt vis, dvs. med film/OS och snacks med systrarna Olsson =) Men innan des hade jag hunnit med en sväng till Tomatens hus på morgonen  med mor och även en fika på Flinckmans med Gabby på eftermiddagen, underbart!

Just nu ligger jag i en soffa i Jonstorp. Vad i helvete jag gör där undrar ni säkert...Men Emma bor ju här så jag har tagit mig från staden ut till vischan (stavning?) haha.

O.C. nästa....

Torsdag kväll...

Idag var träningen fucking great!! Allt bara klaffade och det kändes wonderful...Fler sådana tack!

Det skulle ha kunnat vara jag som skrivit det!

"vad är okej?

frågan är vad som egentligen är okej. vad ska man tollerera? och hur mycket? och vilka saker? jag har ingen aning själv. så antagligen gör jag säkerligen helt fel. men ibland känns vissa saker okej men sen andra dagar inte. det borde finnas klara riktlinjer över vad som är okej och vad som inte är okej. så ska det väl inte vara så svårt att följa dem?"


MEN detta hittade jag i en av de bloggar jag läser dagligen...

Tog ett bad precis...

...och försökte skingra lite, det gick sådär!

Söndag 10 augusti 2008

Innebandy

Skola

Jobb