12:e september.

Få se nu, hur var det nu man skrev blogg? Vi får se var detta inlägg slutar. Jag har i alla fall haft två helt fantastiska helger på alla sätt och vis. Förra helgen packades FFF in i bilar för att köra nordost mot destination sommarstuga a la Molin för Teambuildning. Uppdragen började redan i bilarna där lagen skulle komma på vars en sång som vi sedan skulle framföras för övriga. Samtliga låtar var grymma och de två vinnarna kommer att gå varmt under säsongen! Tipsrunda följt av utmaningar, svampplockning i skogen, tacos och filmkväll var bara några saker av allt vi hann med. Än en gång, TACK spelarrådet för denna helg, den får 10/10!









Denna helg har även den spenderats till större delen med laget. Fredagen bjöd på en grym Kräftskiva anordnad av världens bästa Partyråd! God mat, god dricka och gott skratt! Lördagen bestod av ansiktbehandling, visit i staden, innebandy och kalas.













Sitter just nu och lägger in alla bilder från dessa festligheter och halvser på Mamma Mia. Imorgon är det ny vecka och nya tag, jag kickar igång den med planering hela dagen lång!

So long!