I väntan på Grey´s!

Sitter här och väntar på Grey´s, kom på nu att jag egentligen ville duscha innan men det lär jag ju inte hinna så det får bli efter istället...Tittar lite på fotbollen och det lär väl bli det efter Grey´s också. Har nästan precis kommit hem från en tur på IKEA och Väla med mamma och Fanny. Handlade inget speciellt faktiskt, nog första gången jag varit på IKEA utan att göra det, I love IKEA! Annars har jag varit i skolan för första gången på jag vet inte hur länge, kul att träffas trots att det inte var alla.

Påskhelgen har varit relativt lugn måste jag säga. Började med mys och min favvorätt i torsdags följt av en tuff fredag då det först var middag hemma hos mamma sedan Tycho ett litet tag men det blev tidig hemgång för min del vilket nog var tur =) Lördagen var lugn, film med tjejerna bestod den av. Söndagen var det dags för en gammal klassiker nämligen kortkväll hemma hos mig. Pizza från nya pizzerian innan dess och kvällen var great! I måndags var det först fika sedan middag på Tycho och avslutningsvis mys i Gabbys säng till innebandyn.

Nej, nu är det dags...Tjingeling gott folk!

Bara måste!

Så jävla PINSAMT, våga växa upp för fan!!

Annars? Sitter hemma hos mor med Emilia och tittar på Sunes Jul, så jävla rolig är den alltså! Har varit och fixat lite på pappas kontor innan så det känns skönt. Får ta mig en lång promenad också idag, fint väder och allt sedan är det ju Grey´s ikväll vilket är lovely! Myskväll med tjejerna hemma hos Elise igår med god mat och allmänt trevligt =) Nej, nu har jag varken tid eller lust till detta mer...So long gott folk!


Jag ser det snöar!

Ja, vad fan händer med vårt väder egentligen? Igår var det skinande sol och man hade vårjacka och lite mer våriga gympadojjor....men idag går det ju knappt att vistas ute överhuvudtaget och det verkar bara bli värre och värre. Hade från början en del planer för min lediga dag däribland en promenad till Kvantum, men det blev verkligen inte av och de andra planerna gick inte så bra de i heller....Men men. Har umgåtts lite med Gabs och Tulle, såg OTH och ska jag vara ärlig vet jag inte om jag gillar det lika mycket längre men det har ju bara gått ett avsnitt, det blir säkert bättre! Nej, nu blir det att göra sig i ordning för sängen och hoppas på att morgondagen blir bättre strukturerad! Har förresten lämnat in B-uppsatsen vilket är jukt skönt....

See ya soon gott folk!

En innebandy söndags slut...

Yepp, idag har det varit innebandy på schemat. F14 har spelat DM i Munka Ljungby, tyvärr gick de inte hela vägen till final men de var grymmast ändå! Helgen har varit mycket trevlig. Fredagen började med att göra färdigt det sista på uppsatsen tillsammans med Emma vilket var riktigt fint, ska skicka in den imorgon =) Sedan var vi i staden lite och strosade rundor, åt lite gott sedan åkte hon hem. Kvällen bestod av mys vilket jag gillar skarpt nu för tiden! Upp tidigt igår då jag skulle jobba lite, men blev bara ett par timmar så hem till sängen och mysa lite till innan det var dags att gå upp för dagen. En fika i stan med Sofie och Li, laga middag hemma hos Li sedan Melodifestivalen och lite partaj hos Henrikssons/Karlssons, Tycho/Tages/HEM, en mycket trevlig kväll kort och gott. Vaknade lagom vid middagstid idag, städade lite innan det var dags att bege sig mot Munka och nu är det bara slapp på soffan som gäller....Ledig nu i ca.1½ vecka så vad ska man göra då egentligen? Ja får väl hitta på någon syssla...lär bli några promenader då jag måste ta tag i mig själv igen.

Sov så gott för det ska jag göra....

Äntligen fredag!

Jepp idag är det fredag och det är dessutom dagen D, uppsatsen ska in idag vilket ska bli såå otroligt skönt. Så ledig i ungefär 2 veckor nu, Ja tack! Sitter och väntar på att Emma ska komma så att vi kan fixa det sista. Jaha, vad händer annars i helgen då? Har faktiskt inga som helst planer så får ta det som det kommer. Blir ju givetvis Melodifestivalen imorgon och Jonna har bjudit hem så dit ska jag säkert, alltid lika trevligt och denna helgen ska inte vädret förstöra för mig...=) Annars flyter allt på som vanligt. Efter denna dag kan dessutom den stora klumpen av oro försvinna ifrån min mage så det blir ännu bättre!  Haha, måste bara nämna: Reklamen där de säger klickgolv, hahaha. Gabby, kommer du ihåg den kvällen?

Bjuder på lite fredagsbilder!

                           

                           

                           

                           

HAVE A NICE WEEKEND!



Tisdag!

Yes, idag är det tisdag och en ny vecka har gjort entré eller ja den gjorde igår. Denna vecka kommer till största delen bestå av plugg men även en del annat får faktiskt hinnas med. Är för drygt en timme sedan hemkommen från en myskväll med Bästa Tjejerna och Gossip Girl. En mycket trevlig kväll som var välbehövd efter dagens pest, det vill säga träningen. Vad fan gör vissa där egentligen? Rör sig ändå inte...Skönt tyckte jag att det var sista träningen för säsongen men ack nej, ska behöva genomlida det en tisdag till. Jag älskar att träna förvisso men inte just där och då. Nej ge mig en ny säsong istället med Båstad som start, kan inte bli bättre!! Dagen har annars tillbringats på Landskrona Statsbibliotek med Emma för att skriva uppsatsen, gick väl en bit framåt men där är fortfarande en del kvar...Längtar som bara den till fredag då skiten är inlämnad så slipper man tänka på den dag och natt. Och den kommer att bli bra till slut! Då vi satt där och lyssnade till en väldigt högljudd gubbe vill jag bara be för allt vad jag har att jag inte blir en sådan bitter och skitsnackande kärring när jag blir gammal utan att jag har ett eget liv, Snälla gör så att jag har det så istället. Detta var verkligen horribelt att lyssna på!!!

Helgen? I fredags var det först intervju till uppsatsen sedan blev man bjuden på middag, match mot Backalirarna som vi tydligen ska möta nästa säsong och då ska dem krossas än en gång. Efter matchen blev det fredagsmys vilket alltid är lika fint! Lördagen började med lite strosande i Malmö, hittade lite saker till hemmet och så givetvis ett par nya svarta Hanky Panky då de andra försvunnit spårlöst...Frukost/lunch där sedan hem. Ingen lugn stund denna dag då jag skulle iväg till Emma i Lund där det vankades utgång. Först middag med några tjejer, förfest sedan nation, en trevlig kväll helt enkelt!

Nej, nu är det läggdags, först jobb imorgon sedan Lund hela dagen...See ya!

Plugg, plugg & åter plugg....

Sitter i skolan och kämpar med den jävla uppsatsen. Shit vad tungt det är nu...Ska snart iväg och intevjua en snubbe sedan blir det hit igen och fortsätta, det kommer att bli en lååång dag här. Går inte så bra som vi hade hoppats på då vi har för lite fakta, jag menar hur ofta händer det? Annars brukar man ha för mycket fakta men nej så är inte fallet i detta nu.
Gårdagen bestod av jobb, plugg och träning ungefär. Ja det blev inte som de vanliga tisdagarna brukar vara med mys med bästa tjejerna. Kalla mig tjurig eller vad fan som helst men jag är trött på det nu!
Nej, åter till arbetet ella ja det är snart dags att packa ihop för att bege oss till Svedala...So long!


Härliga måndag, eller?

Nej, inte direkt. Detta vädret går mig verkligen på nerverna. Sket till och med i att festa i lördags på grund av det. Jaha en helg har passerat och vad har jag gjort då då? I fredags var det b-lagsmatch som det brukar vara om fredagar känns det som. Denna match var, hmmm jag vet inte riktigt hur jag ska förklara för ingen lär ju tro att där fanns några som helst målchanser med tanke på det väldigt ovanliga resultatet 0-0, detta har aldrig skett tidigare i min innebandykarriär i alla fall. Men det fanns faktiskt målchanser, mer än vanligt till och med men jag vet inte varför inte den jävla bollen ville in i det där röda målet med svart nät!? Efter matchen blev det mat och mys vilket jag gillar skarpt nu för tiden =) Lördagen började med lite mysig frukost sen en runda till Bolaget (till ingen nytta alls) sedan ut på Plantan för att "äta" lunch med laget. Efter det bar det av mot Bunkeflostand där vi skulle spela vår sista a-lagsmatch för säsongen (thank God) denna slutade givetvis i ytterligare en förlust med 2-1. Spelade inte men kändes faktiskt som om det kvittade, är inte speciellt glad för innebandy för tillfället men tror knappt någon är det egentligen. Nej vi behöver ett litet uppehåll från den och från varandra för att sedan påbörja nästa säsong som ska bli så mycket bättre än detta ruttna slutet eller ja, den sista halvan kanske jag ska skriva istället....Nu till trevligheterna denna lördag, hem, göra sig i ordning för att sedan bege sig till Jonna där det skulle ses Melodifestival och festas till det lite. Men som jag skrev tidigare blev det ingen fest för mig men det var trevligt ändå! Var på Tycho en liten runda också men det varingen höjdare så jag tog DAMen säkert hem efter stängningsdags för att avsluta i mitt gamla rum i mammas säng, riktigt nice det! Gårdagen hände inte mycket, nej ingenting alls faktiskt. Var ute och gick en runda sedan var det nog mest soffan faktiskt. Idag har jag varit i skolan för ovanlighetens skull sedan var det barnpassning a la Chanti fram till nu. Nu ska jag bege mig mot Semme och titta hur ett föräldramöte kan gå till vilket ska bli trevligt!  Så hej svej!!

I like it!