slå ihjäl lite tid...

...och det gör man lätt genom att blogga en rad eller två. Sitter just nu och väntar på att klockan ska närma sig halv sju, då är det nämligen dags att svettas lite. Slingan i Borstahusen som gäller och mitt sällskap för dagen är Nina och Maria. Bloggandet har uteblivit ett bra tag nu och det beror dels på att man hittar på en massa i stort sett varje dag och dels på att jag inte vet riktigt vet vad jag vill skriva här. Men vem vet det kanske blir en nytändnig en dag!? Mina dagar förgylls av lite jobb, mycket tid med underbara vänner och annat smått och gott, precis som det ska vara helt enkelt! Måste ju även nämna att jag börjat läsa Twilight böckerna och de får givetvis alla mina små lediga stunder. Var jag besatt av filmen vet jag inte vad jag är av boken...haha.

Helg idag redan...känns inte som helg direkt, kanske beror på att jag jobbat varannan dag nu så man har ingen vidare koll på dagarna. Kvällen ska i alla fall spenderas tillsammans med Nina och ett glatt gäng grabbar, eventuellt dyker även min hårt arbetande bästa vän upp efter sin arbetsdag =)  Morgondagen börjar med några timmars arbete och sedan blir det att spendera resterande timmar med en underbar vän eller flera! Det var min helg det...hur ser er ut? Som ni ser blir det en väldigt lugn helg vilket  delvis beror på att det är Båstad Outdoor Open nästa helg och den lär bli allt annat än lugn, som jag LÄNGTAR!

Nä, dyrbara minuter med Twilight nu innan Nina ringer och berättar att det är dags....See ya gott folk!

                                            

En tanke bara!

Att tala är silver
men att tiga är fan guld värt ibland...



Ny almanacka = nytt kapitel!

Alla som känner mig vet hur mycket min almanacka betyder för mig. Ni som går med mig i skolan vet hur många föreläsningar jag klarat av tack vare allt klotter...Jag har alltid haft en almanacka som sträcker sig terminsvis om man säger, dvs. inte årsvis. Så idag var det dags att köpa en ny eftersom den gamla snart tar slut. Längtar redan tills jobb imorgon då framåt middagstid då jag med all säkerhet kan börja skriva in födelsedagar och liknande i min nya fina almanacka. När jag köpte den innan idag började jag tänka efter på det gångna året...Tyvärr kom jag fram till att det varit ett tungt år för mig. Hösten var tung på sitt sätt och våren har varit något av det jobbigaste jag varit med om med tanke på vissa omständigheter. Givetvis finns det många fina minnen också men det tunga/trista har satt sig hårdare. Så i och med en ny almanacka börjar också ett nytt kapitel!

Trots min lediga dag har jag varit hemifrån sedan tio i förmiddags och kommit hem för ungefär en timme sedan, när man är ledig har man alltid en massa som ska hinnas med. Dagen har i korthet bestått av fika/lunch på Why Not med hela familjen minsann, shopping, fika på 261 med några av dem finaste och en tur till Center Syd för att hämta mina nya urläckra skor =) Kvällen har tillbringats i Löparen tillsammans med Nina, Eric, Fredrik och slutligen Maria. Sång till Allsången, en underbar tårta, tusen tack Nina! och slutligen minnestunden för Michael Jackson. Det sistnämnda var en riktigt sorglig historia och tårarna bara rann medan de andra tre jag satt med antagligen tyckte att jag var en fjant...men vissa saker gör mig väldigt blödig. Nu blir det att somna in till en av hans konserter...