25 april 2012.

Varning för tråkinlägg...

- Varför frågar folk saker när de ändå inte lyssnar på svaren? Jag har fått samma fråga x antal gånger och det är en sådan fråga man ställer en gång och sedan har man svaret. Jag börjar bli riktigt irriterad på det nu. Vad ska jag svara nästa gång? Jo, du har frågat mig detta några gånger och ja, jag är kvar.....Nej, fråga bara om ni vill veta svaret!

- Jag har mina vänner och jag vet vilka de är. Vi behöver inte pratas vid eller träffas varje dag utan man vet ändå att man har dem. Men när man känner att det är bara en själv som tar tag i det då? Att vi varken pratar eller träffas om inte jag tar tag i det.

Snart ny dag och nya tag!

Skit app!

Som ni ser i förra inlägget är bilderna lite huller om buller, dubbletter osv. Och detta beror på att denna app är så fruktansvärt kass!! Delvis därför det inte uppdateras här inne så ofta heller...

Nej, nu är det dags för Stationspass med Kvirran tätt följt av underbar "söndagsmiddag" hos mor, kanon!!


9 april 2012.

Det går ett tag mellan gångerna här men så är det. Långledigheten börjar närma sig sitt slut och vi är på god väg mot vardagen och rutinerna igen.

Presenten som det skrevs om i föregående inlägg var till finaste Hugo som hade namngivning. När ni tittar på bilden med leksakens storlek, tänk på att vi var fyra personer i bilen också...Men fin var den och vi tror Hugo gillar den skarpt!

Mitt första Påsklov började med en liten tripp med mor min till vår kära huvudstad. Shopping, god mat och mys med släkt och vänner är aldrig fel!

Söndagen den 1april var en stor dag. Då kom ännu en stjärna till världen, finaste Carl. Som tur är fick jag en stund med honom innan jag åkte så jag snusade i mig bebisdoft som skulle räcka under hela resan!

Väl hemma igen blev det traditionellt påskfirande med bästa släkten.

Jag avslutar min ledighet med att äntligen få träffa Anna som landat på Skånsk mark, det ser jag fram emot!!