Veckan som gått!

Då det uppdateras väldigt dåligt här (dock bättre än de flesta =)) så tar vi veckan som gått i punktform, blir enklast så för mig men även för dig!  

  • Måndag: Praktik sedan inget speciellt skulle jag tro...jag menar, vad brukar hända en måndag? 
     
  • Tisdag: Praktik, träning, DH alldeles alone, ja tro det eller ej men alla satt vi vid vars en tv denna kväll, eller, inte?
  • Onsdag: Praktik, Grey´s och food hos Olssons på Kingstreet, lovely!
  • Torsdag: Praktik, träning, feber så det blev film sedan sov Fanny och Sunny hos mig.
  • Fredag: Kass fortfarande så låg nästan hela dagen, det enda som gjorde var att titta på Falken på kvällen i stort sett sedan hem i bingen igen.
  • Lördag: Ja, vad ska sägas om den? Var först iväg och tittade på FFF i Astorp med Johanna, tyvärr blev det inga poäng denna match. Åt med Fannys och hennes vänner då hon hade tjejmiddag sedan hände väl inte så speciellt mycket skulle jag vilja säga.
  • Söndag, idag: Begav oss först till Ängelholm för att titta på vår innebandystjärna Antonia "Tojan" Andersson då de skulle besegra Skellefteå. Tojan gjorde givetvis mål, vi blev nämnda av speakern och hon blev även matchens spelare, Congrats! Hem för att se FHH som tyvärr förlorade idag men allt kan ju inte vara en dans på rosor =) Nu ikväll har det varit film med Gabby och Li, en bra film som jag glömt namnet på....

 Nu är det dags för sängen, praktik imorgon igen och den börjar med en gympalektion som jag ska hålla i.

Dagens ord: Fuckface, ja för det har vi sett ett par idag...haha. Inte bara idag förresten.

So long!


Lagfest med FFF

Ja, igår var det lagfest, återkommer till den lite senare. Börjar med fredagen...Först var det praktik. Kvällen startade med tura med far och den sidan av släkten. Hem till Wanja för att möta upp några i klassen. Utposten och Cardinal sedan BUSSEN hem, herregud det var inte igår man tog 219 hem. Men det var en mycket trevlig kväll iaf =) Lördagen var dagen då FFF hade sin första lagfest för denna säsongen men fler lär det bli hoppas jag! Dagen började med lekar/tävlingar på Citadellet och avslutades på Roddklubben, en helt undebar dag med alla tjejer så tack som fan för det ;-) Var även på Tages vilket var....tja, jag vet inte riktigt om jag skall vara ärlig.

"Man har en eller två som är ens "egna" eller hur var det nu igen?"

Beck nästa, so long!


Äntligen!

Är tentan inlämnad, så jävla skönt! Hoppas nu att den går vägen bara med!? För tillfället är jag kass på att blogga, men ärligt talat vet jag inte vad jag ska skriva om...Har nog inte skrivit om helgen ännu så kanske skulle man kunna göra det. I fredags var det först träning, jag gillar verkligen att träna om fredagar, sedan var det avskedsmiddag för Klarrie och en LITEN tur i discobilen, dock inte den riktiga föraren som fick köra, men men...Blev sängen tidigt vilket var skönt! I lördags var jag ute och gick en runda, underbart väder ju! Gick i stan i min ensamhet och lite så =) Kvällen tillbringades i Lund på inflyttningsfest vilket var trevligt det med, roligt att träffa folk som man inte träffar så ofta annars...Söndagen tillbringades till största delen ute i Idrottshallen, fast först en ljuvlig lunch på Plantan som vårt kära spelarråd kokat ihop, tack för det tjejer! Efter det spelade herrarna som lätt tog sin fjärde seger, sedan var det vår tur och tyvärr förlorade vi med 6-4. Igår var det DH, kvällsmat och mys här hemma, samma sak idag fast då var det till Grey´s .
Helgen som komma skall? Fredag ska jag tura med pappa och den släkten för att sedan möta upp några från klassen i Hbg och ha det lite trevligt...=) Lördag är det dags för FFFs första lagfest denna säsong vilket jag ser fram emot!

Ja, det var det det...Nu är det sängen som gäller, praktik imorgon =)

Sov gott folk....

                      image4


Inget att göra...

Ja, just nu har jag inget att göra..eller ja jag skulle ju kunna försöka hitta fler mailadresser till kuratorer men hur roligt är det egentligen? Så här får ni en lista gott folk!

Har du pojkvän/flickvän? No
Är du kär? Inte för tillfället...eller jo lite småkär i väldigt många förresten..haha.
Hur tidigt stiger du upp? Har blivit runt halv 9 nu ett tag
Vem/vilka vet mest om dig? Louise Gabriella Olsson =) 
Gillar du att slåss? Gillar & gillar? Haha. Beror nog på vem du frågar...
Vad ska du göra ikväll? Träna sedan har jag ingen som helst aning...förslag någon?
När var du senast full? Tja, lördags kanske....
Har du utländska föräldrar? Nej
Var har du ont? Lite i magen...
Är du bra på att måla? Nej, riktigt värdelös faktiskt...
Vem kramade du senast? Elise tror jag...
Vad längtar du till? Hemmapremiären på söndag, lagfesten nästa lördag & givetvis Julafton!
Favoritalkohol? Vodka/lime sedan är det ju alltid gott med rödtjut & lite cider...gillar att blanda vet ni ;-) .
Vad heter dina husdjur? Sunny & ca.154 guppy fiskar =)
Morgon- eller nattmänniska? Definitivt en nattmänniska, hatar morgnar!
Sparare eller slösare? Något mittemellan
Har du några homosexuella vänner? Ja...
Bio eller promenad? Både och...
Är du kittlig? I bland....
Rädd för insekter? Usssh ja!
Anser du att du är stark? Mycket!

Vet att listor kan bli ganska långtråkiga men va fan, hoppas att ni hade en trevlig läsning i alla fall =)

Åh Grey´s....

Finns det någon annan serie som är lika underbar? Svårt att tro det. Till och med jag som aldrig brukar vilja veta vad som komma skall var bara tvungen att få reda på om vår älskade Meredith skulle dö, så vi ringde upp Frida som berättade det för oss....Hade det varit bättre om vi struntat i det kanske? Jag, Tulle, Klara och Elise avnjöt på Kingstreet med grönsaker, dippa, naturgodis och vatten =) 
Annars har det varit skola idag, har haft en av våra redovisningar idag och den gick bra, fick mycket beröm och det är ju alltid kul!  

Imorgon är det projektarbete med gruppen som gäller sedan hem och träna och kvällen är öppen för förslag...haha.
Fredag är det lite avskedsmiddag för Klarrie som ska lämna oss i 6 hela månader för Egypt och på lördag är det inflyttningfest i Lund men denna helg blir VIT då vi har vår hemmapremiär med innebandyn på söndag så på lördag är det jag som är "Taxi var god dröj" ;-)


"Vi delade på kärlek - Jag tog kär och du tog lek"