27 juli 2011.

Helgen som gick var amasing: Göteborg, middag på Avenyn, Roxette konsert, skratt, glädje, goda vänner, Hard Rock café, Hotellfrukost, Liseberg, ja ni ser själv! Tog mig igenom alla karuseller på ett eller annat vis, rädsla jag undrar om jag någonsin känt så stark, tårar och givetvis en massa skratt.

Gårdagen spenderades först med vänner på stan sedan hemma hos familjen där det bjöds på riktig söndagsmiddag egentligen, men det sitter fint vilken dag som helst =)

Lånar några bilder från Mary för att visa hur måndagen på Liseberg såg ut.










20 juli 2011.

 

JAG

JAG

JAG

är det enda som räknas!


17 juli 2011:2.












17 juli 2011.


13 juli 2011.

Min första semestervecka har rusat iväg men samtidigt känner jag ändå att jag har utnyttjat dagarna. IKEA/Väla, stranden någon dag, umgänge med vänner, häng med kusiner & syskon samt träning är något av det som gjorts. Ska nästan bli lite skönt att komma tillbaka till verkligheten nästa vecka för att sedan njuta i ytterligare 2, nästan 3 veckor av ledighet.

Sitter just nu i soffan och halvtittar på fotbollen. SKa erkänna att jag inte sett en match innan idag och jag skulle kanske ha bytat kanal så det går lite bättre!? Men det är 20 minuter kvar och allt kan hända, jag håller mina tummar!

Helgen närmar sig och min, liksom säkert många andras, börjar redan imorgon skulle jag tro. Karneval i stan så vi ber till vädergudarna för fint väder nu torsdag till lördag. Denna helg brukar vara kanon på alla sätt och vis och jag har lika stora förhoppningar på årets...Vänner, god mat & dricka, karuseller (Virvelvinden såklart!), dassavakt, skratt och mycket mer är vad som väntas...






6 juli 2011.

Finaste av dem finaste har fått somna in. 13 underbara år tillhörde hon oss. 4 juli är en dag vi kommer att minnas med djup sorg i hjärtat...men jag hoppas att du kan få vara tillsammans med mormor nu!