oförglömlig helg!

Min helg har varit alldeles underbar, kunde inte ha blivit bättre, fantastiskt, ja ord räcker inte till helt enkelt!

Fredagen
bjöd på Kick Off på jobb där det åts gott, dracks gott, hade roliga lekar och dansade, dansade & dansade. Vidare ut i ÖSregnet ner på stan. Avslutade kvällen på Tages vilket var kanon även det. Tack kära kollegor för en super rolig kväll!

Lördagen var dagen med det stora D:et. Min 25-års & Examensfest stod på schemat och vilken fest det blev! Lokalen var fylld, maten, talen, presenterna, stämningen, dansen, ja ALLT var perfekt! Tack alla underbara som delade denna kvällen tillsammans med mig, jag kan inte ha bättre nära & kära än er!






















Helg?

I kalendern, på mobilen samt på text-tv står det att det är fredag vilket betyder helg och vanligtvis lite ledighet MEN min ledighet en helg ligger far away. Idag stod det träning på schemat och det är inte allt för längesedan jag kröp ner i soffan. I morgon bitti beger jag mig mot sydligare breddgrader, nämligen till Border Shop för att inhandla diverse godsaker till festen =) Kvällen blir nog bara lugn eftersom söndagen består av bussresa, kval till div.1, bussresa och en sen natt. Men jag klagar inte, alla helger ser olika ut och denna innehåller saker jag vill göra och kommer garanterat ha stor nytta av.

Eftersom det inte fanns något som var i närheten av att vara värt att se på TVn fick det bli en goding som säkert har setts hundratals gånger av mig, SATC-filmen! Den går alltid hem, men det kvittar hur mpnga gånger jag ser den så gör det lika ont i mig varje gång. Ni vet då när Big ringer och säger att han inte kan gifta sig. Det söker mig riktigt, varför? Jag tror att svaret finns i mitt undermedvetna och jag har en svag aning om vad det kan vara...

Värt att nämna om veckan som gått:

- Världens bästa husmor aka Mary bjöd hem på underbar kvällsmat och trevligt sällskap

- Vädret är perfekt för långa promenade vilket jag har utnyttjat hela två gånger

Oj, det blev visst inte så mycket men det var definitivt det viktigaste =)

  
Gissa vad som ska köpas imorgon när jag kommer hem?


SKIThelg!

Ja, denna helg går till historien som en av mina sämsta! Min mage och jag har inte kommit överens överhuvudtaget och jag har levt utan både mat och till stor del utan dryck också sedan i torsdags vilket inte alls passar mig och min livsstil. Detta har resulterat i att jag missat två(!) matcher och en utgång som jag sett framemot länge, men men hälsan är ju viktigast säger dem. Det som bekymrar mig är att jag inte vet vad det är, var bombsäker på en "vanlig" magkattarr till en början eftersom det kommer till mig lite då och då men desto längre det gick ju mer osäker blev jag...MEN jag är på gos väg tillbaka i alla fall. Har fått i mig en god middag idag, träningstår på schemat och jobb imorgon så nu löper det på!

15 mars idag och det betyder att det endast är 12 dagar kvar till min fest! Vilket i sin tur inte är lång tid alls för allt som ska fixas...så därför har jag börjat lite med det idag. Beställt lite från Internet, handlat lite och har lite i tankarna =) Ett problem finns dock, kan vara det viktigaste problemet också och det är när jag ska kunna köra iväg och hitta mig DEN klänningen!? I veckorna jobbar man och om helgerna är det innebandy, dagens I-landsproblem kanske?

Nej, nu får jag göra mig i ordning för träning och idag får jag lyxskjuts i form av Rally Tulle...fint ska det vara!



10 mars.

Dagarna flyger fram som vanligt, vissa tuffare än andra men huvudsaken är ju ändå att de går fort framåt. Givetvis går det stundtals för fort framåt men men sådant är livet. För varje dag som går kommer jag mer in i jobbet och det känns självklart bra!

Helgen är fullplanerad och den ser jag fram emot. På fredagen beger vi oss mot Malmö för säsongens sista U-lagsmatch. Lördagen beger vi oss än en gång till palmernas stad, Trelleborg även kallad Trellehåla, för att spela sista seriematchen innan kvalet drar igång. Sex poäng på en helg och jag blir mer än nöjd! Efter de aktiviteterna skall laget samlas för god mat och Melodifestivalen. Vidare blir det dans (vilket inte behöver innebära en massa alkohol om någon undrar!) då det rycker i mina och några andras "dånseben", en kväll att se fram emot helt enkelt på alla sätt och vis. Söndagen kommer att till en början tillbringas i Idrottshallen där unga duktiga innebanyspelare skall spela sm-slutspel (?) sedan blir det raka vägen hem till soffan och njuta av kvällen! Fullspäckad helg som sagt.

Nu sitter man bara och väntar på att klockan ska ticka så att det är dags att bege sig mot träning, undrar om inte klockan går lite saktare just idag...känns så i alla fall..


Jag tar ingenting för givet, sånt är livet, sånt är livet...