Imorgon för mig...

är dagen efter denna och inte 2, 3 4 eller 5 dagar efter!!

88,87!! Så är det....

Onsdag...

Gårdagen tillbringades tillsammans med tjejerna med god kvällsmat, en massa prat och så Gossip och DH såklart, det var ju tisdag=)...Men nej, förresten så var det inte alls, hur kunde jag tro det? Nej, gårdagen bestod av träning först vilket var mycket skönt sedan var det hem och sätta på DH och mysa för sig själv. Har precis hämtat Emma, handlat och smält ihop en pizzadeg. Vi ska nämligen baka pizzabullar till imorgon, mumsfillibabba!! Den gångna helgen då? Ja, i fredags var det praktik, begravning, ut på Örenäs för att se balens vackraste, Gabs då såklart, sedan avslutades kvällen med grillning hos Cecilia med Emma samt en liten trip till Hamnpaviljongen, mycket trevligt, mötte även upp mitt nattasällskap på vägen hem så det blev en mysig natt! Lördagen började med jobbsedan lunch i stan med Fanny, Amanda, Gabby och Sofie. Kalas hos kusinen Frida sedan var det dags för tjejgänget att samlas at Kingstreet för att avnjuta (trodde vi i alla fall) Eurovision Song Contest, detta sög fett!! Jag ska fanimej bojkotta detta jävla skit!! Hårda ord, men så dåligt var det verkligen. Jag tycker fortfarande att Charlotte Perelli var en av de bästa!!! Efter spektaklet blev det en sväng ner om staden, först Tycho sedan en snabb sväng på Tages för att sedan gå hem och lägga sig givetvis med sällskap =) Söndagen var bara lugn och skön, firade mor med att bjuda hem mig själv på middag sedan var det bara hem och se på tv.

Nej, nu är det dags att ta degen från jäsningen! Ha en trevlig kväll gott folk =)

                                                 

Har inte bloggat på ett tag....

Detta för att alla ni inte har med det som hade skrivits att göra. En av de tunga stenarna föll innan idag men där är fortfarande några kvar som ska bearbetas och förhoppningsvis försvinna med tiden. Träning igår var riktigt fint, skönt att komma igång igen och denna säsongen ska jag vara het, ja kansket ill och med så het att jag vinner skytteligan...Muhahahaha. Snart helg igen, delade meningar om den men förhoppningsvis väger det roliga tyngre, vi får väl se. Nej fan nu har inte jag tid med detta, ska sjunka in i Dykungens dotter igen innan det blir teater sedan fotboll givetvis, säger bara Glory Glory!

MORSH!

  
 

Så glad för så lite!

Måste säga att jag blev sjukt glad då jag läste ett mail där det stod att jag började en hel timme senare än vad jag tidigare trott, det gjorde min dag eller ja kväll var det ju förståss eftersom att jag såg det för typ en timme sedan =) Annars rullar allt på som vanligt som jag skrivit så många gånger förr. Det var en långhelg förra veckan vilket var riktigt skönt. Valborg firades som tidigare nämnt med vännerna. Torsdagen var bara lugn, likaså fredagen och lördagen men de bestod av lite mer mys än onsdagen och torsdagen....Har även börjat på mitt nya jobb där jag förhoppningsvis kommer att tillbringa många timmar i sommar nämligen Ica Kvantum. Trots att jag bara varit där i 3 dagar på upplärning känns det mycket bra. Skönt att komma ifrån skolan ett tag bara, är ruggigt trött på den för tillfället...Tur att sommarlovet snart är här sedan är det bara ett år med sidoämne och ett ynka halvår med huvudämnet igen sedan är jag FÄRDIG om det nu går som förväntat vill säga...haha.

Nej, lite sömn på detta...blir en riktigt lång dag imorgon med, men jag gillar att vara i farten!

"Vad har Sara nu sagt för skit?"

Det fanns en anledning till att jag inte ville dit! Men eftersom alla de jag skulle tillbringa kvällen med ville dit följde jag givetvis med....

Löjligt? Möjligt, men ni ska komma ihåg något jävligt viktigt..Jag har ALDRIG kommenterat i vare sig min eller någon annans blogg och jag har INTE öppnat min jävla käft!!!! Någon gång räcker det och det gör det mer än väl för mig nu, bägaren har runnit över mer än en gång men nu accepteras det inte av mig längre!!


Vad var det jag sa??