Live in Stockholm.

Yes då var man hemma på svensk mark igen. Resan till Kreta var perfekt, strålande väder, underbar mat och det bästa sällskapet av alla. Som sagt veckan där var fantastisk och i stora drag innehöll den en massa sol & bad, god mat, utflykt till Spinalonga, utslängd från kyrka då jag hade för lite kläder på mig (läs shorts & bikinitopp), Star Beach, överfall av ett parasoll, tjuvade en luftmadrass, skönsång nästan varje morgon (läs HEMSK sång, haha), mycket naket med mera med mera.
Hann vara hemma i ungefär två timmar för att packa om och bege mig mot nästa äventyr nämligen Stockholm. Just nu sitter vi i soffan och förbereder oss inför dagens program. Vad det blir är inte riktigt säkert än men ett besök i stan och antingen ett på Skansen eller Gröna Lund är aktuellt. Morgonen började på bästa sätt med en joggingrunda längs med Mälaren och Fanny bredvid mig på sina ruller, inte varje dag som ser ut så. Det var riktigt skönt att få springa av sig lite, så vi hoppas på fler sådana rundor.
Nej, back to buisness!
Icke att förglömma, ett stort GRATTIS till Lina som joinar världens bästa 25-års klubb idag, hoppas att ni får en kanonkväll trots att jag saknas =) (Enda fotot jag har på denna datorn så det fick det bli)


Sista inlägget.

Ja detta får bli sista inlägget innan semestern. Som ni säkert redan vet åker jag och min vapendragare till Kreta om några timmar för att avnjuta en vecka. Torsdag kommer vi hem igen och då drar jag mot mitt nästa äventyr, nämligen Stockholm och där jag stannar tills vi ska till Båstad i stort sett, jag menar vad ska man göra hemma när man är ledig? haha. Det är underbart att få ha semester, att får betalt för att vara ledig, vilken känsla!

Räkningarna är inskrivna, överföringar gjorda, packningen färdig, nu återstår bara städning samt lite matinhandling till själva resan. Får ju dessvärre bärga mig att äta den efterlängtade grekiska salladen med FETA tills imorgon eftersom vi landar på tok för sent på ön.

See ya!




Äntligen!

Semestern är äntligen här, eller ja den börjar ju på riktigt först imorgon. En Karnevalshelg har passerat och den har varit trevlig. Goda vänner, en syster hemma, inflyttningsfest, Bajjamajjor, 25-års kalas, god mat & dryck, karusell, musik på torget, 261, bland annat. Idag däremot har vi bokat vår resa, på torsdag flyger vi mot Kreta för att njuta till fullo i en vecka, det ska bli så fantastiskt skönt!! Mycket FETA, oliver, tomater, sallader, tzatziki och några Mythos till det klingar fint i mina öron.

Sitter just nu och slötittar på Ondskan, man är relativt seg efter helgen trots att den var ganska lugn. Fram till torsdag ska jag ha fixat naglarna, löpt två rundor, packat (a fan!), besökt Åhus, haft en grillkväll med bästa tjejerna, städat och säkerligen något mer.


3 dagar.

Sista långa arbetsdagen innan semestern avklarad, hurra! Ikväll blir det att äta ute samt balkonghäng med vin, inte illa en tisdag =) Tänk, om ungefär en vecka är jag på väg mot någon grekisk ö för att bara njuta. Resan är dock inte bokad än, vi har is i magen. Lite stirrig är man dock, jag vill ha saker och ting bokade och färdiga man man måste våga bryta mönster och chansa ibland. Nu är det dags att klä på sig vilket jag inte alls känner för, kläder är inte riktigt min grej (när jag är hemma) och definitivt inte i denna underbara värme.

Ha en trevlig kväll gott folk, det ska jag ha!


4 dagar.

Helg.Mys med familj & vänner.Stranden.Grillning.Picknick.Winnerbäck.Underbara sommar.Underbara vänner.Trött.Stranden.OTH.Tacos.VM-final.Flams & trams.
Där har ni en kort sammanfattning av den gångna helgen. Idag blev det att ta ut ytterligare lite kompledigt, riktigt fint. Detta utnyttjade jag givetvis med ett besök på stranden, det har ju som ni märkt varit HOT HOT HOT och det gillar vi! Jonny gjorde min kväll då han beslutade att vi skulle träna nere vid stranden och givetvis avslutade vi med ett skönt kvällsdopp. Magen är nöjd den med efter en grymt fin kvällsmiddag hos kära mamma, har varit sjukt sugen på spaghetti och köttfärssås så det fick det bli idag, riktigt fint!

Nu är det dags för sängen och imorgon har jag sovmorgon, yeah!


6 dagar.

När jag vaknade alldeles för tidigt imorse tänkte jag bara döda mig. Denna känslan fortskred tyvärr större delen av dagen då bland annat min kropp känns allt annat än bra, knoppen är väl inte helt hundra den i heller men det fysiska har övertaget för tillfället. Men en arbetsdag och långpromenad senare känns det lite bättre i alla fall. En snabb dusch nu sedan kryper jag ner i sängen, sluter mina bruna och ber till Gud att morgondagen blir betydligt bättre, det är ju trots allt fredag och en efterlängtad helg väntar.


7 dagar.

Gårdagen var underbar! Fika i stan med trevligt sällskap, Korpenfotboll, grillning och fotbollstittande i ett fantastiskt sällskap, kan det bli bättre? Det gäller verkligen att utnyttja de FÅ lediga kvällar man har i veckan och det lyckades vi göra galant igår. Eftersom jag inte orkar koppla in mobilen till datorn just nu får ni gärna besöka Marys blogg för att titta på ett par bilder från gårdagen.

Sitter nu och försöker sysselsätta mig fram till klockan 7 då det är dags för att bege sig mot dagens träning. Coopers står på schemat och jag ska ge allt hela vägen! Mobilen ligger på laddning, dagens matintag har varit bra och dagens humör passar bra.


9 dagar.

Helg.Inflyttningsfest som var kanonkul.Full.Inferno.Grym.Stranden.Fest med vatten.Knagglig engelska.Inferno.Poolbad.Underbara familj & släkt.Grillat.Uppdatering.Film.

Inkommet SMS idag:
"Woohoo 6 dagar till Winnerbäck, 9 dagar till Jonnys sista "hårda pass", 10 dagar till Karnevalen, 14 dagar till semester och efter det väntas GREKLAND, BÅSTAD, MIN 20-ÅRSDAG & LISEBERG PLUSGRILLNINGAR, PICKNICKAR, SOL, BAD OCH MYCKET MER. Tror vi lär överleva denna måndagen och dagarna framöver. Wooohooo, summer 2010! Kärlek till dig min bästis."

Så jävla sant!