15 december.

Long time, no see. Tiden har bara rusat iväg och vi är nu enbart 9 dagar från Jualfton, helt otroligt. Jga har hunnit med en hel del sedan sist, bland annat Julavslutning med jobb, 20-års fest för bästa Jullan, en utgång för mycket, julbord & julfirande med familjen, Lucia, bihålsinflammation och en dunderförkylning.

Imorgon är det julavslutning/fest för barnen på jobb vilket betyder att det inte är långt kvar till alla ladigheter. Själv har jag hela 4 dagar kvar att jobba varav 1 består av planering/utvärdering så vi kan egentligen säga att det är 3.

Till helgen blir det återigen en massa festligheter. På fredag ska jag tillbringa kvällen med några av de finaste, vi ska avnjuta Sushi och spela julklappsspelet. Lördagen blir det julfest med innebandyn. Detta ser jag fram emot!

Har precis sett våra grymma handbollsdamer ta sig till semifinal och nu ska ta mig ett varmt bad och kurera mig. För precis som ni undrar så tränar jag inte idag (heller) eftersom bacillerna på jobb slagit till på riktigt, haha. En dunderförkylning som ska bort helst innan imorgon, för då ska jag träna minsann.

Vi ses när vi ses!


1 december.

Jaha, då har vi gått in i december månad redan. Undrar hur många som har skrivit omdetta på sina bloggar eller Facebookstatusar, säkert en hel del. Har haft en av de sämre dagarna på jobb idag, skulle ha stannat i sängen, dragit täcket över huvudet och stannat där. Men men imorgon är det nya tag igen pch jag hoppas på en betydligt bättre dag!? Dock räknar jag ner till en efterlängtad semester...14 arbetsdagar kvar!

Då träningen blev inställd tänkte jag ta fram min kreativa sida, som inte syns alltför ofta, och fixa med mitt fototalbum. MEN, varför finns det alltid ett men?, eftersom jag fick sitta i en halvtimme i kön till Telenors kundtjänst gav jag upp den tanken illa kvickt. Tog mig ett varmt och skänt bad istället.
Nu blir det en stor kopp te till Grey´s som jag inte sett på evigheter. Hoppas att man hänger med ändå. Tidig sänggång då jag bytat till mig en öppning istället för en stängning imorgon så att jag kan ge mig ut på äventyr efter jobb, DET är jag värd!


Bilden gör sig inte riktigt rättvis då den är från förra året & hon är faktiskt, tro det eller ej, några kilon lättare =)