ett ordentligt...

...inlägg måste jag ju skriva. Precis som jag nämde i föregående blogg har jag äntligen skaffat en egen. Dagligen sitter jag & läser en massa andras men nu kan andra även läsa min. Jag vill inte lova att jag ska bli en bra bloggare dvs. en som bloggar ofta & mycket men då jag har tid över & något roligt att dela med mig ska jag göra det. Givetvis kommer jag inte att överge min Lunarblogg, hallå där har det bloggats i åratal icke kan man svika & där ser man dessutom vem som läser ens blogg ;-)

I måndags bar jag & min allra bästa vän oss iväg på en liten trip, målet var Göteborg, Justin & sviten men innan dess körde vi inom Freeporten i Kungsbacka. Där inhandlades det ett par nya vita supersnygga gympadojjor, ett minst lika snyggt linne & två par trosor. Vidare mot Göteborg & jakten på hotellet där vi skulle tillbringa natten, väl inne i Gbg gick det relativt snabbt tills vi hittade hotellet...problemet var bara hur vi skulle komma enda fram till det, men några bussgator & bakgårdar senare stod vi på baksidan där garaget vi skulle parkera i fanns så det gick smidigt måste jag säga. Checka in upp & spana in rummet som givetvis låg högst upp, fint skall det vara =) En kort liten rundvandring i gymet, jacuzzin m.m. In & göra oss snygga sedan ner i baren & ta vars ett glas rödtjut, fint som snus! Taxi tll Skandinavium med en helknepig chaufför, in handla lite dricka & snacks & leta reda på platserna sedan började konserten & vilken konsert...Ni som var där vet hur bra den var!! Måste tillägga här att jag fick en ny lite utav en idol..TIMBALAND är den mannen grym eller vad? Efter konserten var det nattamad, vi hittade ett kebabställe där vi även hittade Carro & hennes vän alltid trevligt med välbekanta ansikten...Sedan mötte vi upp Justin & gick hem till vårt hotellrum mer kan jag tyvärr inte säga, ni får spekuera själv ;-) Dagen efter försov vi oss nästan, hade det inte varit för att Tulle ringt halv 10 hade vi missat frukosten & det vill man ju absolut inte när man bor på hotell så snabbt på med lasarna sen ner & äta....Anledningen till att vi var så trötta var ju givetvis stunden med Justin innan han åkte vidare i sitt privata plan sedan var det även en del telefonsamtal som störde...haha. Efter frukosten var det staden som skulle besökas lite, blev inte så mycket shopping av det hela, vi orkade helt enkelt inte, blev dock några tröjor & så men inget märkvärdigt. Äta på Pizza Hut sedan åka hem igen. Som jag sade till Gabby när vi kom in i Landskrona: "Borta bra men hemma är ändå alltid bäst" så är det men sådana underbara mini weekends som den vi hade kan man aldrig få nog av bara de inte blir för ofta!

Idag var det back to work i min lilla jordgubbe. Ganska seg dag då det är så jävla däligt väder, är så trött på det nu. Nä ge mig sommar & de skall vara nu!! Nu ikväll blev det en liten tur till Tycho med Elise, Klarrie & Gabs där det spelades Yatzy & Geni, alltid lika trevligt med er flickor....& nu ska jag se om jag hittar en rolig film & lägga mig.

Vi ses!

Äntligen!

Ja jag vill ju inte var sämre än er andra så givetvis har jag också skaffat mig en blogg!