Operation...igen!

Ja, då fick man domen idag. Blir operation...på torsdag. Tidigt? Ja, men för att de ska kunna rädda den någorlunda måste man göra det inom en vecka och på torsdag är det en vecka sedan det hände.
Så var det med det.

Parktik idag och det gick lika bra som vanligt. Roligt att han ger lite klurigare och mer ansvarsfulla uppgifter ocg dyl. Roligast idag var när vi gjorde en "Vänskapsväv" och ett av barnen säger om mig: "Kan vara sträng när det behövs!" Bara för att jag sade till dem ordentligt en gång igår...haha.

Snart träning, vilket ska bli wonderful, förhoppningsvis i alla fall men man vet ju aldrig där....Får ge allt då det inte blir någon träning på torsdag, match på lördag och fan om man inte får spela en enda minut då!! Hade det bara varit så att det hade skiljt sååå mycket på mig och andra men jag tycker inte att det skiljer 60 min.

DH med bästa tjejerna här ikväll, det blir great!

      Jag kanske? Haha

Ps. Jag har ångrat mig, jag önskar mig inte Ugglan mer...bara om i fall att...haha. Ds.

Sedan i Onsdags har följande hänt i mitt liv....

I torsdags var det dags för FFF att få revansch då vi skulle möta Hjärnarp i DM. Jag som under hela min sk. innebandykarriär skulle agera forward i denna match. Sagt och gjort tyckte ändå att det gick bra. Fick en smäll på min kära näsa så det är dags för Dr.Sara på tisdag igen men ser och känner redan nu att det inte står riktigt rätt till så vi får se vad det leder till. Vi fick vår revansch då det stod 1-0 på tavlan efter 60 minuter. Det är nog det konstigaste innebandyresultatet jag och många andra varit med om, men vi vann och det var det viktisgaste. Nästa motstånd i DM är även de seriekollegor, Malmhaug, tid och datum har jag ingen aning om i denna skrivande stund så ni får stå ut ett tag till ;-)
Fredagen var lugn då det skulle bli match dagen efter igen. Var supersyster till Emilia då hon äntilgen fick sova hos mig. Lite innebandy tittande, Mc Donalds och film.
Lördagen började relativt tidigt. Match mot FCH borta, vinst 6-3 men 0 spelminuter vilket är lika jävla tråkigt varje gång. Förstår inte dessa byten som görs och de som inte görs också för den delen men visst ska bli roligt att se vad som händer inom det snaraste....Iväg till Ängelholm direkt för att se vår egna stjärna Antonia spela match, tyvärr förlorade de ganska rejält men Tojan, du är vår stjärna ändå! Hem göra i ordning både mig själv och hemmet då jag bjudit hem till lite partaj. Ett trevligt litet gäng som sedan begav sig ner mot city. Körde en TBT som vanligt och det var en riktigt rolig kväll tyckte jag, så tack ni som var med!  Och du, vad tror du egentiligen?
Idag har det inte hänt särsklit mycket, inte ens varit iväg och tittat på någon innebandy, känns lite trist faktiskt brukar ju annars vara ett perfekt söndagsnöje =)  Bjöd hem mig på middag till mor annars har det väl mest varit soffan och jag. Hade tänkt plugga lite idag men det gick sådär...haha. Får ta tag i det imorgon!


image5

På återseende! Sara Marie Lindell-Olsson


Onsdag igen...

Kan någon förklara för mig var dagarna blir av, för de verkligen susar förbi? Det var ju nyss fredag tyckte man. Onsdagar är den dagen i veckan som känns som den lugnaste, inget speciellt att göra mer än ev.skola eller praktik sedan bara Grey´s såklart! Denna onsdag har dock varit lite mer på schemat, först praktik sedan tandläkaren (damn I hate it!) och Maderma och nu är jag finally home =) Blir inte många knop gjorda idag känner jag. Måste dock planera och läsa igenom lite till imorgon då min mentor kommer. Just det får ej glömma fotbollen som man får zappa lite på är ju Bonde söker fru med =)

Ni tror säkert att jag ljuger, hade kanske hellre gjort det....NU vet jag i allafall och ja, vad ska man säga? Finns inte så mycket faktiskt, det fattar väl jag med. MEN det finns alltid men.... 

Oberoende av allt så måste jag sticka in med en av de bästa låtarna genom tiderna...

http://youtube.com/watch?v=EJWfQ6ISA4o

Nej nu ska jag rensa färdigt i pärmarna innan Elise kommer. Ha en trevlig kväll allihopa! Heja Sverige =)

Kvällen som började perfekt...

och slutade i ren katastrof! Tar hela gårdagen, från morgon till kväll/natt. Morgonen började med frukost hos mamma för att sedan åka ut till IH och samling inför matchen mot Hässleholm. Matchen var riktigt dålig i de 2 första perioderna och bättrade sig i 3:e. Jag spelade bara 1:a vilket kändes tråkigt dels med fredagens match i ryggmärgen och dels tyckte jag att vi inte var mycket sämre än andra plus att vi fick väldigt lite speltid för att visa att vi verkligen kan! Men ny vecka och nya tag! Matchen slutade 3-3 vilket vi nog ska vara glada för. Efter det var de dags för FHH och även denna match slutade lika (5-5). Hem en snabb vända, packade ner sakerna jag behövde inför kvällen och sedan bege sig till Loffe där vi åt Tacos, sjöng Singstar för fulla munnar också givetvis en massa drickande. Ja det blev en hel del och jag har en aning om att det var den jävla Minntun som tog knäcken på mig!? Mötte upp Nina, Maria, Nisse och Tessan på vägen till Greken, upp där ett tag för att sedan gå ner på stan...TBT såklart =) Kvällen i sig var grymt rolig men tyvärr kan en kväll nästan aldrig bara vara rolig...Fattar inte detta!

Dig fattar jag mig verkligen inte på men det är väl bäst så! Men som jag sade låt mig bara vara så låter jag dig  vara!

Hoppas verkligen att vi löser detta!

Om drygt en timme...

är det samling inför b-lagsmatchen. Denna dagen har gått såå himla sakta, längsta dagen på länge, riktigt segt. Kan ju bero på att jag varit uppe hur länge som helst då jag jobbat i morse/förmiddags. Nu när jag bara sitter och väntar på att klockan ska bli sisådär kvart i 7 har jag laddat ner en massa musik däribland lite julmusik och Tommy Körberg, kanske nördigt men gud vilken röst den mannen har. Precis som kära Paul Potts som givetvis redan finns på min dator =) Ska försöka få ner min, Gabbys, Sofies och Klaras favvopsalm från Konfan...ni vet vilken eller hur girls? Såja, då var den också färdig...dags att gå in på Disney nu....

Så om ni inte har något speciellt för er denna härliga fredagskväll är ni välkomna till GA-hallen kl.20.00 =)

Ps.Tulle, jag har bränt uppvärmningsskiva, dock utan Jullåtar och Tommy Körberg, haha.

Tacka fan för det!

Ja att det verkligen gick bättre på träningen idag. Skönt inför helgens två matcher =) Var ute och gick en långrunda efter träningen vilket var riktigt skönt. Jag gillar kylan, man känner sig så frisk och fräsch av den! 
Ja, då var det redan helg igen, tiden bara springer iväg. Imorgon är det jobb på förmiddagen sedan förhoppningsvis vara lite med mamma och lilla Emma. Är helt galen i den söta ungen! Kanske borde sola imorgon också? Ähh får se om jag orkar det, inte det roligaste jag vet precis, men skönt i och för sig ja vi får se helt enkelt. B-lagsmatch på kvällen så det blir en lugn fredag. Lördag börjar det med match för FFF, där jag och min allra bästa vän ska bilda backpar och det lär inte bli lätt att komma emelllan oss, det borde ni veta nu vid detta laget, tätt följt av match med FHH. Hem, göra sig vacker sedan till Loffes place där det vankas partaj =) middag och Singstar också...Blir antagligen en sväng till inflyttningfesten med vilket kan bli trevligt!

Nej, nu måste jag släcka här så att jag kan sova, ska upp tiidigt imorgon!

See you later alligator...


Nerbäddad

och nyss hemkommen från Lina eller Bree kanske jag ska säga i stället för fy satan vilken hemmafru hon kan vara ibland =) Idag bjöds det på soppa och Lussekatter, ja ni läste rätt, kanske lite tidigt men satan vad gott det var! Träningen som jag längtat efter gick skit vilket var tråkigt, men men nya tag på torsdag! Nej, nu ska jag släcka ner, ska återuppleva VV imorgon då vi ska ha föreläsningar där, inte helt fel.

Du är ju fan störd!

Jahapp...

Då var denna veckan slut eller ja heögen kvar förståss men skolveckan i alla fall och en kurs var också slut. Har jobbat tiiidigt idag för att sedan vara i skolan1 ½ timme. Idag ska jag till Emma i Lund för att gå på Helsingcrona...vilket ska bli roligt! Imorgon blir det en bästisdejt vilket jag också ser fram emot, inte ofta vi har tid med det...haha. Och på söndag är det match i Staffanstorp mot rivalerna Stanstad! JA det var min helg det, hur ser din ut?

Hade en återkommande dröm i natt igen...så kom hit, kyss mig, hångla upp mig ja så som bara du kan ;-)

Låt bara denna jävla vecka gå!

Ja, är riktigt trött på det nu, skolan då framförallt. Har den stora redovisningen imorgon så då är det avklarat i alla fall men så finns där ju lite till att göra, som alltid då...Annars känns det som om det har varit en riktig skitdag bara så där allmänt. Helgen närmar sig återigen men den lär bli lugn, viktig match på söndag! En positiv sak som hänt idag i och för sig är att jag fått mitt bredband och telefoni, har dock ingen telefon än så ni får vänta med att ringa på mitt nya nummer =) men givetvis hade de glömt skicka med en kabel och välkomstbrevet med lösenord och dyl. hade fastnat på vägen så då fick jag sitta i kundtjänst en timme, såklart kan inget gå precis som man vill. Men jag klarade av det själv i alla fall, trodde du inte va? ;-)

Nej, läggdags nu så att man är pigg imorgon och presterar någorlunda i alla fall.

Sleep tight!

Hundra år sedan typ...

Ja, ungefär så länge sedan var det jag bloggade. Har inte riktigt haft tid och nu de senaste dagarna har jag inte haft Internet hemma. Har inte i heller haft lust eller fantasi. Så ja det finns flera orsaker till att jag inte har bloggat! Nu då? Ja, just här i detta nu skall jag nog egentligen inte i heller skriva...Sitter i skolan och jobbar med projektarbetet, redovisningen närmar sig och jag känner mig inte helt hundra på vad jag egentligen skall göra, riktigt jobbigt det!

Helgen som gått? I fredags var det nya  "Fredagsklubben" at Henrikssons/Karlssons place. Det bjöds på god mat, Idol och givetvis en massa prat. Lördagen var för en gångs skull väldigt oplanerad, vi skulle ta det som det kom helt enkelt och det blev som så att det sk. nästet bjöd in sina nära och kära, där blev det lite vinpimplande och en massa prat =) Vissa av oss for ner i stan först en snabbis på Tycho sedan Baggens där vi fick den äckligaste Vodka/Lime. In på Tages och shaka runor, ja detta var verkligen en rolig kväll. Blir oftast så då man inte planerat.  Igår var det Sportsöndag med innebandy, först i Ängelholm sedan IH en förlust och en underbar vinst fick vi se. Riktigt bra match den sistnämnda. Efter det var det hem till mamma för att se film med Fanny, Amanda, Cece, Emelie och mor. Såg dock inte sista kvarten då den var för läskig för mig så jag blundade...haha.

Nej, nu måste jag engagera mig lite i arbetet annars stryper de mig =)

So long!


Ps. Riktigt tråkig blogg, jag vet, men vad fan...skulle jag skriva allt som snurrar i mitt huvud just nu hade jag aldrig blivit färdig!