29 maj 2011.

Idag är jag skör, givetvis ligger grunden i att min mormor gick bort tidigare i veckan. Det var tungt, givetvis, men samtidigt skönt om man ser det från hennes sida. Och det är den vi ser det ifrån. Jag är lyckligt lottad som har min underbara familj, mina vänner och även släkt runt omkring mig dagar som dessa.
Detta i sin tur medför dessvärre också att jag bryr mig om, tar åt mig saker som jag vanligtvis inte hade gjort. Men förhoppningsvis försvinner dessa snabbare än vinden. Sitter just nu med saker som oroar mig en hel del men även det hoppas jag löser sig inom kort, jag vill inget hellre...Jag vill vidare nu!

Idag blir det att fira världens, enligt mig, bästa mamma. Först blir det middag med släkten på Erikstorp sedan får vi se vad som sker.

När jag ser mitt senaste inlägg kom jag på att jag inte kommer springa så många fler mil i mina älskade Asics, inte just nu i alla fall eftersom jag har köpt nya löparskor istället. Det var en nödvändighet för här ska löpas!



Ingen är så bra som du!


24 maj 2011.

ÄNTLIGEN är premiären avklarad. Jag talar givetvis om årets första löprunda. Trots halv storm och stundvis regn tog jag mig runt på den uttänkta rundan. Jag ljuger dock om jag säger att jag inte tänkte på att skita i det x antal gånger under tiden men skam den som ger sig. En halvtimme senare var jag nöjd med dagens bedrift och fler rundor ska det bli inom kort, Basta!

Den bittra sanningen är egentligen att jag inte kan träna som vanligt, som jag hade velat. Men även det börjar bli bättre så nu blir det att köra på som vanligt igen dock med löpningen som komplement till den vanliga träningen.

Vi har gjort många mil tillsammans och ännu fler lär det bli....


11 maj 2011.

Höll precis på att skriva 11 april och då undrar jag vart tiden tar vägen? Den rusar iväg...På gott och ont. Sitter med ett hemligt projekt, text till mitt fotoalbum och givetvis BB i bakgrunden. Har lagt in lite bilder från mobilen så bjuder på dem istället för en massa tråkig text. Vi får väl se när jag tittar in nästa gång...