Måndagen den 23:e juni

Med tanke på vad jag ser när jag tittar ut genom fönstret och vad jag kände för en liten stund sedan då jag var ute känns det mycket sorgligt att skriva att det är den 23:e juni en dag som denna. Frågan jag ställer mig är om sommaren redan varit här för detta året? Givetvis hoppas jag inte det men man börjar j undra. Nej, ge mig sol och värme, det vill jag ha!

Dagen började med ett telefonsamtal som kändes som om det kom mitt i natten men klockan var trots allt 7. De frågade om jag kunde hoppa in på jobb och efter en noga fundering sade jag givetvis ja. Vad hade jag för skäl att säga nej? Typ inga mer än att det hade varit skönt med sovmorgon, men det får jag någon dag. Efter jobb blev det att jag intog soffan och fortsatte mitt eviga OTH-marathon. Tyvärr börjar jag se ett slut på det men där är ett antal avsnitt kvar, ungefär 1 ½ säsong men ändå. Fick i mig lite mat, duschade och gjorde vid mig någorlunda. Min syster ville se Sex and the City idag och som det såg ut hade hon ingen att gå med och vad gör man inte för sin syster? Givetvis följde jag med henne som den underbara syster jag är =) Filmen var minst lika bra idag men den gjorde mer ont...Har fortfarande mina två frågor kvar i huvudet som jag skule vilja ha svar på och även en annan börjar krypa fram mer och mer.

Nu är det snart dags att somna in, ska upp tidigt och jobba på Lorry imorgon. Den stora frågan är nu om jag ska somna in till första avsnitet av Sex and the City på 3:an eller American Idol på 4:an? Hmm, dagens I-landsproblem...

Trots att det preis varit helg känner jag mig faktiskt lite sugen på fest. Vi får se vad Midhemsvägen bjuder på och vilkert humör jag är på när helgen väl är kommen. Den som väntar på något gott....

Gårdagen!

Gårdagen var precis så perfekt som jag förväntat mig. Låg i stort sett i sängen hela dagen och tittade på mitt älskade One Three Hill. Sedan var det dags att göra sig i ordning för kvällens festligheter. Tog cykeln tillsammans med Li och Lina ner mot staden för att avnjuta en middag på Tycho med de andra tjejerna. En snabb visit på Hemmakväll hann vi också med innan kvällens höjdpunkt skulle börja. Biosalongen var i stort sett full och det var en härlig atmosfär. Ingen reklam vilket var ännu bättre och där kom den Sex and The City - the movie! Lätt en av de bästa filmerna jag någonsin sett och ett av de bästa biobesöken någonsin. Efter bion var vi ju bara tvungna att ha en Cosmopolitan så vi besökte Tycho ännu en gång. Kvällens besvikelse fick då bli att de inte hade riktiga cocktail glas så vi fick nöja oss med de vanliga, men men det blev en Cosmo i alla fall. Sedan cyklade vi hem och jag "gjorde" det som vi alla drömde om efter filmen ;-) haha.

Nu, ett avsnitt till av OTH sedan åka till Kvantum för att handla, laga mat, se Bois och avslutningsvis på denna helgen mysa till en bra söndagsfilm....kan det bli bättre? 


                                                                   

Tack...

du/ni som ringde skyddat till mig 12 inatt! Men det är ju som så att hade det varit någon av betydelse så hade de vetat att jag börjat halv 7 imorse, så så viktigt kändes det för mig att jag missade det, NOT! Nu mat sedan vidare till nästa jobb sedan träning direkt efter det och sedan lär jag slockna snabbt =)  Imorgon är det jobb sedan partaj som gäller, ska bli mycket trevligt tycker jag....Förresten ser jag fram emot lördag RIKTIGT mycket, ska bli grymt!!

                                            

Sorry Tessan!

Hade helt glömt bort att det var idag vi skulle vara hos dig, men givetvis kommer jag  =) Heja Sverige!!!
Frukost nu sedan jobb...Have a nice day folks!


Sverige-Ryssland

Yes, imorgon väntas ännu en match för våra Blå/gula gentlemen. Då tänkte jag att Nästet bjuder på ÖPPET HUS för dem som är intresserade, givetvis inom vissa ramar men det förstår sig självt! Jag är hemma efter halv 6 så det är bara att dyka upp när det behagar. Vill man så får man givetvis meddela redan på dagen =) Ser fram emot imorgon och hoppas att det kommer bli lika trevligt som vi haft de andra matcherna.

Nu ska jag äta upp min soppa, mysa lite sedan träna!

                        None

Dagens lästa horoskop

Vattumannen 21/1-18/2  - Aftonbladet

Du bär på en oro som du inte lyckas skaka av dig. Av det skälet blir grälrisken lite större än normalt.

Vattumannen 21/1-18/2 - Veckorevyn

Två riktigt roliga och händelserika veckor väntar. Du festar och träffar folk, och du är dessutom exceptionellt charmig just nu. När du verkligen vill något är det inte många som kan stå emot din övertalningsförmåga. Trots det kan eventuella gräl bli gräsliga, så försök att undvika sådana.

Kärlek/Sex 4
Kul/Nöjen 5
Tur/Pengar 3

Trevligt att man läser om gräl i båda men som sagt det blir ju vad man gör det till och jag har lärt mig att ibland är det verkligen "Att tala är silver men att tiga är guld", sorgligt men sant!


Först av allt

vill jag givetvis säga GRATTIS till alla som tagit studenten. Måste erkänna att det inte var långt ifrån tårarna igår, gud vilken underbar vecka/dag det var! Min dag började med en trip in till Ven för att vara med om lillebrors skolavslutning vilket var mycket intressant och trevligt. Direkt till stan för att ta en fördrink sedan titta på när studenterna sparang ut och åkte på sina flak etc. Hem och byta om för att sedan flänga iväg, first stop blev hos Landgrens och sedan blev det Tycons =) En snabb vända ner i stan men det var inget för mig så jag tog min racer cykel hem och väntade in natta sällskapet som kom alldeles i tid.

Idag spelar Sverige och denna match ska avnjutas med nära och kära at Linas place, äta gott, bara umgås och så givetvis heja fram vårt älskade Team Sweden till ytterligare en seger och ett steg närmre la Grande Finale, haha. Annars händer nog inte så mycket. Eventuellt något spel kan säkert hitta sitg fram om jag känner oss rätt....eller vad tycker ni girls?

Nu ska jag återgå till OTH någon timme innan jag ska iväg, lär ju hinna med ett och annat avsnitt till =)