Lovely OTH...

Femte och sista skivan av box nr. fem sitter nu i, andra avsnittet har precis börjat. Detta betyder att det endast är två avsnitt kvar efter detta...uhh! På ett sätt är det i och för sig bra, då kanske jag får gjort någonting imorgon vilket skulle behövas såsom att plugga och har jag inte helt fel för mig har jag tvättid också. Julhelgen har passerat och med den mycket blandade känslor men stunderna tillsammans med familjen och vännerna har i alla fall varit toppen! Lördag idag känns mer som en söndag eller en helt vanlig vardag faktiskt. Ikväll är det bio, Twilight ska ses igen. Efter det hade det varit riktigt fint att supa sig skitfull och bara svina (moget där Sara!) just så känner jag nu men jag vet att det inte blir bättre av det men frågan är blir det sämre? Jag menar blir det ändå "bara" som det är nu så är det absolut värt ett försök. Nyår närmar sig också och det ska bli trevligt att tillbringa den dagen/kvällen/natten tillsammans med några kära vänner! På tal om nyår, tänk att det är ett helt jävla år sedan. Sjukt vad tiden går fort. Tänker dock inte sitta och rannsaka saker som hänt under årets gång utan vissa har varit bra vissa lite mindre bra men överlag har det varit ännu ett bra år. Dock har det varit ett tungt år för delar av min familj vilket jag mår otroligt dåligt över, ibland kan livet bara vara så jävla orättvist!

Nej, in i OTHs värld igen vilket jag bokstavligen taget gör. Helt otroligt vad en serie kan påverka en, haha.



Om knappt 2 dagar, galet!

En snabb liten uppdatering om vad som händer i mitt liv:

Helgen?

Fredagen var lugn, blev en fin julfilm tillsammans med en sovande Gabby och en vaken Tulle. Vi hann med lite bus också vilket alltid är roligt =) Lördagen var det personalfest med Lorry, upp till Tulle och gjorde henne och Mary sällskap, ner en runda på stan och sedan vidare. Usssh vad jag mådde på söndagsmorgonen då...men så är det, bara att bita, haha. Fick sova några timmar sedan var jag kry igen. Middag och en massa mys med världens bästa tjejer vilket inte var igår. Värt att nämnas är ju givetvis de fina små presenterna vi fick från systrarna Olsson, ni är för kära ni! Provade det imorse och det smakade gudomligt! Sitter just nu och väntar på att Fredrika ska komma hem från fucking Staffanstorp så att vi kan slå våra kloka hue ihop och göra något trevligt. Om inte Gabby och Mary blir allt för sena  kan de väl få vara med på ett hörn också om de vill...Jobb imorgon bitti, första julfirandet på kvällen sedan kommer allt gå sjukt snabbt fram tills fredag morgon kanske!?

So long!

Gissa vem!?

Rätt svar vinner....haha.

Detta gick man miste om!

Från "spya" till konstverk:









OCH DE SMAKADE ALLDELES UNDERBART!!

Någon som vill sponsra mina resor till Malmö nu innan jul eller kanske bara har ett Skånekort att låna ut?

Desperat? Ahh nä men det känns riktigt segt bara! Hade bestämt mig för att inte köpa något kort denna månaden eftersom vi bara gick tre dagar efter det att mitt gick ut men vid närmare eftertanke kanske man ska klippa till ändå...Alla turer fram och tillbaka, hit och dit och så parkering på det...Suck säger jag bara! Men sådant är det, bara att bita ihop...Brukar inte klaga över sådant här men det kommer bara SÅ fel! Var bara tvungen att skriva av mig lite så att jag inte går och maler det.

Annars? Skola och träning idag för att sedan avsluta kvällen hos Tulle med de bästa tjejerna där det bjöds på Lussekatter och lite annat mumsigt julgodis =) Ligger hemma i ett litet rum hos mor för tillfället där jag även ska tillbringa natten. Badrummet görs om hemma hos mig och imorgon bitti ger vi oss av mot Ullared så då tyckte jag att det passade bra att övernatta här. Finns dock ingen TV i detta rum vilket suger eftersom jag alltid somnar till TV´n. Får sitta framför denna skärmen tills ögonen inte orkar mer. Var riktigt sugen på att snoka rundor kring OTH men NEJ mitt sunda förnuft satte stopp för det lika snabbt och det är jag glad för! Blir att gå igenom ett antal bloggar, titta på bilder ovh lyssna på musik och bara hoppas på att jag tröttnar snart och somnar...

Shit om ganska exakt två veckor är det självaste Julafton, helt galet!  

Rannsakning kanske...

Dagens match i siffor:

1 utvisning
1 byte
1 baklängesmål

FY FAN VAD BRA SARA!!




...och då menar jag inte mig själv!


2 december!

Nästan precis kommit ut från en varm och skön dusch. Hade kunnat stå där hur länge som helst och bara försökt skölja av mig allt men det går inte. Har varit en lång dag i skolan idag vilket känns. Sedan har det ju varit träning också men nog om det. Tänk att det redan är den 2:a december, helt galet. Nu är det inte alls långt kvar till Julafton. Längtar till den dagen, julen är min favorit högtid. Allting är så mysigt kring den, älskar att ha mycket ljus såsom kulorna och struten i köket, stjärnorna i förnsterna (dock ej tända än, men imorgon då jävlar!), granriset med ljusslingan på balkongen och alla levande ljus såklart. Ja det är alldeles underbart helt enkelt.

Imorgon är jag ledig vilket ska bli otroligt skönt. Har hur mycket som helst i skolan nu och det är tunga saker som ska göras så det tar hårt på en. Måste dock läsa lite imorgon men sovmorgonen är guld värd. Sedan blir det en lunch med pappa och efter det blir det antagligen en tur ner till Malmö (ja på min lediga dag) för att möta upp Mary och handla julklappar så får man det fixat. Och sedan är det ju onsdag vilket betyder Olssondagen, det blir det väl även imorgon Olssons?

Nu ska jag lägga mig och läsa lite, var längesedan jag läste en skönlitterär bok men denna ska läsas till skolan så lite tvång är det ju men det ska ändå bli skönt att komma bort från studentlitteraturen om så bara för ett litet tag. Vi ses när vi ses!

FUCK, it really sucks! & det gör ont, både här och där!

Här kommer några fina (& gamla) pics på Olsson x 3 =)