In i dimman var det ja =)

Ja, jag sade till mig själv att det var in i dimman som gällde i lördags & visst blev det så, haha. Först sitta i IH hela dagen då det var Kick off & diverse lag mötte Munka Ljungby i träningsmatcher...vår match vann vi med 4-2! Efter det var det hem om & göra sig vacker inför kvällen. Ner til Klara där förfesten hölls, jag hade mitt eget barbord & vi körde både "staken" & "kastrullen". Ner till Tages & ta stämpel, sedan Tycho, Akro & Baggens för att sedan avsluta kvällen som så många gånger förr på Tages. En helt okej kväll!

Jag hoppar tillbaka en dag & vill bara nämna fredagen också...DM match mot Palmstaden, vinst 4-0 sedan bara hundvakt & träffade Vicke & Klara ett tag.

Igår var det tungt, väldigt tungt att gå upp...haha. Men FHH skulle spela match & det kan man ju inte missa, så ut i IH & piggna till sedan hem till mor & äta & tvätta lite. Kvällen avslutades med film kräng, kräng & åter kräng med Klara, Vicke & Andy. En perfekt bakissöndagskväll helt enkelt =)

Är ledig hela denna veckan & det är faktiskt ganska segt, finns liksom inget man kan göra, alla andra normala jobbar & står i. Har varit & handlat lite, lämnat in kameran & städat, så nu finns inte så mycket mer att göra förän det är dags att laga mat & det dröjer ett tag tills dess...Lär bli en hel del OTH & kanske till & med lite Sex and The City! I kväll hoppas jag att det blir lite Yatzy & snälla lite Plump med, det är ju mitt favvo ;-)

"Killar säger hon är en player...." Hahahaha

Ja, jag är dålig!

Mina vänner säger att jag är dålig på att blogga & JA det är jag för tillfället, riktigt dålig till & med. Kanske beror det på att jag har haft lite dåligt med tid, kanske beror det på att jag har för mycket i huvudet som inte bör skrivas här, kanske beror det på något helt annat, ja jag vet inte helt säkert om jag skall vara ärlig.

I fredags var det lite inflyttningfest för tjejerna här hemma, en trevlig tillställning som avslutades med Tycho & taxi hem av Gabs & Adam, tacka fan för det!
Lördagen tillbringades med min allra bästa vän då vi hade lite "Bästiskväll" vilket innebar pizza, film & allmänt mys!
I söndags var det DM-match mot Kävlinge...slutade 4-4 vilket vi skall vara nöjda med med tanke på att vi låg under med 4-1.
Idag har det varit jobb sedan träning, innebandy är det bästa jag vet för tillfället, längtar som bara den till fre.lör då vi skall spela match =)

"Du är söt som en ängel...." TACK! Sådant vämer trots att det bara kommer ifrån ett litet barn. Det sägs ju att de alltid brukar tala sanning ;-)

Nej, detta var allt från mig för denna gången, sängen hägrar! Sov gott


Helgen som har gått!

fredags var det först jobb till 5 sedan hem om för att sedan åka till Helsingborg & träffa Emma. Middag på Brooklyn (?) sedan promenad & Chai Tea Latte nere i norra hamnen, mycket mysigt! Kommer bilder på Facebook när jag lagt in dem. I L-A igen gick jag ner till min allra bästa vän för att sedan gå ut en runda på stan, första stoppet blev på Melrose där vi mötte upp Elise & ett glatt gäng :-) Sedan till Tycho där Spink spelade, Baggens sedan Tycho igen där det var packat med folk vid detta laget! Men det var en trevlig kväll som avslutades på Speakers sedan en promenad hem med två helhärliga killar!

Igår var ju då den stora dagen, dagen då Gabby hade tjejfödelsedagsmiddag eller vad vi skall kalla det. Kvart i 7 hämtade jag upp Gotte vid Haralds för att sedan köra ner till Kingstreet där festen skulle hållas. Det bjöds på underbar mat som Gabby fixat helt själv, imponerad faktiskt! Mycket underhållning i alla des former & det var precis så kul som det är när gamla gänget samlas...."Denna kastrullen den skall vandra från den ena till den andra, låt den gå, låt den gå, låt den aldrig stilla stå...."  Fy fan såg ut & luktade som spya...Uhhh, men självklart slank det också ner, inget spottande i glasen denna kväll inte ;-) Dags för staden då vi först gick till Tages & tog stämpel sedan in på Tycho & Baggens en sväng innan det bars av till Tages igen där det dansades & pratades....En mycket trevlig & hellyckad kväll helt enkelt! Så tack Gabriella för denna kväll!

Just nu sitter jag hemma hos mamma & väntar på att tvätten skall bli färdig, ja läs & häpna JAG  tvättar, men så är det ju nu när man har flyttat =) Blir strax bjuden på middag också, fin fint! Sedan är det FHH som får den äran att ha oss på läktaren & efter det känns det som om det blir en film & sängen aningen tidigare än igår, jobb hela nästa vecka ju, men man skall inte klaga!

Ha en underbar dag allihopa för det skall jag ha!

2 nästan 3....

....dagar har gått sedan jag flyttade in i min alldeles egna lägenhet. Det känns bra, mycket bra faktiskt! Det mesta är i ordning & det börjar kännas på riktigt nu.
Igår var det innebandy, jag verkligen älskar det för tillfälet, förutom slingan innan då såklart...springa runt är inte riktigt min grej. Nej ge mig boll & klubba så är jag fit for fight!
Idag har jag först jobbat sedan var det fotbollsmatch hemma mot Stora Herrie, förlust med 4-0 and it sucks! Det såg stundtals riktigt bra ut men nej det är nog inte meningen att vi skall vinna.
Nä om man skulle ta & titta på en film & lägga sig i sängen nu, det är ju en dag imorgon med. Ja fy vilken tråkig blogg det blev idag, men det blev en liten en i alla fall. Snart helg igen & det är riktigt nice =)

Sov så gott allihopa!

Båstad Outdoor Open!

Ja, idag kom man då hem ifrån Båstad, helgen har varit helt UNDERBAR!! Fint väder, massor av innebandy, killar, några av bästa tjejerna, fest m.m. Började med att vi åkte upp i fredags förmiddag, match mot Engelholm som slutade 0-2, men det var helt okej sedan match mot Warberg som slutade 3-4, även det helt okej. I väg & åt sedan lite förfest & Pepes. Lördagen var det upp relativt tidigt, äta ljuvlig hotell frukost sedan ut & titta på först FHH sedan lite andra matcher...Vi spelade mot Halmstad denna dag & för första gången i Landskrona Falcons damhistoria lyckades vi ta vårt första poäng då matchen blev 2-2 =) titta på FHH igen & denna gången gick det inte så bra, de kunde inte stoppa Blixten & åkte ur turneringen "redan" efter gruppspelet. Som Gabby säger till en av herrarna: "Nu har vi en sak gemensamt i alla fall" haha. Iväg & äta med laget + Antonia sedan tillbaka till Centercourten för att följa en annan av våra forna spelare Naina Molaina & hennes Södra Dal, då Nina inte spelade från start fixade vi in henne till sndra sen, riktigt liv på läktaren som uppskattades. Hem & förfesta sedan återigen Pepes, riktigt nice! Idag har vi mest legat & pressat vid banorna smatidigt som vi har tittat på innebandy förstås sedan var det dags för att åka hem vilket var skönt, borta bra men hemma bäst helt enkelt! Nu blir det Beck sedan sängen, sista natten hemma antagligen...Blandade känslor där men mestadels positiva!

Avslutar med det bästa Beck citatet, givetvis sagt av Gunvald: "Det är inte pistolen du ser, det är k***en"

Idag skall detta göras:

  • hälsa på Elise & välja blommor
  •  ner i stan & se om där finns något snyggt till lördag
  • packa till Båstad
  • packa upp i lägenheten
  • packa resten här hemma & flytta till lägenheten
  • TRÄNA

ja det var vad som måste göras idag. Igår var det först middag på SeVen med mor sedan en mysig filmkväll hos Lina, synd bara att filmen var så jävla kass & då har jag ändå sett en del rosa filmer...=) Men denna var verkligen den sämsta jag har sett! Hyr aldrig filmen med Paris, om ni nu hade tänkt det ;-) Men sällskapet & glassen var bra i alla fall!

Drömde om dig i natt & haha vilken dröm gick liiite över gränsen om man säger. Ja nu är jag hemlig igen men det är föör rått att skriva det här, men jag ska berätta, jag lovar!

Kolla in denna, det är min favorit:

http://www.youtube.com/watch?v=C9gYuUxqkZU


So long!


En liten lek!

Okej, en liten lek.
Du ska välja den bokstaven som texten säger. sen skriver du upp vad där står efter. Till sist har du en hel mening!

Ta första bokstaven i ditt förnamn.

A: När jag fyllde fem
B: Igår
C: I förmiddags
D: För tre år sedan
E: I torsdags eftermiddag
F: På min födelsedag
G: För tio år sedan
H: För två minuter sedan
I: För en liten stund sedan
J: När jag var liten
K: När jag var i din ålder
L: För tio minuter sedan
M: För en sekund sedan
N: När jag gick ut senast
O: När jag fick besök
P: För två månader sedan
Q: Precis nyss
R: Idag
S: För tolv timmar sedan
T: För en timme sedan
U: När jag var ledsen senast
V: När jag städade senast
W: För fem månader sedan
X: När jag ringde min bästa vän senast
Y: I förrgår
Z: För en vecka sedan
Å: För två veckor sedan
Ä: Igår morse
Ö: När jag var på semester

Ta första bokstaven i din mammas förnamn:

A: tafsade jag på
B: fes jag på
C: hade jag analsex med
D: mördade jag
E: retade jag
F: slickade jag på
G: slängde jag sylt på
H: hatade jag
I: rånade jag
J: sprutade jag vatten på
K: badade jag med
L: kysste jag
M: hade jag sex med
N: drömde jag om
O: slog jag till
P: satte jag fälleben på
Q: hoppade jag hage med
R: log jag mot
S: skallade jag
T: dyrkade jag
U: hoppade jag på
V: bröt jag näsan på
W: applåderade jag åt
X: var jag med
Y: stirrade jag hotfullt på
Z: lekte jag med
Å: kraschade jag en bil med
Ä: körde jag över
Ö: sparkade jag

Ta första bokstaven i ditt efternamn:

A: Grynet
B: Carola
C: en hund
D: mig själv
E: tre grisar
F: Basshunter
G: Ronald McDonald
H: min bästa vän
I: Mark Levengood
J: Paris Hilton
K: Orlando Bloom
L: Pippi Långstrump
M: Marilyn Manson
N: Tjorven
O: Edward Scissorhands
P: Zlatan Ibrahimovic
Q: min granne
R: Henke Larsson
S: Lena PH
T: en ko
U: hundra hönor
V: kungen
W: din mormor
X: George Bush
Y: Tyke
Z: din mamma
Å: kronprinsessan
Ä: Usama bin Ladin
Ö: Shan da Man

Ta första bokstaven ifrån något av dina syskons förnamn:

A: eftersom jag var hög.
B: för att han/hon/de räckte ut tungan åt mig.
C: för jag hade slagit ut en tand.
D: för mitt hår var trassligt.
E: för vi ville det.
F: och vi/jag ska göra om det om tio minuter.
G: och det bryr jag mig inte om.
H: och sen skrattade jag i fem minuter.
I: eftersom hon/han/de inte gav mig en kram.
J: och sen åt jag en jordgubbsglass.
K: och det gjorde ont i mitt hjärta.
L: och ingen brydde sig.
M: eftersom vi bryr oss så mycket om varandra.
N: eftersom röster i mitt huvud sa åt mig att göra det.
O: för att jag skulle få status.
P: för att jag skulle bli känd.
Q: för att jag var arg.
R: för att jag ville ha öl.
S: för att jag hade brutit benet.
T: och sen gick jag och köpte lite hårnålar.
U: och sen gjorde jag en ful min.
V: eftersom jag var sugen.
W: eftersom jag var glad.
X: eftersom jag hade ont i armen.
Y: och sen skrek jag.
Z: eftersom jag hade tappat rösten.
Å: för att ingen ville veta av mig.
Ä: för att jag var mobbad.
Ö: och sen flydde jag från polisen

Hoppas att just du hade en trevlig liten stund =) Det var allt ifrån mig idag....Sleep tight!