Imorgon flyttar jag.

Yes, imorgon tar jag mitt pick och pack och flyttar till Carl XI:s, i alla fall över helgen. Dock saknas mamma där hemma vilket är den största anledningen till att man går dit med jämna mellanrum. Man vill ha hennes mat och bli allmänt ompysslad av henne så som bara hon gör. Hon befinner sig just nu uppe i vår kära huvudstad och ser till att min älskade syter och kusin tar väl hand om sig. Hade jag inte jobbat hade jag följt med på studs! Jag lär inte vara ensam hemma trots detta, hundarna är där givetvis vilket är skälet till att jag ska bo där över helgen så helt tyst och stilla lär där inte vara. Förhoppningvis har jag en övernattninggäst efter vår superlördag, haha.

Ännu en dag då jag och min mage inte kommer överens och det suger verkligen musten ur mig...allt fallerar när den är igång! Så nu säger jag Godnatt och hoppas på en god natts sömn för det behöver jag. Trevlig helg!




17:e augusti.

Så jävla oväntat & galet, men trevligt än så länge i alla fall, vi får väl se hur & var det slutar!? Alldeles för sent för mig att vara uppe just nu dels för att jag börjar tidigt imorgon igen och dels för att min kropp tycker att jag borde sova men min knopp däremot tycker nog att jag ska vara uppe några timmar till. Vi får väl se vem som vinner över vem!?

Förutom detta som sker just i detta nu fick jag en väldigt glädjande nyhet nu ikväll, det kommer att vara lättare att le on-tors kväll efter klockan 22 än vanligt.

So long!







Måndag 16:e augusti.

Detta inlägg är tillägnat min bästa vän som fyller 25 år idag. You rock my world!


Tisdag 10:e augusti.

Första arbetsdagen avklarad och den gick bra. Känner mig fortfarande inte redo för verkligheten än men det går förhoppningvis över inom kort det också. Efter jobb begav jag mig ut på IH för att beställa klubba till säsongen och så grym jag kommer att bli med den, eller? Ska alldeles strax bege mig ner mot stan och närmare bestämt till Inferno för att ta farväl av Lina som åker tillbaka till Staterna imorgon. Känns som om det är hundra år sedan jag träffade mina fina vänner vilket alltid är trist men vi är upptagna kvinnor allihopa, var och en på sitt sätt, så det är svårt att få det att klaffa ibland. Nej nu är det dags att dra på sig kläderna och promenera, checka in godingarna som blev mina igår förresten! Mörklila är dem, svårt att hitta en riktigt bra bild men denna duger.



Måndag 9:e augusti.

Jaha, då var det måndag igen och ännu en helg har passerat. Denna måndag innebär även min sista semesterdag och att jag börjar jobba imorgon igen. Blandade känslor inför det, givetvis saknar jag alla underbara kids och kollegor men jag känner mig inte redo att komma tillbaka till verkligeheten ÄN. Jag har haft tre fantastiska veckor semester och jag har knappt varit hemma. Kreta, Stockholm och Båstad är några av de platser jag har befunnit mig på, hann även med en tur till Helsingör idag. Annars är jag den som trivs som fisken i vattnet hemma, jag gillar rutinerna i vardagen och så vidare men för tillfället känns det mest trist och jobbigt att vara tillbaka. Jag vill ha allt "roligt" som jag har hemma men vill fly från det mindre "roliga", går det tro?

Helgen i Båstad var bra. Vann en, spelade en lika och förlorade en match, var 1 ynket mål ifrån att gå vidare till slutspel vilket var till besvikelse just då. Men vi bet ihop och gjorde annat som vi är minst lika bra på, festade. Tillsammans med Falken och herrarna gjorde vi kvällen till det bästa, hann även med lite dans på Pepes innan mina bruna slockande. Jag var inte speciellt flitig med kameran denna helgen så några bilder blir det dessvärre inte.

Nu blir det att fixa och dona lite innan det är dags för träning. So long.


Onsdag 4:e augusti.

Hemkommen och duschad efter säsongens första inneträning. Sitter och slötittar (läs undviker!) på Sjätte sinnet, gud vad den är läskig alltså! Annars? Jag har fortfarande semester och det känns som om det enda jag gör är att hänga i stan och gynna den lokala handeln. Men det är skönt att vara hemma igen, snart är den riktiga vardagen igång också. Har suttit och fixat och trixat med bilderna från Kreta och Stockholm ett tag nu och jag ler när jag tittar på dem, det har varit fantastiska dagar!





 


Söndag 1:a augusti.

Jahapp då var vi inne i augusti månad nu då. Hur känns det? Jodå det känns bra, sommaren är definitivt inte slut än och hösten som komma skall har sin charm den med. Söndag idag som sagt och helgen i Sthlm lider mot sitt slut men vi har mycket kvar att göra.
Fredagen blev hård och lång. Hemma, M/S Gerda, Berns & Whiteroom. Trevligt och väldigt annorlunda är en passande beskrivning av kvällen. Gårdagen var inte lika rolig som ni säkert förstår. Amanda "tvingade" upp två lik och sakta men säkert gjorde vi oss redo för en dag på stan. Väl där såg vi Pride paraden vilken var väldigt underhållande och sedan gick vi lite i affärer. Hem för att slöa lite sedan blev det återigen ett besök på ett fullt M/S Gerda och vidare mot Lokal. Där tackade jag och Amanda för oss och tog en skön promenad hem. Idag har jag och Fanny varit nere vid sjön och solat lite. Nu är en typisk "Sara & Gabby film" på och allmänt slöande. Senare väntar promenad & joggingtur, middag med Cece och kvällen/natten/morgonen avslutar vi på något vid namn Patricia, spännande.