Tårarna rann oavbrutet ner för min kind...



Vilken film. Så fin samtidigt så hemsk och tyvärr är det en del av vardagen för vissa...Slutet kom alldeles för nära mig och flera tankar for omkring inne i mitt huvud. Jävla skitsjukdom!

Helgen har varit kanon. Jag tog helg redan i torsdags så nu är man laddad för jobb igen =) Fredagen bestod av lite shopping tillsammans med familjen sedan en lugn kväll med dessa. Lördagen gick även den i familjens tecken, en underbar middag på Inferno och några drinkar. Sammanfattningvis kan man ju säga att det har varit en riktig familjehelg vilket jag gillar skarpt!

Men imorgon är det ny vecka och nya tag! Vi hörs när vi hörs.


I´m in love with my new shoes!


Dessa godingar från Scorett blev mina idag! Hot hot hot.

FREEEEZZZEEE!

Som rubriken lyder sprang jag, Gabby och Tulle rundor i Tulles lya igår kväll innan hockeyn började. Givetvis hade vi en boll också! Vi hade med andra ord "Bollstå" inomhus vilket jag varmt rekommenderar dessa dagar då vädret sviker oss. Sedan blev det en blandad kompott av OS, Let´s Dance och givetvis H O C K E Y! Efter ett tag kom fler gäster på besök och kvällen var komplett.

Denna dag började med en frukostfika tillsammans med mor & (styv)far och sedan några ärenden nere i staden. Kvällen kommer att tillbringas med ett glatt gäng som ska titta på Melodifestivalen och dricka gott. Jag har även fått turen att ha en redan bestämd nattgäst, inte illa det!

Morgondagen kommer antagligen vara seg till en början men jag hoppas på en god bullfrukost och allmänt slöande. Eftermiddagen bjuder på innebandy då herrarna möter Fagerhult. Tre poäng och en underhållande eftermiddag förhoppningsvis.

Nej nu blir det lite slötittande på OS och lite vila så att man är Fit For Fight för en wonderful evening!!


Skitmatch.

Igår spelade jag min fösta match på ett tag, det var givetvis roligt på ett sätt men...ja. Detta följt av denna dag som varit den längsta och tröttaste i mitt minne är ingen bra kombination. Träning ikväll och ryktet säger att det inte blir någon innebandy idag i heller, skittråkigt om ni frågar mig! Men men träning är ju alltid träning och jag är en person som älskar träning så det ska väl gå an det med.

Som jag skrivit x antal gånger tidigare flyger tiden iväg, det är snart helg igen, jag har snart jobbat i 2 veckor på mitt jobb och en hel vecka av inskolningar har passerat, galet!

Nej om man skulle drömma sig bort i Twilights värld en stund innan det är dags att förbereda sig för träningen, men diska först, kliniskt is the shit haha!


Segern är VÅÅÅÅR!!

Just precis så är det! Segern mot Engelholm U (7-3) innebär att FFF vinner Damer div.2 Skåne säsongen 09/10. Nästa utmaning för oss är DM-semifinal imorgon mot Södra Dal sedan väntar kval till division 1. Jag är oerhört glad att tillhöra detta underbara lag! En för alla, alla för en.



Gårdagen var underbar den med. En mycket god middag och bio som avslutning tillsammans med underbara människor gjorde min fredag komplett, tack fina ni!

En tanke slog mig idag och nej det är fan inte bara mitt "fel" att det är som det är. Därför förstår inte jag alltid...Sedan är det ju inte så konstigt att det är som det är. Flummigt detta men det behövdes bearbetas och skrivas ner. Fråga inte, det bara är så.