Paus.

Älskade paus. Det bästa med att plugga hemma är att man kan ta paus precis när man vill eller behöver det. Givetvis blir det betydligt fler pauser än i skolan men jag tror att man behöver det, eller jag vill intala mig själv det i alla fall =) Sitter med lite yoghurt, mûsli och inte att förglömma det underbara JULKAFFET! Ni som inte smakat Zoegas Julkaffe, gör det!

Har kommit till en punkt i arbetet då jag inte har lika bra koll på vad som ska göras längre, men jag tror ändå att det är under kontroll...flummigt det där, haha.
Imorgon kväll kommer tjejerna hit vilket ska bli mysigt, god kvällsmat och mys framför serierna, great! Jag har dessutom lyckats få upp julsakerna idag, eller ja en del av dem men det ska förhoppningsvis vara intakt tills imorgon kväll.

Helgen som har gått har varit lungn eftersom det skulle spelas en match på söndagen (igår). Fredagen tillbringades med ett gäng glada töser och en minst lika glad påg. Det åts Tacos och tittades på Idol och snackades hela kvällen lång vilket var hur trevligt som helst. Lördagen bestod av lite jobb på Lorry sedan personalfest med Lorry, vilket också var hur trevligt som helst. Första julbordet för året åts och vi lyssnade och sjöng med godingarna i Cabaré Mix, kanon helt enkelt. Men det blev en tidig kväll för min del, ringde min privata chaufför och somnade gott hemma i min säng! Igår var det middag hemma hos mor vilket alltid är lika uppskattat. Sedan tillbringades ett antal timmar på IH. Herrarna besegrade Färjestaden och vi spelade lika mot Engelholm U någonting. Sedan blev det kärleksmiddag med min bästis på Gyllene Måsen innan det var dags att bege sig hemåt och hålla kväll...

Nej, nu tickar klockan och min paus är slut för ett tag sen så åter till skrivandet. Vi hörs när vi hörs...


Tänk att några sekunder kan ha sådan betydelse! 


tisdag 24/11.

Titta på datumet. Vad står där och vad betyder det? Jo, att det inte är mindre än en månad kvar till Julafton. Helt galet om du frågar mig. Tiden bokstavligt talat rusar iväg och man hinner knappt med den. Det har varit ännu en helg innan denna vecka började och det var en bra helg det. Fredagen bestod framförallt av match mot Engelholm Ungdom, ett bra lag som var det bästa men även roligaste laget att möta i serien. När klockan var lite efter nio denna kväll stod vi än en gång som segrare, på tavlan löd resultatet 5-4, vilket var riktigt jävla skönt! Efter matchen var det hem om och bättra på make-upen lite för att sedan bege mig ner mot staden och Inferno där tre fina töser satt och väntade på mig =) Dessa tre lyckostar plus några till hade nämligen sett New Moon på bio och JA , jag var grymt avundsjuk just då...Lördagen tillbringades även denna i Idrottshallen, denna gång var det Falken som fick min uppmärksamhet och dem ångar på vilket är roligt för dem. Hem om för att sedan möta upp en kär vän som ställde upp som biokompis denna afton då de andra, som tidigare nämnt, redan sett filmen. Filmen var riktigt bra och min lördagskväll kunde fortsätta i samma anda. Hem om igen för en riktig uppfräschning för att sedan bege mig mot Tulles place, utan Tulle dock. Gabby hade personalfest och jag bjöd in mig själv. Kvällen avslutades på Inferno, Tages och Pölsemannen vilket var trevligt. Lyckades även få mig en bortamatch i Tulles underbart sköna säng sidan om min bästa vän. Gillade dock inte att hon inte höll sig på sin sida, men men man kan inte begära allt...haha. Söndagen bjöd på en fin frukost på EH sedan ännu en innebandymacth, denna gången var det herrarna som mötte Mullsjö. Ett riktigt bra Mullsjö mot ett mindre bra Falcons slutade tyvärr med bortaseger. Men det är bara att bita ihop och visa var skåpet ska stå redan nästa helg, jag håller mina tummar för er grabbar!

Denna vecka började med ett besök på...ULLARED, haha. Några inköp blev det och det var en mysig utflykt sådär en måndag. Idag har jag fått vara stand in på Lorry eftersom min syster blivit sjuk. Och som ni kan läsa har det inte varit alltför aktivt med pluggandet men nu ska det börjas igen. Som sagt, en månad kvar till julafton vilket betyder att det är MINDRE än en månad kvar tills min uppsats ska vara inne. Så nu blir det lite läsande innan det är dags för dagens Friskis pass.

PS. Glöm inte, GA-Hallen 20.15 imorgon. Falcons Damer-Hjärnarp i DM.


Nu börjas det and you´ll see...

Minnen, underbara minnen och underbara sommar. Vintern skulle kunna bli underbar den också men detta mitt emellan är mest skit...Njut gott folk, njut!

































Nej, nu var denna pausen slut...back to Dysthe!


Resan har börjat på riktigt nu.

Efter mer än tre år på Högskolan borde man väl ha skaffat sig en hyfsat bra studieteknik, eller? Jag har då inte hittat någon höjdare... Är så fruktansvärt rastlös i min kropp efter bara ett litet tag. Tankarna svävar iväg med jämna mellanrum och så vidare...MEN detta ska gå, hur jag än kommer att ta mig fram så ska detta gå och BRA ska det bli dessutom. Så från och med idag och framöver vågar jag inte svara på hur morgondagen kommer att se ut. Men vi ses igen runt jul eller i början av januari, haha.

Tog förresten vaccinsprutan igår och jag känner...INGENTING! Eller ja, jag är lite öm men jag överlever. Match både idag och imorgon så det finns inte tid att känna efter.

Hade något bra jag ville skriva ner innan men har fan glömt det, så bra var det =)


Söndag.

Dagen började med en liten Farsdag frukost hemma hos familjen men jag nöjde mig med en kopp te där. Vidare till EH där jag mötte upp tre fina vänner och vi åt en ljuvlig frukost tillsammans. Match med U-laget mot Kävlinge, vinst med 3-2! Vidare hem till Elise där det avnjöts mat från Basilika till Grey´s, OTH och Gossip, alldeles underbart att bara vara och mysa till det såhär en söndag.

Varför finns det ingenting bra på TV´n på söndagar efter klockan 20.00? Det är ju då alla bra filmer ska visas, men icke denna söndag. Njuter istället till yetterligare några avsnitt av OTH, som man aldrig kan få för mycket av. Tårarna rinner ner längs kinderna, varför vet jag inte riktigt men det är väl bara en mindre bra kväll antar jag...

Imorgon blir det lite jobb på Lorry, lite arbetssökande till samt eventuellt att börja skriva på examensarbetet, nu börjar det på riktigt gott folk!

 
Vill du gifta dig med mig? =)


Onsdag.

Finn Crisp verkar verkligen vara det enda jag kan äta utan att få olidligt ont i min mage just nu. Så här sitter jag med en stor kopp te och Finn Crisp, utan pålägg förstås. Jag undrar hur länge detta ska hålla på. Inte kan det väl hålla på enda till januari månad? Det får jag verkloigen inte hoppas...Hela min kropp OCH knopp påverkas just nu, konstant magont, svårt för att sova och så en massa tankar snurrandes fram och tillbaka hela tiden.

Gårdagen spenderades först med familjen på stadens biograf där vi såg "This is it" med Michalen Jackson, jag tyckte att den var bra, lite sorglig och med grym musik såklart! Efter bion blev det en mysig kvällsfika med Mary och Gabby, sedan avslutade vi kvällen uppe hos Tulle där vi skrattade så att vi grät. Underbara vänner, det är sådant som är kärlek!

Nej, nu får OTH min sista timme innan träningen.


Måndag.

Dagen började bra med lite jobb för att sedan möta upp Cecilia i ett fruktansvärt regnigt Landskrona, närmare bestämt vid CG. In och handla ingredienser till dagens lunch som sedan avnjöts här hemma. Lite OTH tittande  hann vi också med =) Men sen...vad i helvete är det som gör så fruktansvärt ont i min kropp? Börjar tro att det är halsen (igen!) men än en gång känns den inte som annars. Allring började med en sjuk smärta bakom örat ner mot käken, ja svårt att förklara helt enkelt. Men jag hoppas att det, vad det nu än är, ger med sig imorgon för jag orkar inte mer smärta för tillfället. Det räcker med konstant magont!

Morgondagen börjar tidigt då jag måste ge min underbara doggie lite mat och släppa ut henne, sedan ska jag möta upp Frida, Felicia (?) och Gabby för en skön morgonpromenad. Efter detta måste jag ta tag i lite saker och ting som jag lagt åt sidan alldeles för länge nu.

Nu orkar inte mina ögon mer och jag önskar att jag varknar utan diverse smärtor imorgon, jovisst drömma kan man ju!


Ibland tänker jag om, om, om, om.....